chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Tak ja som sa rozhodol pre Nobby Nic vo verzii performance addix 2,25 palca. Glevo
U 26" kolies píšu váhu 600g kus takže pri 29" by to mohlo byť okolo 700g.
Lukiho držia pekne aj v blate a snehu.
Uvidím
Ale ved v zime nevadia tazsie gumy. Jazdia sa kratke trasy, tak clovek aspon ako tak zachova kondicku. Mam vacsinou 2x1200g plaste plus duse a na tie Hole sa vystveram.
Ten Forekaster je celkom dobry, na rozdiel od Schwalbe nemusim pred kazdym vyjazdom dofukovat, grip je ok, akurat trosku vacsi odpor ma, ale to porovnavam proti Rocket Ronovi.
Zdravim mam vyhliadnuty commencal meta ht am origin a ma tieto plaste: Pláště: MAXXIS REKON+ 27.5" x 2.8" EXO TR/EXO Maxx Terra front & MAXXIS REKON+ 27.5" x 2.8" EXO TR/EXO Maxx Terra rear. Chcem jazdit 40% cesta 60% mimo cesty. Su vhodne tieto plaste alebo sa len zbytocne namakam. Dakujem za vsetky rady
Skandyman mám fatbike na 4.0 plášťoch a jazdím aj po cestách, hlavne v lete s detskou sedačkou. Plášte vtedy nahustím takmer na max a jazdím....to, že nie sú určené na asfalt, neznamená, že s nimi nemôžeš tak jazdiť
AdMich len taka otazka zo zvedavosti, cim si ta fatbike tak ziskal, ze na nom v lete jazdis s detskou sedackou?? nebol by na to vhodnejsi iny typ bicykla?
nerypem, len som zvedavy
Chalani rozmyslam do zadu maxis ikon a do a do predu co? . Teraz ma vzadu ralfa v predu nobi nic zadng ralf ide rychlu dolu . Jazdym bezduse do zadu chcem urcite origo bezdusak v predu staci aj obyc plast . Jazdym les dost rozbity teren skaly .cesta len presuny .
A aspen je ako natom?? Tiez sa mi pozdava kombo ikon/ardent race, ale pokial su neni v 3c zmesi tak su celkom tazke... Preto ma mata ten aspen, jazdim aj docela dost asfalt, do roboty, prevazne v suchu a zvaznice... A kedze je dobry pre Schurtera nemoze byt pre mna zly
arden race 29 DC EXO TR mam v dielni držal pekne.na prednom, chvilu som ho jazdil na zimaku na zadnom, fajn ale kotva 800g
ten aspen 29/2,1 chcem nahodiť po ikone na zadok , ked bude suchšie po jari.
Na tie aspeny si robím zálusk túto sezónu aj ja len nechápem prečo do EU nedodávajú rozmere 2.25 3C. Celkom neviem čo mám očakávať od 2,1 EXO TR lebo to nevidím na nikom aby to jazdil čo som odpozeral cannyon team drtí jedine aspen 2,25 EXO TR 3C max speed.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Glevo
U 26" kolies píšu váhu 600g kus takže pri 29" by to mohlo byť okolo 700g.
Lukiho držia pekne aj v blate a snehu.
Uvidím
EDIT:
Tak nie. Váha pri performance verzii je 790g
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/schwalbe-nobby-nic-performance-tlr-addix-29-mtb-plast-kevlar.html
Jedine skúsiť ľahkú EVO verziu
savings Schwalbe Nobby Nic 26x2.25" Performance Addix plášť, TLR, kevlar
29,90 € savings
MOC 44,99 €PS:
Tiež jazdím duše.
nerypem, len som zvedavy
Edit: fatbike má svoje čaro a keby som už nemal full, zariadim si to ako maros1974, fatbike, dve sady kolies a odpružená vidlica.
ten aspen 29/2,1 chcem nahodiť po ikone na zadok , ked bude suchšie po jari.