Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Doplnky

Drobnosti, ktoré sa hodia pri výjazde PR článok

Drobnosti, ktoré sa hodia pri výjazde

Defekt, zmena počasia alebo len povolená skrutka radenia dokážu poriadne pokaziť aj dovtedy príjemný výjazd. Nenechávajte preto nič na náhodu. Ponúkame niekoľko tipov na vhodnú výbavu.
Test: Roeckl Maleo - kvalitný model od špecialistu na rukavice

Test: Roeckl Maleo - kvalitný model od špecialistu na rukavice

Rukavice sú súčasťou cyklistickej výbavy hlavne kvôli zvýšeniu pohodlia pri jazde a každý z nás má doma aspoň jeden pár na teplejšie dni a ďalší pre prípad, že počasie až tak veľmi nespolupracuje.
Novinky v oddelení okuliarov PR článok

Novinky v oddelení okuliarov

Okuliare sú pre cyklistu drobný, ale dôležitý detail, bez ktorého sa nezaobíde. Často to zistí až vtedy, keď si ich zabudne doma. Dnes sa pozrieme na niekoľko noviniek, ktoré by ste si doma pred výjazdom určite zabudnúť nemali.
Jedlo a cyklistika – čo, kedy a koľko

Jedlo a cyklistika – čo, kedy a koľko

Poďme sa trochu komplexne pozrieť na dopĺňanie energie na pokrytie športového výkonu, formou videa, článku a tiež pomocou jedného konkrétneho a trochu extrémneho príkladu.
Oblečte sa na jar s FORCE

Oblečte sa na jar s FORCE

Pri nákupe oblečenia samozrejme riešime, koľko čo stojí. FORCE je zameraný primárne na hobby jazdcov nielen týmto parametrom, ale napríklad aj vhodným strihom...
Vhodná výbava pre začiatočníkov PR článok

Vhodná výbava pre začiatočníkov

Cyklistika si vyžaduje adekvátne oblečenie a výbavu, ktorá vám pomôže komfortne zvládať výjazdy, ale napríklad aj každodenné dochádzanie do práce. A to aj vtedy, ak s týmto športom začínate...
Sacharidy - dôležitý zdroj energie

Sacharidy - dôležitý zdroj energie

O tom, ako je príjem sacharidov pred, počas a po výkone pre cyklistu dôležitý a ako vďaka správnemu načasovaniu môžete vyhrať aj Giro.
Tuningové vylepšenia pre váš bicykel PR článok

Tuningové vylepšenia pre váš bicykel

Napriek tomu, že je váš bicykel plne pojazdný a funkčný, občas potrebuje vylepšiť. Či už je to doplnením reflexných prvkov, lepších pedálov alebo meračov výkonu.
Náradie na servis kdekoľvek a kedykoľvek PR článok

Náradie na servis kdekoľvek a kedykoľvek

Zažili ste už sezónu, kedy ste nepotrebovali na svojom bicykli nič dotiahnuť, nastaviť ani vymeniť? Asi nie, a preto sa náradie pre nás stáva nenahraditeľným pomocníkom aj pri výjazdoch.
Výbava aj pre outdoorové aktivity PR článok

Výbava aj pre outdoorové aktivity

Nezáleží či ste fanúšikom cyklistiky, skialpu, alebo klasickej turistiky. Tieto veci oceníte, hlavne ak máte radi kvalitné vybavenie, ktoré v sebe skrýva praktické prvky.
Na cesťáku v daždi - ako pripraviť bicykel - 2. časť

Na cesťáku v daždi - ako pripraviť bicykel - 2. časť

Ako pomôcť sebe a svojmu bicyklu v prípade dažďa? Čo si vziať so sebou v prípade, keď predpoveď počasia zahrozí?
Darčeky pod stromček pre horského cyklistu PR článok

Darčeky pod stromček pre horského cyklistu

Vianoce sú, ako ste si už iste všimli, pomaly predo dvermi. K tomu samozrejme patrí aj výber správnych a aspoň trošku užitočných a hodnotných darčekov. V prípade cyklistu to máte ale o niečo jednoduchšie, prinášame niekoľko tipov...
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up