Lokalizácia
Formulár sa odosiela
tak nespekuluj, kup si normalne shimanacke 520ky pedale za par korun.. k tomu MTB tretry a bude to fungovat.. dokonca aj vypinat bude.. :roll:
Zobraziť komentár 01.08.2008 - 22:49:58
00
sak daj cestne tretry a cestne pedale...mohlo by to byt zaujimave :P

...jj aj na tym som rozmyslal :twisted:...ale na oravskej trati je plno strmych vyslapov, kde pri malej technickej chybe hrozi, ze budem musiet tisnut - s cestarskymi zarazkami a tretrami desiva predstava :roll: ...a este ak by bolo blato :lol:
Zobraziť komentár 01.08.2008 - 23:30:35
00
by si cuval ako potapaci s plutvami :)
Zobraziť komentár 01.08.2008 - 23:36:06
00
Ja osobne ma na Crosse cestne pedale ultegra a cestne tretry Northwave a pohoda, zvolil som tuto kombinaciu, kedze viac menej jazdim len po ceste:wink:
Zobraziť komentár 02.08.2008 - 15:11:24
00
Duracer ty si talent na pohľadanie... :roll: Inak poznám jedného pacienta čo šiel Šelu v cestných tretrách, však Stic :? ešte že je tam taká easy trať...
Zobraziť komentár 02.08.2008 - 15:25:42
00
HEHE! jednoznacne tretry! :-) bez tretier sa uz neviem ani bicyklovat. vyborny kontakt s bicyklom, noha sa nezosmykne, kedykolvek mozem preskocit nejaku "vec" na ceste ci v terene. a hlavne ked zaberiem, tak si nohou ktora taha hore nevyrazim zuby. este ich zopar tusim mam :lol: suverenne je to s nimi lepsie a hlavne BEZPECNEJSIE. nie bez nich ako to tu ktosi tvrdi. iba ak je sviatocny jazdec raz do mesiaca. to sa potom necudujem, ze spadne pri zastavovani :lol:
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 23:00:32
00
HEHE! jednoznacne tretry! :-) bez tretier sa uz neviem ani bicyklovat. vyborny kontakt s bicyklom, noha sa nezosmykne, kedykolvek mozem preskocit nejaku "vec" na ceste ci v terene. a hlavne ked zaberiem, tak si nohou ktora taha hore nevyrazim zuby. este ich zopar tusim mam :lol: suverenne je to s nimi lepsie a hlavne BEZPECNEJSIE. nie bez nich ako to tu ktosi tvrdi. iba ak je sviatocny jazdec raz do mesiaca. to sa potom necudujem, ze spadne pri zastavovani :lol:

tak veru, SPD ma nevyhodu akurat v tom ze sa v nich blbo trenuje BunnyHop :-))
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 11:03:32
00
ale ropak, naopak bunnyho bez SPDciek uz ani nikto netrenuje :lol:
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 11:33:24
00
ale ropak, naopak bunnyho bez SPDciek uz ani nikto netrenuje :lol:

tak ked prides mi to ukazes :lol:
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 11:45:34
00
este keby som vedel, čo je to ten oný BunnyHop, hehe. ja robim hop s bicyklom len v baliku, aby som nespravil vlnu a ked nahodou nieco neskoro zbadam a da sa to lahko preskocit, pripadne zeleznicne priecestie a pod. :P :P :P
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 14:01:25
00
to je také že ideš si ideš a zrazu pred tebou kmeň cez cestu... tak ho preskočíš
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 15:32:16
00
tulenik ty do vsetkeho vrtas. nie kmen - slepy nie som. ale ked v poslednej chvili zbadam rozbite dno flase ci trciaci maly kmen z maleho stromceka, ktory v trave zle vidno a na mysicku nie je cas ci miesto. alebo na cestnom kamen ci doska ci vytlk...
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 18:38:03
00
ved on dobre napisal, bunnyhop je ked vyhodis obe kolesa naraz t.j. vyskocis s celym bikom a preskocis prekazku oboma kolesami, takze ked si dobry zvladnes kludne aj 40cm kmen :wink: . mozes to skusit aj na cestaku, ale neviem ako dopadnu tvoje kolesa :lol:
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 19:48:16
00
bunnyhop je keď podvihneš bike najprv chvíľu na zadné a potom sa od zadného kolesa odrazíš a dopadáš najprv na zadné a potom dopadne predné ... a kôli učeniu sa jazde chvíľu po zadnom bez šlapania je SPD na trénovanie bunnyhopu trochu krkolomné najmä kôli pádom na záda :wink:
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 19:55:00
00
bunnyhop je keď podvihneš bike najprv chvíľu na zadné a potom sa od zadného kolesa odrazíš a dopadáš najprv na zadné a potom dopadne predné ... a kôli učeniu sa jazde chvíľu po zadnom bez šlapania je SPD na trénovanie bunnyhopu trochu krkolomné najmä kôli pádom na záda :wink:

a toto ako chces spravit za jazdy :roll: :?: toto co pises je podla mna finta pre trialistov na zdolavanie krkolomnych prekazok, nie bunnyhop. bunnyhop ma vyuzitie najma pocas jazdy - bez toho aby si zastavil alebo spomalil, jednoducho prekazku preskocis...
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 20:06:44
00
keyboard_arrow_up