chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Momentálne DHF 2,35. Starý, klasický bez EXO a dokonca po 2 sezónach s dušou. Dorážam staré zásoby, lebo 40-50E nie som ochotný dať za plášť v špecifikácií ako by som chcel keď som ich pred rokom bral za 25
takze Minion DHF TR EXO 2C 29x2,30 odskusany...... a veeeeeeeeeelka spokojnost ....aj ked je overkill do Malych Karpat, presne splnil co som potreboval.... na kamene a rozbite makadamove zvaznice paradny, v blate dobry, ujazdena zem a podmocena trava s prstom v nose, na asfalte nehuci a ani neni extra kotva vpredu....
za 24 evry jak sa mi ho podarilo kupit myslim neni o com
Ardent Race mám vzadu ja, zatiaľ som spokojný no jazdil som tak do 100km s ním. Na suchu v pohodke. V mokre podržal lepšie ako X-King. Na asfalte rýchly.
Ardent Race EXO TR ...rozmer je tuším iba 2,2. Výšku štupla ti nepoviem, no zhruba o tretinu menší od klasického Ardentu.
Mám ho obutý bezdušovo. Išlo to prekvapujúco jednoducho.
tak ja musim povedat ze minion dhf EXO 2,3 2c vzadu trosku na tomto mokrom smyka do boku, neviem co by to robilo v predu ale som rad ze tam mam 3c ktory je natom teda lepsie a drzi fajn
zdravim, potreboval by som poradit s vyberom plastov, mam bicykel Trek 4100 Alpha, bicykel pouzivam prioritne na cestu do prace v kazdom rocnom obdobi a sem-tam aj do horskeho terenu cize jazdim na asfalte, snehu, lade, strku, blate, kamene, spevnenych aj nespevnenych horskych cetach.... nebolo by na skodu keby boli nejak zosilnene/odolnejsie voci defektom
nechcem ziadne profi 100 eurove plaste skor nieco lacne dobre by bolo keby som sa zmestil do 20€ za obe, priapdne 30€ ale max dam 40€ za obe
kevlar alebo drot je asi jedno, zatial co som sa docital ze kelvarove su akurat lahsie a jednoduchsie sa montuju (resp. ze su ohybnejsie)
tak ked najdes plast co vyhuvuje tvojim kriteriam, daj nam vediet...... vsetci si ho kupime
PS: niekde budes musiet zlavit.... plast co dobre zvladne hento vsetko co pises neexistuje ....... a za 20-30-40 euro/2ks uz vobec nie..... ak robis vacsinu km cestou do roboty/asfalt, potom by ti mohol vyhovovat Schwalbe Smart Sam (alebo nieco podobne).... na ceste velmi dobry, v lahsom terene obstoji... ale na sneh a lad zabudni radsej
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
určite nie, MK 2 vo vlhku lepší
Takéto reči mám najradšej...keby som nejazdil jedno aj druhé, tak to netvrdím. Na terén, ktorý jazdím to vyhovuje, podrží aj v mokrom.
Momentálne DHF 2,35. Starý, klasický bez EXO a dokonca po 2 sezónach s dušou. Dorážam staré zásoby, lebo 40-50E nie som ochotný dať za plášť v špecifikácií ako by som chcel keď som ich pred rokom bral za 25
no vidíš, mám inú skúsenosť ..
za 24 evry jak sa mi ho podarilo kupit myslim neni o com
Mám ho obutý bezdušovo. Išlo to prekvapujúco jednoducho.
nechcem ziadne profi 100 eurove plaste
kevlar alebo drot je asi jedno, zatial co som sa docital ze kelvarove su akurat lahsie a jednoduchsie sa montuju (resp. ze su ohybnejsie)
PS: niekde budes musiet zlavit.... plast co dobre zvladne hento vsetko co pises neexistuje ....... a za 20-30-40 euro/2ks uz vobec nie..... ak robis vacsinu km cestou do roboty/asfalt, potom by ti mohol vyhovovat Schwalbe Smart Sam (alebo nieco podobne).... na ceste velmi dobry, v lahsom terene obstoji... ale na sneh a lad zabudni radsej