chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Skús Maxxis Minion alebo High Roller 42a. Možno by za pokus stál aj Ardent 42a. Na mokré skaly a korene treba mäkku zmes. Prípadne ako bolo spomenuté Kenda Nevegal Stick-E.
K Schwalbe len toľko, ku kolesám čo som kupoval som dostal NN Evo 2,35. Po 200 km vo Veľkej a Malej Fatre vyzerú horšie ako Kendy po 1200. Výška štupľov vzadu polovičná, niektoré štuple vylámané a dorezané. Keby som ich kupoval a nie dostal, tak som s výdržou asi dosť sklamaný. Plus tie Pacestar oproti Kende DTC vôbec nedržia, o bočnom vedení na traverzoch sa nedá ani hovoriť. Za tú cenu veľká bieda. Jedine čo je na nich dobré tak váha, po ceste a zvážniciach idú pekne.
hmm prečo ja som prešiel partizansky martaton od statu v bahne takmer raz co osom zosadal kde bol prechod medzi lukmi pretoze tam sa pesi nedalo inak super plaste odporucam ti ich
hmm prečo ja som prešiel partizansky martaton od statu v bahne raz co som zosadal kde bol prechod medzi lukmi pretoze tam sa pesi nedalo inak super plaste odporucam ti ich
ale na kamenoch celkom drzia , samozrejme suchych v lete som na nom dal 800km
ale do predy by som taku odvahu nemal, tam ma rezervovane miesto XCR xtreme
no, mám Michelin Wild Grip´R 2.1 Advanced UST...spokojnosť vo všetkých terénoch, mne na blate držia dobre, možno je to tou bezdušovou verziou
btw: tlak mám 1,9 vpredu a 2bary vzadu
Práve som pozeral ako mám dosekané, dorezané myšiaky wild griper a racer a môžem povedať, že keby som mal nejaké 400g plášte, tak tento rok, slušne povedané, by som bol v *****
jaydim wildrgipery 2.1 a po 2000km su bez jedineho sekanca neviem cim to bude...asi spravnou volbou stopy a sposobom jazdenia len zadny uz je suci na vymenu... predny este 3000km zvladne
to mi je jasne len ani stiavnicke vrchy im nic neurobili na tieto plaste sa zatial nemozem stazovat ale na jazdenie v karpatoch rozmyslam ze na buducu sezonu nahodim rocket rony 2.0
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jazdil si vobec nejake?
ano, ako pisal hellboy, aj mne sa urobilo na nich vajce, lietali hore-dole a do stran asi 1,5cm.
K Schwalbe len toľko, ku kolesám čo som kupoval som dostal NN Evo 2,35. Po 200 km vo Veľkej a Malej Fatre vyzerú horšie ako Kendy po 1200. Výška štupľov vzadu polovičná, niektoré štuple vylámané a dorezané. Keby som ich kupoval a nie dostal, tak som s výdržou asi dosť sklamaný. Plus tie Pacestar oproti Kende DTC vôbec nedržia, o bočnom vedení na traverzoch sa nedá ani hovoriť. Za tú cenu veľká bieda. Jedine čo je na nich dobré tak váha, po ceste a zvážniciach idú pekne.
Ak jazdil XC dry2, tak sa nečudujem
hmm prečo ja som prešiel partizansky martaton od statu v bahne takmer raz co osom zosadal kde bol prechod medzi lukmi pretoze tam sa pesi nedalo inak super plaste odporucam ti ich
ale do predy by som taku odvahu nemal, tam ma rezervovane miesto XCR xtreme
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-michelin-wild-grip%C2%B4r-21-tlr-2012/4359
Michelin Wild Enduro Front Magix Competion line 29x2,40 TS TLR MTB plášť kevlar čierny
79,99 €
MOC 88,99 €btw: tlak mám 1,9 vpredu a 2bary vzadu