chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Dnešní upgrade plastov z Maxxis Ardent skok do Pirelli Scorpion XC RC Lite 29x2.4 a môžem ich len odporučiť 👌🏻 Brutálne rýchle výborne držia v zákrutách napriek nižšiemu dezénu a veru mal som obavu ale ta zmes je mega dobrá tak že odporúčam!! Dnes ráno boli objednané a poobede už boli na bajku v Bratislave z Hrádku tak že dikes chalani 👍🏻
napis tak po 2000km ci by si odporucil novy plast je skoro kazdy dobry
Maxxis aspen 29" 2,4 exo tr - na 30mm rafku, 1,6bar po nahodeni ma 62mm - oproti ikonu 2,35 je sirsi o 2mm a aj vyssi o 2 mm. je to riadny balon. na pohlad je vidiet ze je aj oblejsi a WT - bocne stuple su viac na kraji - takmer na bocnici.
mohli by konecne spravit novy ikon vo WT verzii a zasluzil by si ine bocne stuple.
Aku mas sirku? ja som vcera nahodil xc rc prowall na 28mm vnutornu sirku a maju iba 58,5 mm. co su dost uzovky na 2,4 plast. Hmotnotnost oba presne 695g
Vies porovnat Aspen s napr. Recon race? Hmotnost? Dik
Rekon Race som nikdy netestovala. Takže neviem porovnať.
Ale subjektívne sa mi dezén Rekon Race "nepáči". Ťažko to vysvetliť. Je to o usporiadaní jednotlivých "figúr / štupľov".
čo sa paprčíš? Aká otázka taká odpoveď. Plášťa sa dá ojazdiť po 1000km, po 5000km ale aj po 500km. Osobne som videla plášte, ktoré ja by som už vymenila a bajker na to "dal" celú sezónu. Akurát sa divil, že má "nejako viac defektov"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Maxxis aspen 29" 2,4 exo tr - na 30mm rafku, 1,6bar po nahodeni ma 62mm - oproti ikonu 2,35 je sirsi o 2mm a aj vyssi o 2 mm. je to riadny balon. na pohlad je vidiet ze je aj oblejsi a WT - bocne stuple su viac na kraji - takmer na bocnici.
mohli by konecne spravit novy ikon vo WT verzii a zasluzil by si ine bocne stuple.
Vies porovnat Aspen s napr. Recon race? Hmotnost? Dik
Rekon Race som nikdy netestovala. Takže neviem porovnať.
Ale subjektívne sa mi dezén Rekon Race "nepáči". Ťažko to vysvetliť. Je to o usporiadaní jednotlivých "figúr / štupľov".
Hmm, voľba plášťov je strašne infividuálna záležitosť. Mne do mokra už niekoľko sezón celkom sedia napr. Bontrager XR2 Team Issue 29x2.2. Taký kvázi motokrosový štuplíkový dezén. Zvolila ich aj Jolanda na mokrej Olympijskej XCO trati.
Alebo aj predchádzajúci dezén Spešl Fasttrack 29x2,35". Ten inovovaný Fasttrack sa mi naopak nepáči.
https://www.trekbikes.com/international/en_IN_TL/equipment/cycling-components/bike-tyres/mountain-bike-tyres/bontrager-xr2-team-issue-tlr-mtb-tyre/p/11866/?colorCode=black
Pýtam sa preto lebo tu ľudia píšu že po 2000km vyhadzujú, ja mám 8000km(štvrtá sezóna) a štuple mám stále 2-3mm..
Schwalbe NOBBY NIC 27.5x2.80" Evolution SpeedGrip plášť, TLE, kevlar
62,99 €
MOC 73,99 €