Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
Táto téma slúži na všeobecnú diskusiu o shope, otázky a návrhy. Skúsenosti s MTBIKER shopom nájdete na: https://www.mtbiker.sk/forum/cyklisticke-obchody/mtbiker-shop-t35491.html
Predpokladam ale, ze kritika sa tyka najma toho posledneho a tam ja v systeme vidim, ze bol oznaceny ako nachystany par minut pred tym, ako si ho prevzala. Cize tam si myslim, ze Ti chalani neklamali a ten bike nebol nachystany a SMSka nebola poslana. Ak sa chystal narychlo a ponahlalo sa, tak je mozne, ze nebol dokonale nastaveny. Je to samozrejme nasa chyba, ze to neodislo od nas 100% nastavene a radi to bezplatne doladime na garancnej prehliadke. Ak by si kupovala dalsi bike, prosim neodidi od nas kym nie si spokojna s nastavenim
A prosim Ta, pozri tu SMSku - datum a cas a cislo objednavky v nej, aby som to overil.
Jaiub jedna vec je výška sedla, samozrejme servisman nemá ako vedieť, aký človek im tam príde, ale keď je sklon nastavený tak že ***** sedla ti ide maximálne dohora ako sa dá, to nepoteší keď na to prvý krát sadneš. Len masochista by sa v takej polohe dokázal chytiť baranov
Ako ja mám všeobecne MTBIKER rada, aj s personálom... neviem či toho máte teraz moc, alebo servisáci v záučbe, ale pri kúpe piatich bajkov v priebehu niečo vyše roka mám s čím porovnať, inak by som to tu ani nepísala. A možno ste si pri tých horských sami nastavili príliš vysokú latku a ste si nás rozmaznali
Tiež nemám problém si za kvalitu priplatiť a oni minimálne jedného dobrého servismana majú, toho bez prstov, neviem ako sa volá, ale za mňa sto bodov, to je PÁN servisák. Ale s ľuďmi je problém všade, no keď si chceš udržať úroveň, treba aj trochu zariskovať.
priamo v predajni myslis na pockanie ?
lebo vidlica a tlmic sa servisovat da : https://www.mtbiker.sk/shop/informacie/servis.html
Je pravda, ze expedujeme vyrazne viac bicyklov ako pred rokom takze je hlavne okolo peknych vikendov servis velmi vytazeny v tejto casti sezony. Skuseni servisaci nerastu na stromoch a je ich malo, preto si musime zaskolovat a vychovavat mechanikov sami. Kvalitnych ludi si drzime aj za cenu vyssich nakladov a kvalitnych ludi najimame aj za cenu vyssich nakladov, tam nie je o com.
Servis vidlic a tlmicov sa robi u nas len zakladny, tie komplexnejsie veci sa posielaju servisnemu partnerovi, ktory sa na to specializuje.
lebo vidlica a tlmic sa servisovat da : https://www.mtbiker.sk/shop/informacie/servis.html
tak o tom pochybujem,že ti niekto na Slovensku na mieste zoservisuje vidlicu na pockanie:) Hej dá sa, ale treba dopredu radsej zavolat akú máš značku a spýtat sa kolko to bude trvat. Aby si tam neprišiel s foxom ktorý je velmi špecificky a povedal že do zajtra to chceš mať.