Lokalizácia
Formulár sa odosiela
A este mi povedz, odkedy je sukromny sektor financovany z nasich dani... A inak nevidim nic zle na tom, ked MS zaplati za vyvoj aplikacie a reklamu. Aspon je predpoklad, ze bude kvalitna.

Oi robime pre niektore ministerstva a statne organizacie a keby si videl, ake prachy plati tento stat uplne nezmyselne MS. Miliony eur. A preco? Nemaju problem s cashbackom a vedia komu v pozadi a kolko treba dat aby sa tunelovaci stroj nezadrel... a to sa potom investuje...

A ze by MS bola garancia kvality...ako vtip dobre. ;)
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 14:50:15
00
V 2008 si mohol mat Windows Mobile, nie Windows Phone. Ten s WM nema nic, takze neporovnavam.
Pre dobre vyhliadky do buducnosti je potrebne mat kvalitny zaklad. Android z mojho pohladu ziskal popularitu od svojho vzniku najma kvoli svojej cene oproti jedinej svojej konkurencii na trhu (iOS). Cena mnohym pouzivatelom staci aby sa rozhodli, ked to vyzera podobne. Ci to ale funguje a ako to funguje, je uz vec druha. Hlavne, ze ma clovek dotykovy telefon.

Ved to mame aj pri bicykloch. Vyraba Shimano najlepsie sady? Urcite ma najvacsi podiel a najvacsiu popularitu, kedze je montovany na bicykle vsetkych cenovych kategorii. Ale to o kvalite nic nehovori. Aj Sora a Tiagra funguju, mnohym po cele roky, niektorym vobec. Rovnako porovnanie high-end a low-end sad. Vzdy je to prehadzovacka, presmyk a paky (paralela s dotykovym displejom u telefonov a moznostou aplikacii). Potom je tu cena a ako to vobec funguje.
Druha paralela je ako to cele funguje. Ked mas aj Soru dobre nastvenu (vyladenu) a kvalitne lanka (napr. ako OS v telefone), ide krasne, hladko, bez problemu. Nech mas aj Dura-Ace, ale zle nastavenu...
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 14:55:17
010
Toto bolo najtrafnejšie prirovnanie a hlavne sa to hodí do tohoto bikefóra. ;)
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 15:28:14
00
Si mi pripomenul moju SIS ku na ktorej som odjazdil veľa rokov a behala ako hodinky ;-)
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 17:46:30
02
Windows Mobile cize predchodca WP
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 17:49:37
00
WP7 bezal na uplne inom jadre ako WM6. Inak by WP nepostradal funkcie z WM6. WP zacinal odznova, od WM si zachoval len cislo 7 (od 6), ani nazov nema ten isty. To je akoby si povazoval OS od Nokie v "hlupych" telefonoch rovnocenny so Symbianom, tiez to bol jeho predchodca.
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 17:54:55
00
android ma v porocnani s wp 5x viac aplikacii :)

no tak toto je ten najtrapnejsi argument ktory pocuvam od velmi vela android pozitivnych ludi ....

na android je preto tolko aplikacii ze kazda jedna ma pomaly 10 replik ..jedna horsia ako druha...ale ano rataju sa....
-_-

WP v obchode nema kazdu blbost co ujo jozko mrkvicka naprogramoval podla predlohy nejakej inej aplikacie...
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 18:04:58
00
WP 7 bol o nicom, WP8 je super, ak sa ti nepaci prostredie tak ok, ale pre mna je moja lumia 925 super, nestala brutalne vela, neseka mi a ma super fotak a nie je to bakelitova krabica, z tohto hladiska nenajdes ziaden android, ktory sa vyrovna 925. Nepoznam nikoho, komu by android po dvoch rokoch a aktualizaciach nesekal.
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 18:07:36
01
mam rovnaku skusenost aj nazor lumia 920...a to iste co opisujes chistos :) androidaci okolo mna menia telefony ako na beziacom pase...S2,S3,S4.....a ja som za tu dobu zmenil lumiu 720 na 920 a to tiez len z dovodu puknutia displeju :) kvalitou fotie sa android fony mozu ist strcit oproti lumiam :)

to ze 920tka vazi 180gramov? no a co? paradne sedi v ruke..a nebojim sa ze mi vypadne...
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 18:16:26
00
Tak poslednymi argumentami si to zabil :-D
Jak male deti, kto dalej docura...
Porovnavajte porovnatelne mobily.
Ked uz hovoris o meneni telefonov, tak sa zamysli nad dovodmi. Hlavne u mladasov je to povacsinou o prestizi. Kto ma najnovsi mobil je mega in a je mu jedno, ze aj ten starsi mu v pohode staci.
Esteze si uz niekolko rokov nemusim telefony kupovat, pretoze po niektore roky by som bol riadne out.
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 19:17:43
04
no vidis ja najnovsi nepotrebujem..ak sa 920tke nic nestane neplanujem ju tak skoro menit :)
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 19:47:01
00
no tak toto je ten najtrapnejsi argument ktory pocuvam od velmi vela android pozitivnych ludi ....

na android je preto tolko aplikacii ze kazda jedna ma pomaly 10 replik ..jedna horsia ako druha...ale ano rataju sa....
-_-

WP v obchode nema kazdu blbost co ujo jozko mrkvicka naprogramoval podla predlohy nejakej inej aplikacie...

lol ale nemas tam ani zakladne aplikacie, ktore su na androide samozrejmostou, najtrapnejsi argument bude ze wp ma vacsiu buducnost ako droid, uzivaj si tvoj super wp, nik ti ho neberie. Preto sa vsetky apky robia v prvom rade na droid a potom sa vobec uvazuje ci sa to oplati dat na wp ako spominane aplikacie nasich bank napr. obavam sa ze wp nieje prvorady os :)
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 21:56:31
02
Chlapci, zbytocne sa tu obhadzujete blatom. Ked uz, tak objektivne a s faktami. Ako povedal jeden pan z americkeho serialu: "People lie, but evidence never does."

Ale neda mi nerypnut. Suhlasim, na WP nemas aplikaciu na zabijanie procesov, ktora je na Androide samozrejmostou :D
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 22:28:34
00
ja som niekde povedal ze Wp ma vacsiu buducnost?
vo WP obchode su aplikacie ktore su funkcne....nepustia tam hocijake hovno co niekto vytvori cez vikend doma na pocitaci...to ze tam niektore veci chybaju je pravda a nikdy som nepovedal opak...
neboj a WP si uzivam...pre mna je totiz naozaj super...ten telefon splna vsetko co som od neho chcel apozadoval.....od cenypo vsetko ostatne....droid v tej cene by mi neponukol ani polovicu toho co som chcel.....

kazdy nech si kupi co chce...ale ja viem ake ma pre MNA wp vyhody...a preto ho aj mam :)

este k tym aplikaciam....zatial som v obchode nasiel aplikaciu na vsetko co som potreboval...cize z tohto pohladu aspon mne tiez nic nechyba... :) a mam aj internet banking aplikaciu :)
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 22:32:16
01
Chlapci, zbytocne sa tu obhadzujete blatom. Ked uz, tak objektivne a s faktami. Ako povedal jeden pan z americkeho serialu: "People lie, but evidence never does."

Ale neda mi nerypnut. Suhlasim, na WP nemas aplikaciu na zabijanie procesov, ktora je na Androide samozrejmostou :D

lenze na wp ti nebezia procesi na pozadi ;) takze nieje co zabijat :)
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 22:33:05
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače)
keyboard_arrow_up