chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Pinarello robí asymetrické rámy, tak prečo by v Schwalbe nemohli robiť asymetrické plášte? Akurát by mohli po vzore Pinarella prísť s nejakou teóriou, prečo je to dobré.
No a dal som si tú námahu a bol som "cvaknúť" moje a lukinove plášte.
Predné majú tú "pohnutú anomáliu" zadné máme obidvaja na 100%.
Ale osobne si myslím, že je to jedno a na funkci to nebude mít vlyv
Ešte na nich dojazdím sezónu a pôjdu do zaslúženého dôchodku.
Inak jedná sa o SCHWALBE Nobby Nic 2,25 u Lukina a SCHWALBE Rocket Ron 2,25 moje * obidvoje vo verzii Performance.
Ahojte,
poradili by ste mi plaste na moj bajk Lapierre Rusty 327 2016 (27,5")? Jazdim XC - Karpaty, 70%, hlinovo-kamenisty, suchy teren a asfalt asi 30%.
Diki
Andr3w1 to myslíš vážne? Posledných 10 strán tu máš všetky tipy, ktoré by si potreboval.
Presne príspevok vyššie:
- Schwalbe Nobby Nic + Rocket Ron
alebo
- Maxxis Crossmark II x2
alebo
- Maxxis Highroller II + Maxxis Minion SS
alebo
- Onza Ibex x2
alebo
Mavic Quest Pro x2
alebo čokoľvek čo ti kto poradí.
Je to silne idividuálne, podľa toho ako jazdíš (rýchlo/pohodovo, veľa brzdíš/nebrzdíš, opieraš sa do klopiek/do každej zákruty iba rovno), proste každému sadne niečo iné. Skús nejakú kombináciu čo tu ľudia jazdia bežne a uvidíš.
Cavte nemate niekto skusenost s plastami Conti trail king a Maxxis Ignitor ? Ako drzia ? Ako sa spravaju v blate na mokre ci v snehu ?
Ktory by ste skorej hodili na zadne koleso ?
používam ignitor (29x2,10), nie je to plášť do blata a tak sa v blate aj chová, ale používam ho a jazdím aj v blate a dá sa, to, čo som jazdil za sucha, tak prejdem aj za mokra, no nie tak rýchlo...okrem toho jeho slabina je aj štrk a šotolina, ale s tým má problém väčšina plášťov, trail king nepoznám, takže nemôžem porovnať
Cavte nemate niekto skusenost s plastami Conti trail king a Maxxis Ignitor ? Ako drzia ? Ako sa spravaju v blate na mokre ci v snehu ?
ignitor ani neuvažuj, asi najhorší plašť od maxxisu s crosmarkom, vobec nedrží.... do blata pozeraj skorej beaver ,ale ten je tenký,
ten trailking s otvoreným riedkym vzorkom a masívnymi stuplikmi aby sa dokázal rýchlo vyčistiť..od blata či snehu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No a dal som si tú námahu a bol som "cvaknúť" moje a lukinove plášte.
Predné majú tú "pohnutú anomáliu" zadné máme obidvaja na 100%.
Ale osobne si myslím, že je to jedno a na funkci to nebude mít vlyv
Ešte na nich dojazdím sezónu a pôjdu do zaslúženého dôchodku.
Inak jedná sa o SCHWALBE Nobby Nic 2,25 u Lukina a SCHWALBE Rocket Ron 2,25 moje * obidvoje vo verzii Performance.
poradili by ste mi plaste na moj bajk Lapierre Rusty 327 2016 (27,5")? Jazdim XC - Karpaty, 70%, hlinovo-kamenisty, suchy teren a asfalt asi 30%.
Diki
Presne príspevok vyššie:
- Schwalbe Nobby Nic + Rocket Ron
alebo
- Maxxis Crossmark II x2
alebo
- Maxxis Highroller II + Maxxis Minion SS
alebo
- Onza Ibex x2
alebo
Mavic Quest Pro x2
alebo čokoľvek čo ti kto poradí.
Je to silne idividuálne, podľa toho ako jazdíš (rýchlo/pohodovo, veľa brzdíš/nebrzdíš, opieraš sa do klopiek/do každej zákruty iba rovno), proste každému sadne niečo iné. Skús nejakú kombináciu čo tu ľudia jazdia bežne a uvidíš.
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/26/continental-trail-king-performance-26x220-mtb-plast-kevlar.html
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/26/maxxis-ignitor-mtb-plast-drot-26x210-5103-210.html
Dakujem
Continental Trail King 29x2.40" Performance plášť, kevlar
25,99 €
MOC 28,99 €Ktory by ste skorej hodili na zadne koleso ?
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/26/continental-trail-king-performance-26x220-mtb-plast-kevlar.html
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/26/maxxis-ignitor-mtb-plast-drot-26x210-5103-210.html
Dakujem
ignitor ani neuvažuj, asi najhorší plašť od maxxisu s crosmarkom, vobec nedrží.... do blata pozeraj skorej beaver ,ale ten je tenký,
ten trailking s otvoreným riedkym vzorkom a masívnymi stuplikmi aby sa dokázal rýchlo vyčistiť..od blata či snehu.
Continental Trail King 29x2.40" Performance plášť, kevlar
25,99 €
MOC 28,99 €Omyl.
Toto boli ovečky
Ja som na biku už takmer dva týždne nesedel