chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Na taky siroky raf treba WT verziu. Obycajne plaste budu mat moc hranaty profil. V zakrutach to pojde len po tych bocnych stuploch a bude to fajne ustrelovat.
No v pohode neviem, jazditeľné to asi bude, ale ako nie sú široké plášte ideálne na úzkych ráfoch, tak to bude platiť aj opačne. Tak ale je to pluskový ráf a užšie plášte ako 2,6 by som tam asi nedával. Ale vyskúšaj, možno s tým nebudeš mať problém.
simecek som zvedavy co budes pisat po par vyjazdoch az odtrhnes nejaky zub z toho plasta... ale nie zeby som ti to prial, len moc makke plaste to maju zvykom...
performance zmes určte sa nebude rovnat zmesi super soft, soft . bude to niečo podobne ako speedgrip zmes , a u schwalbe verzia performance ani predtym nebola uplny low end
a nemiešajte pls zmesi napr. typ pacestar/trailstar s kvalitou výroby pneumatík. To sú hrušky a jablká...
Podľa Schwalbe (https://www.schwalbetires.com/sites/all/definitions/Performance.html) to boli tieto tri línie pneumatík v ich ponuke podľa kvality.
Quality Lines:
EVOLUTION. The very best possible. Highest grade materials. Latest technology.
PERFORMANCE. Excellent quality for intensive use.
ACTIVE. Reliable brand quality
... lebo to cislo nad petkou nebude rok a mesiac vyroby....
urcite to nie je udaj o tyzdni vyroby. Je to napevno frezovane do formy a to iste je na kazdej gume, resp sarzi. Ak sa ma pravidelne menit udaj, bude zakomponovany v ovale v ktorom menia casti formy podla aktualneho tyzdna. Pravdepodobne sa to robi len u automobilovych gum. Cyklisticke si myslim nie je potrebne takto presne oznacovat.
Podla Schwalbe: "The production code is stamped in white ink on the inside of the tire comprised of 5 numbers, one letter then 2 numbers. (Sample: 23107X12)"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja jazdím na 30kach 2.0_ na 40ky bude 2.35 v pohode
Môžeš dat prosim fotku ako to vyzerá?dik
Ro-ro zrovna neni plašť na En jadenie na strive D tak sa nečuduj je to je nahovno
http://reviews.mtbr.com/schwalbe-addix-tire-compound-first-ride-impressions
a nemiešajte pls zmesi napr. typ pacestar/trailstar s kvalitou výroby pneumatík. To sú hrušky a jablká...
Podľa Schwalbe (https://www.schwalbetires.com/sites/all/definitions/Performance.html) to boli tieto tri línie pneumatík v ich ponuke podľa kvality.
Quality Lines:
EVOLUTION. The very best possible. Highest grade materials. Latest technology.
PERFORMANCE. Excellent quality for intensive use.
ACTIVE. Reliable brand quality
Ro-ro zrovna neni plašť na En jadenie na strive D tak sa nečuduj je to je nahovno
ešte teleskopku a je to parádny univerzál
urcite to nie je udaj o tyzdni vyroby. Je to napevno frezovane do formy a to iste je na kazdej gume, resp sarzi. Ak sa ma pravidelne menit udaj, bude zakomponovany v ovale v ktorom menia casti formy podla aktualneho tyzdna. Pravdepodobne sa to robi len u automobilovych gum. Cyklisticke si myslim nie je potrebne takto presne oznacovat.
https://www.mtbiker.sk/forum/komponenty/vahy-komponentov-a-doplnkov-t13392-5385.html?hilit=dublinboy+rocket+ron
Podla Schwalbe: "The production code is stamped in white ink on the inside of the tire comprised of 5 numbers, one letter then 2 numbers. (Sample: 23107X12)"