chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Za mňa Vittoria ,combo Barzo vpredu Mezcal vzadu. Sú aj rýchle aj podržia. Tufa sú super ľahučké, ale také tvrdšie,dosť skáču a aj pocitovo pomalšie ako Vittoria. Ale zase tie "vlčiaky" som nejazdil
Dano5 ale to iste si pisal ked si nahodil Tufo XC plaste
áno,Tufo boli fajn,ale vtedy som ešte netušil,že existujú nejaké plášte Wolfpack-tvrdím to úplne jasne-Wolfpack sú oproti Tufo o level vyššie vo všetkom
nebude, ani jedna moja nova schwalbe nema cez dezen 2,35 ale skor 2,25
Tufo ma 2,25 rozmer a dezen ma 2,4
30mm rafik. Nove schwalbe su sice dobre co sa tyka zmesi ale sirka je pruser. Clovek si musi kupit 2,6" a vozit 1,3kg aby mal 60mm dezen
Pred 4 rokmi, keď som si dával vypliesť kolesá, tak som kombináciu Ray/Ralph jednu sezónu vo veľkosti 2.25 jazdil. No a mna sa zdá, že boli približne rovnako široké. Rok a pol som mal Continental MK/XK 2.3 a to boli oproti tomu balóny. Keď som nahodil minulý týždeň Schwalbe, tak som sa musel 5x pozrieť či som to dobre objednal....
Žena má ralpha 2.25 (Performance) a má 53mm. Ráfik asi 22mm...
Ja som prešiel z maxxis assegai/dhr na nobby nic/wicked will, pocitovo to ide oveľa lepšie do kopca, 2.4 obe na 30mm rafiku 62mm a podľa toho čo som sa dočítal na fóre som čakal že tie štuple budú menšie, no sú fajn a aj v zjazde to celkom drží. Oproti maxxis čo som mal tlak ako bezdušaky držia neporovnateľne lepšie. Zas na druhej strane nahodiť ich ako bezdušaky bol boj, išlo to až s použitím duše a potom domáceho boostera. Maxxis som nahadzovať aj s malou *****
Len pre istotu-mám otázku-ten ráfik 30 mm je šírka inner (vnútorná) alebo vonkajšia ?
Ak je vnútorná,prečo máš kolesá z takou vnútornou šírkou na vidle 32 fox,ktorá je úzka?
Nedáva to zmysel,na taký ráfik patrí plášť 2,4" Ak to tak osadil výrobca bike,tak je to trochu fail ...
Trek Procaliber 9.8 gen2
Teraz tam mam Michelin race 2,25 a sirku na plast 55mm. A ako je osadeny blatnik tak je z kazdej strany 5 max 6mm . Tak 58 by bolo este ako tak OK ale 60 a viac uz bude moc natesno ?
Tak zatial budem riesit 2,25 a po prestavbe na Fox 34 to bude ok ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
áno,Tufo boli fajn,ale vtedy som ešte netušil,že existujú nejaké plášte Wolfpack-tvrdím to úplne jasne-Wolfpack sú oproti Tufo o level vyššie vo všetkom
edit: Dvaja parťáci už majú u mňa nachystané:
https://www.mtbiker.sk/forum/post2095409.html#p2095409
Toto mi robil iba Kraken. Ale nie všetky, mal som troje.
Tufo ma 2,25 rozmer a dezen ma 2,4
30mm rafik. Nove schwalbe su sice dobre co sa tyka zmesi ale sirka je pruser. Clovek si musi kupit 2,6" a vozit 1,3kg aby mal 60mm dezen
Pred 4 rokmi, keď som si dával vypliesť kolesá, tak som kombináciu Ray/Ralph jednu sezónu vo veľkosti 2.25 jazdil. No a mna sa zdá, že boli približne rovnako široké. Rok a pol som mal Continental MK/XK 2.3 a to boli oproti tomu balóny. Keď som nahodil minulý týždeň Schwalbe, tak som sa musel 5x pozrieť či som to dobre objednal....
Žena má ralpha 2.25 (Performance) a má 53mm. Ráfik asi 22mm...
Na inner 30 mm by už nemali optimálny tvar.
Vpredu som mal nahodenú verziu 2,4 na 25mm rafiku. Šírka je 59,5mm, hmotnost 704g. Vzadu 2,25, šírka 55,5mm, hmotnost 668g.
Ak je vnútorná,prečo máš kolesá z takou vnútornou šírkou na vidle 32 fox,ktorá je úzka?
Nedáva to zmysel,na taký ráfik patrí plášť 2,4" Ak to tak osadil výrobca bike,tak je to trochu fail ...
Teraz tam mam Michelin race 2,25 a sirku na plast 55mm. A ako je osadeny blatnik tak je z kazdej strany 5 max 6mm . Tak 58 by bolo este ako tak OK ale 60 a viac uz bude moc natesno ?
Tak zatial budem riesit 2,25 a po prestavbe na Fox 34 to bude ok ?