Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Vybava

Test: Okuliare BBB BSG-63PH FullView - iný pohľad na svet

Test: Okuliare BBB BSG-63PH FullView - iný pohľad na svet

Ochrana očí pri takom dynamickom športe, akým cyklistika je, patrí okrem ďalších prvkov ochrany ku zodpovednému prístupu každého cyklistu ku sebe samému.
Test: Santini Nimbus Rain - predĺžte si sezónu

Test: Santini Nimbus Rain - predĺžte si sezónu

V posledných rokoch štartujem cestnú sezónu stále skôr a skôr, pričom jarné počasie nešetrí nikoho. Nepremokavé a zateplené nohavice od Santini sú preto pre mňa dôležitým kúskom výbavy.
Vesty a ľahké bundy - nevyhnutní spoločníci pri väčšine výjazdov PR článok

Vesty a ľahké bundy - nevyhnutní spoločníci pri väčšine výjazdov

Pomaly sa nám umúdruje počasie, teploty stúpajú, no stále to nie je iba na dres. Nevyhnutnými spoločníkmi sú v tomto období bundy a vesty a pár si ich predstavíme.
Čo sa hodí mať v zálohe? PR článok

Čo sa hodí mať v zálohe?

Niekedy to môže byť lanko, či lepenie kvôli defektu, inokedy zas odtrhnutá prehadzovačka. Pozrime sa, čo je dobré mať v zálohe pre prípad núdze - na traile, či v domácej dielni.
Výbava do dažďa PR článok

Výbava do dažďa

V prechodných obdobiach ako jar alebo jeseň sa veľmi často mení počasie a tiež prší o niečo viac. Pozrime sa na niekoľko tipov, čo sa môže hodiť do menej priaznivých podmienok.
Castelli ALPHA RoS Light - ideálny trojsezónny spoločník

Castelli ALPHA RoS Light - ideálny trojsezónny spoločník

Lepšieho spoločníka, na ktorého sa môžem spoľahnúť počas troch ročných období, asi nemám...bunda ALPHA RoS Light od Castelli.
Základné drobnosti pre každý výjazd PR článok

Základné drobnosti pre každý výjazd

Ak už idete na dlhší cyklovýlet, s partiou na traily alebo len tak vyvetrať hlavu po práci, vo výbave by niektoré veci nemali chýbať. Pozrime sa spolu na tie úplne základné.
Ako skrotiť kostitrasa?

Ako skrotiť kostitrasa?

Bicykle s pevnou zadnou stavbou polarizujú bikerskú spoločnosť od nepamäti, ale sú naozaj také nepohodlné? V tomto článku sa pokúsim tento mýtus vyvrátiť.
Marec – do pedálov, starec!

Marec – do pedálov, starec!

Jar klope na dvere, sezóna sa rozbieha. Počasie stále hapruje, dni s teplotami nad 10 stupňov striedajú tie, ktoré padajú pod nulu.
Test: Sedlo Wittkop Selle Esse Vela SC - veľa muziky za málo peňazí

Test: Sedlo Wittkop Selle Esse Vela SC - veľa muziky za málo peňazí

Správny výber sedla je pre cyklistu rovnako dôležitý, ako je pre bežca dôležitá obuv. Miesto, na ktoré je počas cyklistiky dlhodobo vyvíjaný tlak, sú práve naše sedacie partie.
Výbava na trail a enduro - spoľahlivosť a univerzálnosť použitia PR článok

Výbava na trail a enduro - spoľahlivosť a univerzálnosť použitia

Pomaly prichádza skutočná jar a na trailoch sa to začína plniť cyklistami. Je dobré prekontrolovať si výbavu a pripraviť sa na prvé výjazdy. My tu máme pár vecí, ktoré sa vám môžu zísť.
Vychytávky pre vás a váš bicykel PR článok

Vychytávky pre vás a váš bicykel

Raz príde ten čas, keď každý biker začne rozmýšľať a špekulovať, čo na bicykli vylepšiť. Pozrime sa na upgrade od bežných vecí až po chuťovky pre náročnejších.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up