Raidonou
http://www.kupkolo.cz/produkty/Vidlice-odpruzene-tlumice_84/SR-Suntour_202/RAIDON_801/SR-Suntour-RAIDON-RLD-100mm--V--brzdy,-2010_3737.html
a
E*****nou
http://www.kupkolo.cz/produkty/Vidlice-odpruzene-tlumice_84/SR-Suntour_202/E*****N_157/SR-Suntour-E*****N-RLD-100-mm--V-brzdy,-2010_4687.html
Chcem vediet vas nazor, ktora je lepsia, pomer cena/kvalita, radsej by som bral Raidonu. Prosim poradte, vase skusenosti a nazory. Vdaka
P.S. momentalne jazdim na RS Tora 302 SL pruzina
posledný komentár: 21. 2. 2013 o 2:22
EDIT: Ak chceš iba servis a zmeniť zdvich tak to by mali zvládnuť aj v normálnom servise.
Spravil som nanej zo pár km (menej ako ty).Je to 2011 TT (s týmto problémom nemá tuning nič spoločné) len ma napadlo že to môže byť nejaká chybná séria, mal som jednu z prvých 2011tiek.
Vidlica bola s tvojím problémom u milana raz, vymenil piestik avšak poslal mi ju v podstate v takom istom stave ako pred opravou. Tak došlo na to že na vine budú asi vnútorné nohy (nerovny, vadny povrch). Tak pred týždňom som mu ju poslal znova vraj do tá dokopy a budú nové nôžky. Prvý vzduch a už takéto nešťastné problémy od výroby
Zfukovalo to iba v určitom zdvihu resp. možno bol navine tlak, ktorý vznikol stlačením vidlice. Zfuklo to tak naraz. Vidlica šla po pár hlbokých zánoroch na doraz. Vzduch vo vnutorných noháh. (Prvý krát mi tiež vystrelil stieraci krúžok).
Pre rýpalov Milan neupravuje vzduchové patrony. Nezhadzovať túto vadu na TT.
Inak neviem ako dlho to bude trvať teraz, ale keď som mu ju posielal prvý krát tak vidlica mu prišla a na druhý den ju odoslal. Takže reklamacia trva s tou poštou SK-CZ/CZ-SK asi 2 až 2 a pol týždňa. (teda napísal, že vidlu bude riešiť prednostne a rýchlo).
Ešte mám otázočku. Ako je to s platením?
Ešte mám otázočku. Ako je to s platením?
neboj sa, ja som si tiez kupil E*****n 2011 z TT
platil som cez Tatrabanku tusim 231EUR +10EUR manipulacny poplatok (legalne vypalne) platba isla v piatok. takze uz len cakam ... a cakam....
A ako zobrať vidlu ktorú po 200km vrátim?
Idealne by bolo ak by mal Milan z TT prijem platieb ce karty VISA alebo PayPal vtedy by sme usetrili 10EUR za transfer. Ale potom by Milan musel zas zahrunut do ceny poplatky cca 4% za platbu kartou (na Slovensku je to 3,9% TTB) co je pri sume 230 EUR priblizne 9 EUR takze by sme usetrili max. 1 EUR......
Takze jediny rozdiel je, ze pri platbe kartou by mal Milan platbu ihned a nie az o 3 dni ako pri prevode. A mal by naklady takmer 10 eur pri prijme kartou a my ziadne....
Taktiez by mohol mat priplatok za dopravu kurierom, co by bolo namiesto tyzdna cez trapnu postu neuveritelne zrychlenie do 48 hodin
Este som od neho nic nedostal, ale kurierom je zasielka 10EUR z ciech a pride to do 48 hodin.
Takze nechapem ze si uctuje 250 CZK a ide to vraj tyzden, to asi nesie cesky postar pesi na chrbte alebo co!
tolko moje skusenosti s dopravou zo zahranicia a kalkulacia cien
Milan zjavne nema taky obrat, aby sa mu oplatilo zavadzat platbu kartou.Lebo keby mal dostatocny obrat, tak snad aj ten poplatok zoberie na seba(ako normalne obchody...)
Tolko moj pohlad
je to moj nazor po desiatkach hodin citania a uvazovania .....
Uz sa tesim, lebo teraz (aby si vedel) mam "RockShok Judy TT" hovorovo ze je to drziak predneho kolesa