chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Ahojte, napadá vám rozumná alternatíva ku starému modelu Cointi Mountain king 29x2,2 ? Išlo by o plášť na predok. Napadá mi napr. Schwalbe Nobby nic, ale budem rád aj za iné nápady. Ide mi skôr o grip a istotu, než o rýchlosť za každú cenu. Teraz vozím Mountain king 29x2,2 predok Xking 29x2,2 zadok.
backyFX presne toto kombo mám na leto lebo v strmych usekoch na listoch a mokrom vápenci je to nekontrolovateľne, do blata ten WW proste na trailové jazdenie a skákanie nie je skor na turistiku by stačil, Na zimu som ale obul MM 2,4 ultra soft trail casing a dozadu NN 2,4 speedgrip superground tak uvidím čo to bude robiť
Chlapi, zihadlo 5,Ghost5900, to vám skutočne tie Tufá vydržia až také tisíce kilometrov?
Ja teda možno niečo robím zle, ale Racing Ralph mi vzadu vydrží možno 800 km a CrossKing na tom tiež nie je nejako výrazne lepšie Možno ak by som to jazdil úplne do mŕtva, viem si predstaviť nejakých 1 200, nech nežerem možno 1 500 km, ale 2 500, resp. dokonca 5 500 km je už ozaj úplne mimo mojej predstavivosti
Ale na jar by som chcel skúsiť práve niečo od Tufa, tak som celkom zvedavý
U mna Nobby Nic s modrym pasikom na zadnom kolese po 800 km. Samozrejme aj asfaltove presuny a samozrejme aj jazda so zablokovanym zadnym, ked uz sa inak dole kopcom v terene neda. A to si aj casto vravim, ze niekedy moc odlahcujem zadok a preto ma smyka a zbytocne deriem plast. Asi ozaj daco robis zle.
Chlapi, zihadlo 5,Ghost5900, to vám skutočne tie Tufá vydržia až také tisíce kilometrov?
Ja teda možno niečo robím zle, ale Racing Ralph mi vzadu vydrží možno 800 km a CrossKing na tom tiež nie je nejako výrazne lepšie Možno ak by som to jazdil úplne do mŕtva, viem si predstaviť nejakých 1 200, nech nežerem možno 1 500 km, ale 2 500, resp. dokonca 5 500 km je už ozaj úplne mimo mojej predstavivosti
Tomáš tak to je, ale uz na 4000km nebol v najlepšom stave ale na moje jazdenie xc 100km trasy po lesoch až až dokonca bol rýchlejší už cx 12 nedávam do zadu dal som cx 11
backyfx ja som par dni dozadu nahodil na obe nobby nic, zatial rozbity asfalt a vlhke listie zvladli paradne (oproti letnemu kombu ardent-ikon). Dufam, že podržia aj sneh, ale tak vyzerá že ano. Minulu zimu na Rapid Rob bola kus trapenka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja teda možno niečo robím zle, ale Racing Ralph mi vzadu vydrží možno 800 km a CrossKing na tom tiež nie je nejako výrazne lepšie
1500km na nich bude. brzdna hrana ok, pedalovacia uz nie
pohlad z boku stuple ako pravouhly trojuholnik, krajne su ok...will caka zatial v krabici.
hans soft vpredu keby umyjem mozem vratit do obchodu..
savings Schwalbe NOBBY NIC 29x2.40" SuperGround E-50 Addix plášť, TLE, kevlar
46,99 € savings
MOC 76,99 €Ja teda možno niečo robím zle, ale Racing Ralph mi vzadu vydrží možno 800 km a CrossKing na tom tiež nie je nejako výrazne lepšie
Tomáš tak to je, ale uz na 4000km nebol v najlepšom stave ale na moje jazdenie xc 100km trasy po lesoch až až dokonca bol rýchlejší
https://youtu.be/Ofd8uK5PmkQ?si=PS_wBHOC7KRKKowE
https://www.youtube.com/watch?v=grF9grpkJyo&t=11s
Na jazdenie bez motora a aj hore kopcom 😉