chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Podla https://www.maxxis.com/int/tire/ardent-race/ ma ardent-race 2.2 cca 820g pre 29er (cize navazene len kusok viac, v ramci tolerancie). Ale! pri 26" uvadzaju uz 730g, ale co mam 26tku starsie typy, vazili 650g a 27.5" vazila cca 700g. Cize narast podla ofiko tabule docela dost. Myslim, ze proste ta vaha bola uvedena zo stareho typu, museli tie nove ardenty riadne gumou napchat. Kam toto povedie .. asi k baterkam
Ja raz nechapem co je na tych rekon race zaujmave, skoro ziadny vzor, na ten maly vzor mizerny valivy odpor a este su aj tazke...
Xcboy, ja mam tiez do lesa 5 az 8 km a mal som vzadu barzo 2 roky a letel dobre... Skusil som Wolfpack cross 2.4 a este lepsie, aj ma väcsi objem a lepsie drzi... A leti cca podobne
maxxis mal odjakziva bordel v hmotnostnych tabulkach. vsimol som si to ked som zacal kupovat ikon 2,35 - vsade bola udavana hmotnost 2.20. navyse niektore maju velky hmotnostny roziel medzi 2C a 3C pritom aj toto maju pomiesane. musis pri nich rozmyslat - 2C nemoze vazit tolko co 3C, 2.4 musi byt tazsia ako 2.2, 2.4 od maxxisu nikdy nebude vazit 720g. 720g vazia u nich nizke vzory v 3C (120tpi) do velkosti 2.2.
ja som snimi skoncil ked zacali za 2.35 ikon pytat 55€ tuna v shope s vernotnou zlavou. a to uz je mega vela
a tiez ked mi ide o hmotnost vyuzivam r2 kde maju komponenty na vahe. tam je istota.
a aku ma sirku? odmeraj ked uz ho mas nahodeny. ja som raz kupoval Rekon 2C 2.6" ten mal 63mm a 890g a tam je teda oproti arden race o poznanie viac materialu na dezene. by ma fakt zaujimalo kde pridali tolko g. bohvie co im dodavatel miesa do gumy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Napr.:
https://r2-bike.com/MAXXIS-Tire-Ardent-Race-29-x-220-DualCompound-TR-EXO
Takze chyba je urcite v popise, starsi model, ine znacenie.
Xcboy, ja mam tiez do lesa 5 az 8 km a mal som vzadu barzo 2 roky a letel dobre... Skusil som Wolfpack cross 2.4 a este lepsie, aj ma väcsi objem a lepsie drzi... A leti cca podobne
Co tam tedas teda ralfa...
ja som snimi skoncil ked zacali za 2.35 ikon pytat 55€ tuna v shope s vernotnou zlavou. a to uz je mega vela
a tiez ked mi ide o hmotnost vyuzivam r2 kde maju komponenty na vahe. tam je istota.
tych 900g sa mi fakt nechce verit.
Na 2.6 Forekaster v2 som navazil 990g
Vyššie som pridal fotku presného plášťa, ak to pozrieš tu na shope, tak je uvedené 720g
A prepáč, ale hmotnosti uvedenej pri tovare tu na e-shope by som fakt ako mantry nedržal. Napr. muziker uvádza pre rovnaký plášť 846 gramov.
User id ...skor caka kym stvrdne zmes a pojde lahsie