Práveže sa mýliš. O týchto praktikách by mali ostatní užívatelia vedieť. A verím že sa to netýka len mňa. A možno ani Peter120 netuší že sa pravdepodobne jeho príspevky aj v iných vláknach umelo negujú.
Dal som tento jeden príklad. Autor totiž už dlhšie figuruje v popise ako "anonymný" a tak už asi nieje na fóre aktívny alebo ma zablokoval. Preto bolo ľahké vybrať tento príspevok na zverejnenie. Ak padlo podozrenie na niekoho v aktuálnej diskusii, tak sa za nepríjemnosti ospravedlňujem !!!
To že sa to deje je len ukážkou ako to tu funguje a akým "športovým" duchom tu oplývajú niektorí prispievatelia. Nevedia si zmerať sily v otvorenom súboji textu, tak a utiahli k tejto skrytej praktike negatívneho hodnotenia príspevkov v ktorej majú pocit že konečne uspejú a tešia sa z toho. Mne je to jedno a tých ľudí mi je po charakterovej stránke ozaj ľúto.
Sami sa tu prezentujete a utvárate si svoj mentálny profil. Takže ak by som si vytipoval 5 ľudí čo si myslím že to robia to robia, v štyroch prípadoch by som sa presne trafil ...
Ak by negatívne hlasovanie bolo verejné, asi ten výsledok by bol hodne odlišný, že Marli? Nejako si tu zrazu začal chrliť morálne zásady typu "fujfuj" a to je dosť divné a k ešte mám pocit že si sa nejako zľakol ... Či sa mýlim?

Správy niesú súkromné a ľudia musia počítať s tým že v prípade potreby sa zverejnia. Súhlas si už dal pri registrácii na fórum. Tak nech sa nikto nediví že ho jedného dňa dobehne jeho minulosť ...