Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Dnes mi prisiel email, ze si mam aktualizovat inzerat kliknutim na ikonku "aktualizovat inzerat", no nikde som nic take nevidel. Skusil som kurzorom prejst nad "topovat inzerat" a hla, objavilo sa okienko s popisom "aktualizovat inzerat". Bud si zmente popis v emaile, alebo zmente popis tlacidla :)
Zobraziť komentár 01.02.2021 - 22:46:26
12
tiez som dnes ako pako hladal tlacitko "aktualizovat inzerat" , reku idem sem napisat a ajhla niekto to uz vybavil za mna ...
Zobraziť komentár 05.02.2021 - 10:36:31
10
Zdravím, chcem sa spýtať, neexistujú náhodou nejaké štatistiky o počte inzerátov týkajúcich sa fullov? Zdalo sa mi totiž že na jeseň bolo omnoho viac ponúk a tak neviem či tomu bude rovnako aj na jar a vydržím ešte alebo kúpim čo je aktuálne. Vďaka
Zobraziť komentár 14.02.2021 - 22:36:22
00
Napadla mi dnes taká možnosť.
Bolo by možné, aby e-mail s notifikáciou o tom, že predávajúci vás označil, že ste si od neho niečo kúpili a napísali recenziu chodil s nejakým odstupom času a nie okamžite?

Ak totiž niečo predám, inzerát hneď zmažem, označím užívateľa, ktorý danú vec odo mňa kúpil. Jemu vzápätí príde správa o tom, že môže napísať na predávajúceho recenziu, avšak v tom momente (ak sa niečo posiela) nie je balík ani len zabalený. Kupujúci túto správu zmaže a ďalej nerieši.

Viem, že je to taká somarina, ale ak niečo kupujem, zvyknem sa pozrieť či má predávajúci nejaké dobré recenzie a či možno nekupujem "mačku vo vreci". Takto by mi napríklad táto správa prišla nie hneď ale až o 2-3 dni, balík mám doma a môžem kupujúceho zhodnotiť lepšie, ale hlavne na to nezabudnem.
Zobraziť komentár 17.02.2021 - 14:39:00
01
lukas_droppan to je velmi dobra pripomienka. Zapiseme, pravdepodobne posleme reminder o tyzden, ak kupujuci nedal recenziu.
Zobraziť komentár 17.02.2021 - 14:47:35
06
Teraz neviem, existuje aj nieco take, ze ak v bazari od niekoho nieco kupim a predavajuci ma neoznaci ako kupujuceho, hoci v dobrom lebo nevie o tom, zabudne a podobne, tak napriek tomu viem mu dat recenciu na inzerovanu vec ? Zase mozno ako ochrana aby si niekto nevybavoval nejake vzajomne ucty.
Alebo ze ak uz je inzerat zmazany, vie to tam predavajuci potom doplnit info, ze som to kupil, a teda ja mu mozem potom dat reakciu?
Nepredaval som nic zatial, par drobnosti som ale kupil, vsetko v dobrom, ale nepisal som nikde reakciu, len som predajcovi napisal sukromnu spravu ze balik dosiel, vsetko skontrolovane, otestovane.
Zobraziť komentár 17.02.2021 - 15:38:07
01
Cykloturista ak do tohto linku doplnis na koniec cislo inzeratu mozes nechat recenziu https://www.mtbiker.sk/bazar?action=feedback&to=seller&inzercia_id=442507
Zobraziť komentár 17.02.2021 - 16:40:19
00
Vdaka, skusim nabuduce pri nejakom inzerate.
Zobraziť komentár 18.02.2021 - 12:30:55
00
Da sa to aj spatne, najdi konkretny inzerat, na konci je cialo. Prepis cislo inzeratu do mojho linku a malo by ti to dovolit. Myslim, ze tam nie je ziaden casovy limit. Jedine ak ta predavajuci neoznacil, tak to nepojde.
Zobraziť komentár 18.02.2021 - 13:46:50
00
Jeden krátky dotaz (ak už bol zodpovedaný, ospravedlňujem sa, ale nenašiel som ho):

Ak má niekto označí ako kupujúceho pri zmazaní inzerátu, príde mi náležite email s upozornením a chcem následne vyplniť spätnú väzbu, vždy som zamietnutý pri prekliknutí na link s hláškou "Nemáte oprávnenie na odosielanie spätnej väzby na tento inzerát".

Nejaké rady?
V´daka
Zobraziť komentár 11.03.2021 - 10:08:19
00
scr@tch - poslal som PM spravu, doriesime tam.
Zobraziť komentár 18.03.2021 - 09:00:17
00
arrow_leftlukas_droppan napísal:
Napadla mi dnes taká možnosť.
Bolo by možné, aby e-mail s notifikáciou o tom, že predávajúci vás označil, že ste si od neho niečo kúpili a napísali recenziu chodil s nejakým odstupom času a nie okamžite?

Ak totiž niečo predám, inzerát hneď zmažem, označím užívateľa, ktorý danú vec odo mňa kúpil. Jemu vzápätí príde správa o tom, že môže napísať na predávajúceho recenziu, avšak v tom momente (ak sa niečo posiela) nie je balík ani len zabalený. Kupujúci túto správu zmaže a ďalej nerieši.

Viem, že je to taká somarina, ale ak niečo kupujem, zvyknem sa pozrieť či má predávajúci nejaké dobré recenzie a či možno nekupujem "mačku vo vreci". Takto by mi napríklad táto správa prišla nie hneď ale až o 2-3 dni, balík mám doma a môžem kupujúceho zhodnotiť lepšie, ale hlavne na to nezabudnem.

Ak ti môžem poradiť inzeráty maž až keď kupujúci balík prevezme. Aby si ho nemusel vytvarať znova.
Zobraziť komentár 18.03.2021 - 11:24:30
00
hmmm toto vobec nie je komercia
https://www.mtbiker.sk/bikeri/kisovic/inzeraty
Zobraziť komentár 22.03.2021 - 16:50:42
00
Dobrý deň, chcem sa len opýtať, či sú zakázané dopytové inzeráty a z akého dôvodu?
Zobraziť komentár 29.03.2021 - 11:47:46
00
Ivko ano, je to tak uvedene v pravidlach bazara. Dovod je zachovanie prehladnosti bazaru, ktory dopytove inzeraty narusaju. Pri predaji ide o konkretny produkt s presnymi vlastnostami, ktory sa da spravne kategorizovat a popisat, co ulahcuje vyhladavanie a nastavi spravne ocakavania pre kupujuceho. Pri dopytovych inzeratoch toto vo vacsine pripadov nejde, nehovoriac o probleme s urcenim ceny. Nas bazar je urceny pre predaj bicyklov, komponentov a prislusenstva, nie pre dopytovanie.
Zobraziť komentár 29.03.2021 - 13:19:59
00
keyboard_arrow_up