chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
to som nemal... mezal je ale na sucho to je horšie ako ikon, s tým som jazdil jednu zimu a dalo sa, ten forekaster je ako starý beaver, to bol milovník bordelu len to prestali robiť a bol len v 2ke
barzo univerzal ako ikon, v blate lepší, asi ako roketron
ako tak citam, pri mojom zimnom setape mozem byt rad ze zijem
stare hlinikove 19mm rafky na ktorych maju Mountain king 2,2 vpredu a cross king 2,2 vzadu 51mm
v snehu, blate, v pohode a s istotou hore aj dole
Ja mam teraz forekaster 2,35 vpredu a ground control 2,3 vzadu. Ten ground control je fakt objemny, realne ma 2,4 na 25mm rafiku. Aj vzor vyzera byt vyraznejsi ako forekaster ale mam pocit ze viac mi smyka zadne koleso, ked som siel po klzkej odklopenej zvaznici a horsie sa cisti.
Este mozno dam forekaster aj dozadu na zimu.
mam, je to z pred roka, momentalne som na tom znova tak isto. staci sfuknut a celkom to ide
ja mam problem ze v zime byvaju casto mociare a najazdim viac po asfalte + strkove cesty ako v terene. sneh ked je dobry odjazdis aj na slikoch ked je na houno nepomoze (ciastocne ano) ti ani dobry plast - a neberiem do uvahy rozne extremy do blata ( bavime sa o XC). tak mam vzdy problem co obut - nakoniec to vzdy prezijem na zodratom. keby dam teraz novy, zachvilku ho zoderiem.
ale obul by som nobby nic, barzo, cross king, rocket ron a podobne plaste - predok - zadok to iste. na snehu a blate boli vzdy dobre riedke stuple. do sirokych by som moc nesiel - zle sa v nich preraza hlbsi sneh. takze sirky 2,25/2,35 max
caute, nejake plaste na ebike, rafik 40mm, v sucasnosti je vpredu/vzadu Maxxis Rekon+ TR EXO 3C MaxxTerra - 27.5x2.80 skinwall. jazdene raz asi 50 metrov.
ebike bude jazdit priatelka, vacsinou 70% asfalt, 30% lesne cesticky, polnacky, zvaznice, trail. Ziadny enduro teren sa nepojde, takze radsej nech to dobre odvaluje a na suchej hline nech to podrzi.
chcel by som tam obut nieco so sirkou 2,5" alebo 2,6" a nech to asfalt hned nezozere. Ma niekto skusenost s 2,5" na 40mm rafiku?
NN dopredu dozadu? Nobby Nic dopredu, rocket ron dozadu? Barzo dopredu dozadu?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ikon je na snehu fajn. Ikon je vlastne fajn takmer vsade. Vynimkou su mokre korene a hlboke blato
určite bude lepší, vyšší redší vzor za lepšie zakusuje a čistí
a co kombo Vittoria Barzo/Merzal?
barzo univerzal ako ikon, v blate lepší, asi ako roketron
2,35 ma u mna
Boky 56,4
Stuple 57,7
2,35 ma u mna
Boky 56,4
Stuple 57,7
Tak dozadu staci uzsi nie?
56mm to je jak Ikon 2.20
MAXXIS Forecaster 29 x 2,35 TR Dual EXO alebo VITTORIA Barzo 29 x 2,35 TNT TL Ready Graphene 2.0 4C ???
stare hlinikove 19mm rafky na ktorych maju Mountain king 2,2 vpredu a cross king 2,2 vzadu 51mm
v snehu, blate, v pohode a s istotou hore aj dole
MAXXIS Forecaster 29 x 2,35 TR Dual EXO alebo VITTORIA Barzo 29 x 2,35 TNT TL Ready Graphene 2.0 4C ???
Ano tak to mam ja aj ked 27,5"
Ale netvrdim ze to je najlepsie co je len ze ja to tak teraz mam
vlastoch tiez mam 19mm rafky
sankuje ci jazdi?
Este mozno dam forekaster aj dozadu na zimu.
Nemas to trochu zjazdene? 😁
Na tom by som sa dlho neudrzal.
ja mam problem ze v zime byvaju casto mociare a najazdim viac po asfalte + strkove cesty ako v terene. sneh ked je dobry odjazdis aj na slikoch ked je na houno nepomoze (ciastocne ano) ti ani dobry plast - a neberiem do uvahy rozne extremy do blata ( bavime sa o XC). tak mam vzdy problem co obut - nakoniec to vzdy prezijem na zodratom. keby dam teraz novy, zachvilku ho zoderiem.
ale obul by som nobby nic, barzo, cross king, rocket ron a podobne plaste - predok - zadok to iste. na snehu a blate boli vzdy dobre riedke stuple. do sirokych by som moc nesiel - zle sa v nich preraza hlbsi sneh. takze sirky 2,25/2,35 max
ebike bude jazdit priatelka, vacsinou 70% asfalt, 30% lesne cesticky, polnacky, zvaznice, trail. Ziadny enduro teren sa nepojde, takze radsej nech to dobre odvaluje a na suchej hline nech to podrzi.
chcel by som tam obut nieco so sirkou 2,5" alebo 2,6" a nech to asfalt hned nezozere. Ma niekto skusenost s 2,5" na 40mm rafiku?
NN dopredu dozadu? Nobby Nic dopredu, rocket ron dozadu? Barzo dopredu dozadu?