Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Výpredaj -19% Rock Machine STORM INT e70-29 elektrobicykel, gloss silver/black/grey
1 449 €
-19%
MOC 1 789 €
Novinka CTM RUBY GX PRO 29 dámsky elektrobicykel, staroružová perleť
od 1 998 €
MOC 2 399 €
-34% GHOST E-Teru Advanced 27.5 elektrobicykel, sivá/zlatá
2 699,90 €
-34%
MOC 4 099 €
Novinka -16% Kellys Tayen R10 AIR 27.5 dámsky elektrobicykel, azure, poškodený lak
2 269 €
-16%
MOC 2 699 €
Akcia -24% Superior eXP 8089 B 29 elektrobicykel, gloss chrome/matte black
3 049 €
-24%
MOC 3 999 €
Novinka -17% Haibike Alltrack 11 ABS 29 elektrobicykel, blue/titan/yellow glossy
3 999 €
-17%
MOC 4 799 €
Novinka GHOST E-Teru Pro 29 elektrobicykel, storm grey/chilly white
3 999 €
MOC 4 699 €
-13% CTM RUBY 27.5 dámsky elektrobicykel, biela perleť/purpurová
1 399 €
-13%
MOC 2 299 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Ten bike doslova trpel pod ťažkou nadváhou jazdca. chvíľu som ho zneužil na závetrie, rachot bol však silnejší
Však to je skôr na udusenie ísť za takým dymiacim prskoletom. Stačí mi, keď niekto ide prevetrať 60 ročného pioniera a ten modravý oblak dymu je ešte cítiť vo vzduchu pol hodinu po tom čo prešiel. V prípade, že to stretneš na ceste, tak chvíľku ani nič nevidíš cez tú dymovú clonu.
Presne na takuto reakciu som cakal. Ano, obaja zomieraju na zavaznu chorobu. Vola sa lenivost. To je zaroven aj dovod, preco boli na e-bajkoch.
Vidis a miesto toho aby si si uzil vyletiky na ebiku, na kt. uz na biobiku nemas pomyslenie, tak sa trapis a citis sa zle.
Myslis, ze by ta ten ebike zabil?
Na ebiku mozes sliapat tym istym vykonom ako doteraz na biobiku akurat toho prejdes ovela viac.
Divim sa. ze v tvojom veku sa takto trapis a myslis si, ze ti to nejako extra prospieva.
Na ebiku by si bol na tom uplne tak isto len by si mal viac km a zazitkov
---
Co sa tyka dnesnej doby. Ten trend nezastavis. Cim dalej tym viac trdiel bude vychadzat zo skol, viac neschopnych, viac anti-sportovcov. Dnes vypadol fakebuk a hned boli z toho ludia mrtvy.
Ani by som o tom nevedel, len som videl konverzaciu v pracovnom chate, kde si piseme kolegovia.
Tes sa z toho, ze si zdravy, ze si mal super detstvo a netrap sa ebikermi.
Kup si aj ty ebike a uzi si bikovanie este viac.
Nas uz necaka nic dobre ked budeme v dochodku.
Pre tych neschopnych z Poslusneho Slovenska budeme len na obtiaz, co uz nic pre spolocnost neprinasame.
---
Ostatni hejteri asi maju dost smutne zivoty ked stale sleduju tych ebikerov spoza stromu a trapia sa tym =)
Minuly tyzden som bol s biobikom v MK na BK s kolegom co ma biobike.
Tento tyzden som bol zasa s ebikom s kamaratom co ma ebike. Pobehali sme toho viac.
V oboch pripadoch, sa to len hemzilo ebikermi na BK a nikto nikoho nehejtoval.
Chlapci,
Venujte sa svojej jazde, svojim sportovym cielom a netrapte sa tym na com jazdia, preco a co maju oblecene ti ostatni.
Usetrite si vela stresov, budete mat dlhsi a spokojnejsi zivot.
a este si aj nakadil do ust ... v jednej vete o kritizuje ze na bajku sa trapi a hned v dalsej vete mu odporuca ze na emotorke by pri rovnnakych wattoch presiel viac ...
ani si neuvedomuje ze pri rovnakych watoch by sa na emotorke trapil uplne rovnako ...
keby mal v hlavve aspon trocha rozumu tak by mu odporucal ze na emotorke by rovnaku trasu presiel s mensou namahou pri nizsich wattoch
ale co cakat od elektrohujerov ... okrem prazdnej hlavy nic
Biosi radia nebiosom, mladi starym, neadministratori administratorom ...
Vždy je jednoduchšie podliezť latku ako ju preskočiť.
Mnohí radšej podvádzaj ú a klamú ako žijú čestne, lebo je to jednoduchšie.
Ja nehľadám ľahšiu cestu životom a mám rád výzvy.
Tak mi, prosím ťa, neraď, ako mám žiť. O tvoj spôsob určite nemám záujem.
STARAJTE SA O SEBA