chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
2uwww: Momentálne to čo bolo k bajku. Tj. na oboch Schwalbe Black Jack 2,25". Niečo na štýl sockárskeho XC/AM plášťa. Moc by som ho neodporúčil, ťažký, dosť pomalý(pomalší ako NN). A nedrží zrovna nejako extrémne dobre, ale z dobrým tlakom sa to dá. Drôtová pätka, 50 tpi, Snakeskin. Udávaná váha 820g pre verziu z normálnymi bokmi. Ale niekde som videl ich fotku na váhe a tam bolo 960g.
Aspoň netreba voziť dušu, je to poctivý kus plášťa xD.
Ak ich niekedy zjadím tak plánujem niečo štýlu NN/RaRa bez duše. Ak z dušou tak Mišak Wild Gripr (či ako sa volá.)
Inak tie Cobry vyzeraju tiež velmi dobre, kombinácia Cobra/Python musí byť fajn.
Díky chlapci za rady. Asi pôjdem do tej kombinácie Python dozadu a Cobra dopredu. Rozmýšlal by som aj nad tým Michelinom ale už mám viacero vecí vyhliadnutých na kupkolo.cz a tam som títo Micheliny nenašiel.
EDIT: Nevie niekto či tá zlava na kupkolo (nad 4000czk máte dovoz zadarmo) platí aj pre slovensko?
Caute tiez tu hodim otazocku kupujem bike a su na nom hodene plaste Schwalbe Fat Albert EVO, kevlar, 26x2,25,co mi na to poviete.Hlavne co sa defektov tyka?A vlaste vsetkeho dakujem.
hranicka posta je v obci tesne pri hranici s SK.. trencania si to posielaju uz roky na hrozenkov.. dubnicania na sidoniu... pozri si mapu kde mas najblizsiu moravsku obec s postou
K novému bicyklu som dostal plášte Schwalbe Racing Ralph Performance 2,25. Chcem sa spýtať na váš názor - oplatí sa kúpiť si lacné plášte na bežné vozenie sa a tieto používať len pri špeciálnych udalostiach/podmienkach, alebo ich zodrať a potom nahradiť novými?
A kde som mylne uviedol, že sú všeobecne určené na špeciálne udalosti? Len som povedal, že ich mám a pýtam sa, či si ich mám šetriť, nakoľko to nie sú 10-eurové plášte aj tak vďaka za odpoveď
Co si myslite o combo Maxxis ignitor dopredu + Maxxis monorail dozadu?
Záleží, v akom teréne mieniš jazdiť. Plášte nie sú vhodné na tvrdší povrch. Monorail je vhodný vyložene do sypkého terénu.
Ich kombinácia (stredne tvrdý a sypký povrch) je nie ideálna.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aspoň netreba voziť dušu, je to poctivý kus plášťa xD.
Ak ich niekedy zjadím tak plánujem niečo štýlu NN/RaRa bez duše. Ak z dušou tak Mišak Wild Gripr (či ako sa volá.)
Inak tie Cobry vyzeraju tiež velmi dobre, kombinácia Cobra/Python musí byť fajn.
EDIT: Nevie niekto či tá zlava na kupkolo (nad 4000czk máte dovoz zadarmo) platí aj pre slovensko?
nie bohužiaľ na Slovensko to neplatí
tam si musíš zaplatiť tých 200CZK.
každopádne dík za informáciu
nikdy som o volačom takomto nepočul
Do poznamok k objednavke napises poste restante - svoje meno a balik ti pride na postu a ptm len prides a prevezmes si ju
EDIT: Keď je to tak kde je potom tá hraničná pošta?
Ja viem vyzerá to ako keby písal debil. Ale vážne som nikdy o ničom takomto nepočul
EDIT: Keď je to tak kde je potom tá hraničná pošta?
Ja viem vyzerá to ako keby písal debil. Ale vážne som nikdy o ničom takomto nepočul
Nic si z toho nerob ja som bol tiez taky a zihadlo mi to musel vysvetlovat
Sú na bežné vozenie. Verzia "Evolution Line" je najvyššia trieda.
http://www.schwalbe.de/gbl/en/produkte/mtb/produkt/index.php5?flash=1&ID_Produktgruppe=41&ID_Produkt=177&ID_Land=38&ID_Sprache=2&ID_Einsatzbereich=5&tn_mainPoint=Produkte&tn_subPoint=MTB
V pohode ich môžeš drať pri bežnom vození. Zadná ti odíde po 1.000-1.500 km
Záleží, v akom teréne mieniš jazdiť. Plášte nie sú vhodné na tvrdší povrch. Monorail je vhodný vyložene do sypkého terénu.
Ich kombinácia (stredne tvrdý a sypký povrch) je nie ideálna.