chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Maxxis Aggresor otestovaný dnes okrem Inovca a Kálnice aj v domácom prostredí a zatiaľ spokojnosť. Vo výšľapoch dobre držal aj mäkšom, podmočenom podklade, v zjazde pekne predvídateľný, bočné vedenie a brzdenie fajn. Aj keď nie taká istota ako na DHR II alebo HR II. Chcel som ale niečo s trochu nižším valivým odporom na dlhšie výjazdy a asi som našiel.
Super Volodaj, ja som nad tým agressorom tiež rozmýšlal, ale niekto mi povedal, že to je už zjazdová guma.. tak som hľadal niečo s menej agresívnym vzorom.
Jasné, na to použitie, čo si písal by bol asi zbytočný keď máš druhé kolá do parku. Ja ho chcem ako univerzálnu gumu na bežné jazdenie a naopak na jar a občasný maratón mám druhé kolesá s kombom RoRo + RaRa.
mate uz niekto skusenost s novim schwalbe addix? ci je speed grip odolnejsia oproti pace star ma zaujima, boky ss su dost silne ale dnes som znovu sekol bezducak ralph z vrchu o skalu,nepomohlo nic diera skoro 1,5cm pre totto som povedal ze uz nikdy viac sajbe ale ked pacia sa mi ich vlastnosti jazdne ale oproti conti protection je ta guma z vrchu slaba....
no zial... ale bol to dopad rovno na hranu skaly, rozseklo by kazdy plast podla mna ale nie az tak... neviem teraz co dat do zadu alebo ako je na tom realna skusenost s addix, ma to byt odolnejsie...
Čo by ste odporučili na lepiace sa blato? Vyslovene na jazdu v daždi a po daždi (kopec blata, plný kýbeĺ blata Maxxis Beaver, Schwalbe Dirty Dan alebo ... Rozmer 29" .Ďak za postreh a odpoveď.
Za mna Beaver. Som s nim velmi spokojny, aj v blate ale aj na sucho a dokonca aj na asfatle je celkom rychly, cakal som ze bude vacsia brzda.
Kukni sem.
wet scream sa nerobi pre 29''
beaver urcite nie (aj ked bude lepsi ako vacsina plastov) - jazdim ho druhy rok a do riadneho blata sa urcite nehodi - skor by som skusil (teda mam ho na druhej sade kolies) shorty - asi v 3C
Zdravim pani
Chcel by som sa opytat ake mate skusenosti zo Schwalbe rocket ron v predu,v zadu a ci sadia vahy co uvadzaju 29x2.1-574g a 29x2.25-615g,este ako tesnia ,lebo co som tu pozeral u Maxxisu to nesedelo co bolo v popisoch.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
možno vyskúšať double defense
https://www.bike-components.de/en/Schwalbe/Racing-Ralph-Evolution-Double-Defense-PaceStar-29-Folding-Tyre-p46837/
Kukni sem.
beaver urcite nie (aj ked bude lepsi ako vacsina plastov) - jazdim ho druhy rok a do riadneho blata sa urcite nehodi - skor by som skusil (teda mam ho na druhej sade kolies) shorty - asi v 3C
Chcel by som sa opytat ake mate skusenosti zo Schwalbe rocket ron v predu,v zadu a ci sadia vahy co uvadzaju 29x2.1-574g a 29x2.25-615g,este ako tesnia ,lebo co som tu pozeral u Maxxisu to nesedelo co bolo v popisoch.
http://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/schwalbe-rocket-ron-evo-tl-easy-ss-psc-29-mtb-plast-kevlar.html
Dakujem
a prečo len od Schvalbe? Len tak ma to zaujíma, prečo niekto preferuje túto značku