Budem mať new bike ale budem ďalej používať starý. Ale ten už tiež nemá ten kryt a potom my roztrhá nohavice a ten bike chcem využívať do snehu a tak na krátke vychádzky von takže nechcem používať cyklooblečko ale na novom už budem. Ale keď som chcel kúpiť ten kryt tak mi v obchode povedali že sa osobne nepredáva. Len s prevodníkmy. Kúpim aj od niekoho len aby pasoval a plnil svoj účel. Len neviem aký mám presne prevodník. Viem že je to shimano a je uchytený na 4 šróboch.
Ten istý mám ja na zimáku. Myslím že to bude najpoužívanejší rozmer, stačí odmerať rozteč šróbov na prevodníku, doniesť do obchodu a tam už taký určite nájdeš.
Neviem ako mám opraviť názov. A už som napísal že sa ospravedlňujem a že som si to všimol keď si neprečítaš celý obsah tak sa zdrž pripomienok oka? Diki.
A reflexná páska mi padá a nedrží poradne na nohe.
Myslim, ze poriadna reflexna paska je lepsia nez ten kryt, lebo ten kryt nedokaze vzdy zabranit, aby sa nohavice nezachytili za zuby najvacsieho prevodnika. Z vlastnej skusenosti by som ho uz nechcel, lebo som uz roztrhal 2 teplaky a ohol presmyk .
akoze link na pasku.. to je uz moc. zajdi do obchodu povedz co chces, a ked nemas nohu ako slon alebo sa pravidelne nepostiavas tak ti ta paska bude drzat uplne dostatocne... jazdim tak uz 4 mesiace jedina chyba krasy je ked si ju zabudnem dat dole a chodim tak pol dna po robote:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dopredu ďakujem za všetko.
ale kryt hej author kryt
+veľa krytov
a keby si si miesto krytu na retaz kupil reflexnu pasku na nohavicu, vyriesis aj svoju bezpecnost v jednom...
Zdá sa mi že tento kryt by pasoval, je to asi aj to isté.
Neviem ako mám opraviť názov. A už som napísal že sa ospravedlňujem a že som si to všimol keď si neprečítaš celý obsah tak sa zdrž pripomienok oka? Diki.
A reflexná páska mi padá a nedrží poradne na nohe.
kratsiu by som nebral, ale o par cm dlhsia by mohla byt
Ďakujem Marcy.
Ale dobre ma pobavili obaja. Aj medzi sebou sa dobre pobavili.
Ale ešte dobre že ním nie si a že ťa nemám