chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Vynoveny snakeskin uz maju vsetky EVO NN, okrem liteskin verzii. Ja som defekt cez bocnicu na starsom snakeskin NN este nedostal, holt, vsetko je raz prvy krat
ani neviete co Chavron chce jazdit a uz hejtujete........... mozno tie Contiky budu overkill na styl co chce
chavron, napis aky styl jazdenia preferujes
Prisli vcera, je to performance rada, rozdiel 2.4 oproti 2.2 je dost znacny, aj v hustote stuplov. Uvidime ako sa im bude darit.
MK vozim vzadu a ked porovnam s Sch. NN z ktoreho som prezul, tak v rovnakej sirke ma mensi objem, pevnejsiu bocnicu, nizsi profil, dobry valivy odpor, v naklone drzi prijatelne ale pri brzdeni cista katastrofa. Po prezuti mi chvilku trvalo nez som si zvykol a nesiel mi zadok pravidelne do smyku...
Jazdim rozny teren, doteraz som jazdil schwalbe, michelin, vzdy bez bocnej ochrany a nikdy som ho nepresekol a to mam dost cez 100kg, nejazdim jednoducho tak agresivne ako poniektory ini jedinci. Raz mi skusenejsi jazdec povedal, ze ten kto plast presekne spravil hlavne jazdecku chybu
jednoducho sa mi pozdaval tak som si povedal, ze za tu cenu skusim. Moja druha volba bola Ardent, ak to s contikmi nepojde, pojdem do maxxisu
Tie NN vyzerajú dobre, aj recenzie sú pozitívne....
MK od Continentalu už nikdy, napriek tomu, že som mal Protection verziu, stačila ranná rosa a už to podšmykovalo.
Teraz mám Ardenty a som spokojný, dokonca aj v snehu
Ito , tebe to je jasné od začiatku, to len niekto si mýli pojmy ako valivý odpor , prejazdnosť, trakcia, deformácia povrchu-vozovky/terénu/..Ale snáď si to dosť lopatisticky vysvetlil a debata ohľadom " valivosti" už nebude nutná ..Či?
No čo chlapci, Ito a ramon1? Už ste sa doučili o valivom odpore pneumatík v teréne? Že pri použití rovnakých pneumatík je valivý odpor v teréne nižší pri nižšom tlaku, na rozdiel od použitia na tvrdom povrchu (asfalte), kde je najnižší valivý odpor pri tlaku naopak maximálnom? Alebo tu mám s odstupom času naozaj dodať zopár faktov zo skrípt o pohybe vozidiel? (pôvodne Lord Klaymen). Nick som zrušil a tento dal iba kvôli už zrušenému inzerátu.
Na stranách okolo 210 - 211 Ti odborníci poradia "lepšie". Nechal som to vtedy tak, lebo keď ich ani testy napríklad od Schwalbe nepresvedčili, tak už potom ani docenti učiaci na vysokej škole ich nepresvedčia. (To je ako s koróziou plastov, za ktorú dostal zase výsmech kámoš. Pritom oxiduje (koroduje) väčšina látok na zemi a preto sa pridávajú antioxidanty a konzervačné látky aj napríklad do pneumatík.)
Vtedy som nemal doma už tie skriptá a nemal som záujem to hľadať. Nedávno som sa ku nim náhodou dostal a zaspomínal na staré vysokoškolské časy. Ale teraz vážne. Pošlem ti to v PDF v priebehu týždňa. Tu to dávať nebudem, nech si to "Tomáši" naštudujú sami. Ja nie som učiteľ pohybu vozidiel.
Lord to si sa teraz zobudil z hibernácie , že vytahujes na svetlo Božie stranu 210-211? Ja už ani nemôžem pamätať co bolo predmetom plamennej diskusie na ktorú odkazuješ ... A na margo docentov... Vieš koľko koko...n do nás hucali na škole , a prax je úplne iná ? Zo mna nič , ale možno sa lto chytí ... Dobrú noc
Potom napíš nejaké skusenosti. Ja ich budem mať na biku tak som zvedavý
Vyskusal som MK cez vikend, zatial len kratsia jazda, isiel som 50% asfalt a 50% teren, bez zjazdu. Na asfalte super, valivy odpor bol v pohode, hucia troska viac, ale menej ako Michelin AllMountain. Pri jazde v terene, prevazne blato zaber je super, blato sa lepi len minimalne, takmer vobec a bocny sklz v kolaji je omnoho mensi.
Uvidim tak po 500km ale zatial to bolo za tu cenu super.
Tak toto su celkom zasadne informacie. Najlepsie to bude otestovat rovno na sebe. Ked bude uz sucho a budem si davat casovky, tak poskusam rozne tlaky a uvidim casy ake budem mat.
Jedno je ale odskusane. Ked som to nafukal az moc, tak mi nadskakovali dost kolesa na kamienkoch a to mi zralo kopu energie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chavron, napis aky styl jazdenia preferujes
MK vozim vzadu a ked porovnam s Sch. NN z ktoreho som prezul, tak v rovnakej sirke ma mensi objem, pevnejsiu bocnicu, nizsi profil, dobry valivy odpor, v naklone drzi prijatelne ale pri brzdeni cista katastrofa. Po prezuti mi chvilku trvalo nez som si zvykol a nesiel mi zadok pravidelne do smyku...
jednoducho sa mi pozdaval tak som si povedal, ze za tu cenu skusim. Moja druha volba bola Ardent, ak to s contikmi nepojde, pojdem do maxxisu
MK od Continentalu už nikdy, napriek tomu, že som mal Protection verziu, stačila ranná rosa a už to podšmykovalo.
Teraz mám Ardenty a som spokojný, dokonca aj v snehu
No čo chlapci, Ito a ramon1? Už ste sa doučili o valivom odpore pneumatík v teréne? Že pri použití rovnakých pneumatík je valivý odpor v teréne nižší pri nižšom tlaku, na rozdiel od použitia na tvrdom povrchu (asfalte), kde je najnižší valivý odpor pri tlaku naopak maximálnom? Alebo tu mám s odstupom času naozaj dodať zopár faktov zo skrípt o pohybe vozidiel? (pôvodne Lord Klaymen). Nick som zrušil a tento dal iba kvôli už zrušenému inzerátu.
Vtedy som nemal doma už tie skriptá a nemal som záujem to hľadať. Nedávno som sa ku nim náhodou dostal a zaspomínal na staré vysokoškolské časy.
A potom porovnanie http://www.bicyclerollingresistance.com/mtb-reviews
Vyskusal som MK cez vikend, zatial len kratsia jazda, isiel som 50% asfalt a 50% teren, bez zjazdu. Na asfalte super, valivy odpor bol v pohode, hucia troska viac, ale menej ako Michelin AllMountain. Pri jazde v terene, prevazne blato zaber je super, blato sa lepi len minimalne, takmer vobec a bocny sklz v kolaji je omnoho mensi.
Uvidim tak po 500km ale zatial to bolo za tu cenu super.
Tak toto su celkom zasadne informacie. Najlepsie to bude otestovat rovno na sebe. Ked bude uz sucho a budem si davat casovky, tak poskusam rozne tlaky a uvidim casy ake budem mat.
Jedno je ale odskusane. Ked som to nafukal az moc, tak mi nadskakovali dost kolesa na kamienkoch a to mi zralo kopu energie.