Niekoľko tipov na vianočné darčeky pre cyklistu

Ak máte doma cyklistu, je to pomerne veľká výhoda, pretože môžete vyberať z poriadneho okruhu darčekov, navyše s istotou, že takmer vždy nájdu využitie.

Endura Baabaa Merino L/S


Kvalitná prvá vrstva sa vždy hodí a najmä tá vyrobená z vlny merino. Tričko vďaka tomu nezapácha a je ideálne aj na viacdňové akcie a výlety. Anatomický strih sa postará o spoľahlivé usadenie na tele a všetky švy sú v plochom prevedení. Môžete vyberať zo 4 farebných prevedení a cena sa pohybuje okolo 60 €. Viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Brunox darčekový box


V podstate 3 najdôležitejšie doplnky pre základnú údržbu, ktoré potešia každého bikera, nájdete v darčekovom prevedení Brunox. Obsahuje Brunox Deo k ošetreniu vidlice, Brunox Top-Kett mazivo na reťaz a Brunox Turbo ako univerzálne mazivo na ostatné časti - všetko v elegantnom balení. Cena sa pohybuje okolo 15 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Zadné svetlo Lezyne Laser Drive


Bezpečnosť pri pohybe na cestách by mala byť vždy na prvom mieste a túto myšlienku Lezyne rozvinul do novej podoby pri zadnom svetle Laser Drive. Okrem vysokej svietivosti až 250 lumenov, ponúkne 2 laserové lúče, ktoré akoby ohraničia minimálnu zónu okolo, čo môže výrazne zvýšiť bezpečnosť. Cena sa pohybuje okolo 59 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Kellys Codecase


Drobnosť ako tento prenosný zámok vie veľmi dobre pomôcť, ak si chcete dať niekde prestávku a mať pritom poistku, aby vám bicykel tak ľahko neukradli doslova pred nosom. Samozrejme, na extra zabezpečenie stavaný nie je, ale to pri rýchlej káve alebo prestávke ani netreba – viac oceníte miniatúrne rozmery. Cena sa pohybuje okolo 15 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Castelli Arrivo 2


Fanúšikov značky Castelli určite poteší nenahraditeľný zimný doplnok, teda nákrčník. Nájde využitie ako čiapka, šatka alebo aj kukla v prípade extra chladu. Tvorí ho materiál Thermoflex s jemným flísom, takže poskytne o niečo viac tepelného komfortu ako klasický variant. Na výber sú 4 farebné prevedenia, cena sa pohybuje okolo 22 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Weldtite eCare sada na údržbu


Tých, ktorí nechcú veľmi „riešiť“, no potrebujú to základné na každodennú údržbu svojho ebiku, poteší sada eCare od Weldtite. Rovnako dobre ju ocenia aj majitelia klasických bicyklov. Základom je prehľadnosť použitia a výber tých kľúčových doplnkov starostlivosti vo vysokej kvalite od Weldtite. Cena sa pohybuje okolo 24 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Sportful Rythmo Knit


Zimná čiapka Sportful Rythmo Knit je ideálna na športové aktivity i bežné nosenie. Vnútorná vrstva z polypropylénu výborne odvádza pot od pokožky, pričom vonkajšia vrstva z merino vlny zaisťuje udržiavanie tepla a čiastočnú ochranu pred vetrom. Vyberať môžete z trojice farebných verzií, cena sa pohybuje okolo 30 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Uci polokošeľa


Cyklista sa pozná nielen na bicykli, ale aj mimo neho. Najmä, ak má na sebe „dúhu“, ktorá je tradičným symbolom majstrovstiev sveta. Polokošeľa od SMS Santini spadá do oficiálnej UCI kolekcie a vďaka bavlne bude veľmi pohodlná na každodenné nosenie. Má športový strih, cena sa pohybuje okolo 59 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Blackburn 2Fer USB


Sada svetielok od Blackburn nájde šikovné využitie vďaka miniatúrnym rozmerom, rýchlemu dobíjaniu pomocou USB a najmä možnosti meniť medzi predným (bielym) a zadným (červeným) svetlom – stačí iba prekliknúť. Svetelný tok 60 lumenov, resp. 20 pri zadnom je dostatočný, aby ste boli na ceste viditeľný v zhoršených podmienkach. Cena setu sa pohybuje okolo 44 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


PRO Toolbox XL


Pre náročných je v ponuke PRO set náradia s označením XL. Obsahuje v podstate základ naozaj kvalitného servisu, navyše v prehľadnom a ľahko prenosnom balení, kde má všetko svoje miesto. Celkovo obsahuje 34 druhov špecifického náradia vhodného aj na zložitejšie servisné úkony. Cena sa pohybuje okolo 349 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Feedback PRO-ELITE


Ak to so servisom myslíte naozaj vážne a hodláte sa mu venovať pravidelne vrátane náročných úkonov, zrejme sa nezaobídete bez kvalitného stojanu. Model od Feedback je v podstate profesionálne náčinie, o čom svedčí najmä nosnosť takmer 39 kg a kvalitná hliníková konštrukcia. Cena sa pohybuje okolo 279 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Briko Cyclope Photo


Kvalitné okuliare nájdu uplatnenie nielen na bicykli, ale aj pri zimných športoch ako je bežecké lyžovanie, beh, turistika a pod. Najmä, ak sa jedná o fotochromatické prevedenie skiel, ktoré sa vedia sami prispôsobiť okolitým svetelným podmienkam. Rám okuliarov je z ohybného a odolného nylonu a sklá sú z jedného kusu - nenájdeme tu ani stredový stĺpik, ktorý by mohol obmedzovať periférne videnie. K dispozícii sú 3 farebné prevedenia a cena sa pohybuje okolo 130 €. Viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Cyklistické zájazdy so Sporttour


Tento potenciálny darček nie je úplne štandardným, no fanúšikovi športovej cyklistiky spraví o to väčšiu radosť. Ideálny spôsob ako najazdiť kvalitné kilometre pred začiatkom sezóny a hlavne vo výbornej partii, kde sa nudiť určite nebudete. Na výber sú destinácie v Taliansku a Chorvátsku v dĺžke 9 dní, ktoré, ak dobre využijete, následne zúročíte v hlavnej sezóne. Nechýba ani kemp zameraný najmä na triatlon. Ceny pre jednotlivé destinácie sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletnú ponuku a detailné informácie prosím navštívte domovské stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Vianočné darčeky pre cyklistov a cyklistky: pozrite si naše tipy

Vianočné darčeky pre cyklistov a cyklistky: pozrite si naše tipy

Ani sme sa nenazdali a Vianoce nám opäť klopú na dvere. A každý sa určite teší nielen na chvíľky oddychu, stretnutie s blízkymi a vianočné dobroty, no aj na darčeky.
Darčeky pre cestného a Cross-Country (XC) jazdca - s novou výbavou do novej sezóny PR článok

Darčeky pre cestného a Cross-Country (XC) jazdca - s novou výbavou do novej sezóny

Vianoce nám klopú na dvere a ak u teba stále nepadlo rozhodnutie, čo kúpiť svojej cyklistickej polovičke, príbuznému či parťákovi pod stromček, vec je jednoduchá – hocičo súvisiace s jeho vášňou.
Pitný režim - hydratuj, regeneruj, doplň energiu PR článok

Pitný režim - hydratuj, regeneruj, doplň energiu

Príjem tekutín a dopĺňanie energie je nesmierne dôležitou súčasťou športu, ale aj bežného života. Či už si bežec, cyklista, alebo turista, vyber si z našej ponuky.
keyboard_arrow_up