Takto to vobec nefunguje, ako si myslis,
gwixttak nam prezrad ako to vo svete funguje
Však aj pocas korony sa bikovalo a trenažérovalo. Co sa tyka poslednej vety, tak hej, kupujú si ľudia hocičo, ale aj tú najväčšiu zbytočnosť aspoň vedia uchopiť do ruky resp. posunúť ďalej. Za 60€ mam spotrebak na
cestak na celú sezónu...
tak to ti gratulujem! 60€ je tak 1,5 plasta
ja tiez vo vsetkom sa snazim hladat za cenou aj to co mi to prinasa a ked sa mi nepaci pomer "cena/vykon", nech je cena akokolvek uzasna, tak si to nekupim, takze chapem a respektujem ak niekto neda za stravu 60 alebo ani 20€
k tej korone ... cital som jeden zaujimavy komentar, ze touto krizou akosi dosli "free money", ktore mohli firmy ako strava ziskavat od investorov a minat a fungovat v pohode v strate
gwixt Ale koho zaujma ako to vychadza na mesiac pri rocnej platbe, ked treba naraz zaplatit 60€
Realne mesacne je to 8€, to je typicky marketingovy tah tych 5€
Urcite je to narocne udrziavat, to im nikto neberie, ale ked je raz nejaka apka zadarmo, resp jej hlavna funkcia, a to cim je vlastne zaujmava, tak je debilina to casom pre narast spoplatnit, a nie zrovna malou sumou...
je uplne bezne a logicke, ze dlhsie predplatne je lacnejsie, na tom nie je nic zvlastne ... a zaujimat by to mohlo ludi, ktorym sa zda 60€ vela lebo tak usetria 36€
a ja suhlasim, ze tato strategia so spoplatnenim najpopularnejsich funkcii nie je dobra a moze sa im velmi vypomstit, sam som zvedavy co bude o rok
btw takyto model premium clenstva sa mne osobne paci viac ako keby som mal mat stravu zasratu reklamami