Cervo suhlas,sice mi nejak stale nedochadza akym stylom chcete realizovat podporu tych zaujmovych kruzkov a mensich klubov,ale snad sa to nejak vykrystalizuje...ostatne vyzera fajn,inac z tej zbierky by sa mohlo financovat hlavne rocne stretko
Samozrejme by to nebolo uplne zadarmo,ale aspon by sa mohli urobit nejake "atrakcie" navyse...Dalej co sa tyka tej podpory financovania,skor by som to posunul smerom k podpore financovania vystavby oficialnych trailov jednotlivcami v jednotlivych regionoch alebo klubmi(samozrejme vsetko oficialne) a propagacie a obhajovania MTB,co na SK urcite moc chyba.
Co sa tyka toho bazaru zhruba vysvetlim ako to funguje na tom NL fore(tu by mohol pomoct dutchman
) -
teda ako som uz napisal=>
Su to vlastne 3 hlavne thready v sekcii Bike shop
1.Na predaj,navrhujem slengovo "Sekac"
2.Hladam(Zhanam...)
3.A nieco ako Poradca pre kupu,rady,neviem ako to nazvat...
a kedze je tu snaha pre darovanie starsich dielcov/oblecenia,navrhujem este 4.Darujem
V podstate princip v threade "Na predaj" je ten,ze kazdy,kto chce nieco predat,zalozi novy thread z nazvom toho co predava a do threadu prida opis,cenu popripadne fotografiu.Zaujemci bud napisu do threadu pripadnu otazku,alebo napisu ss,zvykne sa napisat do threadu prispevok typu-"poslal som ti ss".Po predaji je predavajuci povinny zmenit nazov temy na PREDANE alebo podobne a mod temu hned moze zamknut a popripade zmazat cely thread.Zalozit thread z inzeratom MOZE IBA clen fora,ktory dal viac prispevkov ako 25(ja navrhujem 50,aby sa predislo nahodnym predavajucim,ktori sa zaregistruju a spamuju,len aby dosiahli 25postov).Potom je tam hned pod pravidlami fora thread "Pozitivne a negativne reakcie" vytvoreny adminom/modmi z feedbackom,kde modi
vytvaraju zoznam na podnet foristov,ktori tam prispievaju po uspesnej/neuspesnej kupe ak su z niekym nespokojny alebo ak chcu vyjadrit spokojnost z kupou,nieco ako feedback na ebayi.V praxi pre predstavu to vyzera asi takto:
Positief
Aapjes (4x)
Aart
ADC
Ah 2000 (3x)
Amanda (6x)
Amigo
angekimberley
Atlantis
ArjenKV
Arnoudr (4x)
...
Negatief
Abloem
Bianchi
GERONIMO
Granville Titanium
Hans Kruiver
Hellmond United
Highlander
...
crispevok ktory upravuju modi a pod tym prispievanie foristov z navrhmi a odovodnenim.
Tak to su zhruba pravidla,funguje to vyborne,akurat by som dal tych 50 postov ako som napisal.Tak ako sa Vam to paci?