chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Nechapem co tu placete ze vam plast vydrzal len 2500km. Ved to je na MTB uz fakt slusny vykon a cas vymenit za novy uz nastal o hooodne skor. Navyse na agresivnejsie jazdenie sa nepouzivaju zjazdene plaste do mrtva, staci aj zagulatenie figur a plast uz tak nedrzi ako ked bol novy. Takze menit plast po 1000 max 1500km nie je ziadna tragedia.
A samozrejme sa daju tie plaste zjazdit aj do mrtva, ale netreba od nich potom vela ocakavat. Ale napr na take jarne lajt kilometre uplna pohodicka. Alebo ich niekomu darujte ako to robim napr ja. To co je pre mna uz odpad niekomu vydrzi k spokojnosti este niekolko tisic km.
Vobec som si neuvedomil, ze su aj uzsie verzie . Ja mam 2.25 verziu. Inak je to super plast, uzasna trakcia, dobre brzi aj tlmi, a dobre sa cisti od blata. Akurat na asfalte citit, ze je trochu pomalsi, ale nie je to take zle.
ale aj štople na behúni sú 2x tak vysoké, u mňa to už začínalo vyzerať ako cestný plášť v strede
HD nahadzujem na zimu a tam sa už bočné začínajú trhať (trailstar)... ale to pripisujem aj konštrukcii, lebo Razor aj Mary majú tie bočné štople masívnejšie ako Dampf
ale aj štople na behúni sú 2x tak vysoké, u mňa to už začínalo vyzerať ako cestný plášť v strede
HD nahadzujem na zimu a tam sa už bočné začínajú trhať (trailstar)... ale to pripisujem aj konštrukcii, lebo Razor aj Mary majú tie bočné štople masívnejšie ako Dampf
Teraz maju aj nové HD super gravity co sú oproti HD viac masívnejsie mali by viac vydrzat ale maju cez 1kg co mi vadí.
Tú zmes trial star uz by som nekupoval. Nato kolko stoja vydrzia malo
super gravity má hrubšiu iba bočnicu oproti SS verzii ale behúň je na tom rovnako čo ma veľmi nepotešilo, terajší Razor mám v tej verzi, obuť ho bolo 15 minútové nekončiace peklo no nafúkať sa dá ako bezdušák v pohode ***** čo nosím v batohu aspoň v kombinácii so ZTR Flow EX
je to prekopaný larsen TT ,podla tejto foto má znížený stred takže bude rýchly a bočné stuple ma zmenšeniny minionu. taký kríženec ale celkom sympatický...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A samozrejme sa daju tie plaste zjazdit aj do mrtva, ale netreba od nich potom vela ocakavat. Ale napr na take jarne lajt kilometre uplna pohodicka. Alebo ich niekomu darujte ako to robim napr ja. To co je pre mna uz odpad niekomu vydrzi k spokojnosti este niekolko tisic km.
tak za schwalbe so SS a TLE verzii som nedal o nič viac ako napríklad stojí contik MKII v ProTection verzii alebo High Roller 2 s Exo
Teraz maju aj nové HD super gravity co sú oproti HD viac masívnejsie mali by viac vydrzat ale maju cez 1kg co mi vadí.
Tú zmes trial star uz by som nekupoval. Nato kolko stoja vydrzia malo
chcelo by to tie plaste vidiet pri sebe ...