Nová sekcia na webe venovaná aktivitám v MTBIKER centre

O našom centre sme zatiaľ veľa nepísali, ale práve nadišiel ten čas, kedy sa vieme zodpovedne pustiť aj do tejto formy obsahu a bližšie vám predstaviť centrum a veci okolo neho.

Sú to už 3 roky, čo sa na Považí otvorilo naše centrum (2.4.2016 - Pozvánka: Kolaudácia MTBIKER centra - nová predajňa a bike centrum na Považí) a za túto nie príliš dlhú dobu, sa neustále rozrastáme. S tým priamo súvisí aj úroveň nášho centra a aktivít, ktoré sú s ním spojené...


V súčasnosti MTBIKER centrum tvoria dve predajne s viac ako 500 m2 predajnej plochy a expedičný priestor spojený so skladom o rozmere viac ako 400 m2. Návštevníci majú bezplatný prístup k asfaltovému pump-tracku o rozmeroch 40x14 metrov s dvomi dráhami. Snažíme sa ale na ďalších veciach pracovať a priniesť aj niečo nové.

V našom centre sa neustále niečo deje

Tí, ktorí majú možnosť ho občas navštíviť, veľmi dobre vedia, o čom hovoríme . A pre vás, ktorých delí veľká vzdialenosť, vytvárame teraz novú sekciu centra na webe. Môžete ju teraz nájsť zaradenú v sekcií MAGAZÍN v submenu s názvom ako ináč MTBIKER centrum .


Život a práca v centre

Práve na tomto mieste sa vám budeme snažiť priblížiť život centra, aktivity v ňom a v neposlednom rade aj predstavíme zaujímavé produkty a novinky. Za všetkým však stoja ľudia, ktorí centrum tvoria pre vás.

Predstavíme postupne bližšie prácu a pozície, z ktorých sa to všetko skladá a čo obnášajú. Pozývame vás takto na diaľku nás bližšie spoznať a predstaviť cestu, ktorou sme kráčali a kráčame pri budovaní a vylepšovaní MTBIKER centra ako celku.


Nové a zaujímavé produkty

Nájdete tu články o nových produktoch, ktoré naskladňujeme, taktiež tradičný unboxing bicyklov a doplnkov vo forme videí alebo fotiek. Týmto obohatíme jednoduché fotky pri produktoch v našom shope, uľahčíme vám rozhodovanie a možno tým aj zodpovieme na vami často kladené otázky.


Testovacie akcie a mnoho ďalších

Náš areál taktiež prešiel procesom inovácie a tým sa nám naskytla možnosť spestriť aktivity, ktoré budeme pre vás organizovať. Nasledujúcu sezónu by testovacie dni pre rôzne značky bicyklov nemali byť jedinými akciami pre verejnosť, ktoré sa u nás budú konať.

Budeme radi, ak sa nám podarí zorganizovať spoločné výjazdy do blízkych lokalít, rôzne workshopy, či besedy s osobnosťami slovenskej cyklistiky. Môžete sa tešiť teda aj na reportáže z týchto lokálnych akcií, videá či fotogalérie.

Jednoducho by sme vám chceli ponúknuť niečo navyše, keďže komunita je pre nás dôležitá a čo je lepší spôsob ako zdieľať spoločnú vášeň - cyklistiku. Týmto sa vás pokúsime ešte o niečo viac prepojiť s tým, čo všetko sa v centre deje. Samozrejme sa potešíme spätnej väzbe či už to budú pozitívne ohlasy, komentáre, alebo aj podnety na zlepšenie.

Najbližšiu príležitosť prísť si zajazdiť na testovacie dni máte už 13.4 na Orbeu, kde bude aj náš Kimlo. Zozmam testovacích akcií v sezóne 2019 si môžete pozrieť na tomto odkaze.


Spoločné výjazdy s členmi redakcie, ale aj našimi ďalšími členmi

Položili ste si niekedy v duchu otázku, aké by to bolo zajazdiť si napríklad s Imrom?! Žiadny problém. Túto sezónu by sme radi zaradili do programu aj výjazdy v okolí centra s ľuďmi, ktorých poznáte zväčša len cez obrazovky. Ba niektorých možno ani tak. Takým človekom je napríklad Róbert Gombala, ktorý zastáva funkciu zákazníckej podpory a aktívne sa zúčastňuje XC maratónov.

S e-bike nadšencami strávi deň Martin Bielik, ktorý rád zodpovie na vaše otázky a naučí vás, ako si jazdu s e-bikom užiť naplno. Chalani ako Henry, Kimlo (sobota 13.4 s Orbeou), Bimjeam, Slavo alebo Imroman (nedeľa 28.4 s Rock Machine) vás vezmú pojazdiť na cesty aj kopce, pričom tieto výjazdy radi ukončíme spoločnou opekačkou, či posedením.



Príďte si zajazdiť na pump-track

Každý, kto navštívil naše centrum si istotne všimol náš pump-track, ktorý sa vyvíjal postupne spolu s centrom. Prešiel si zmenou od “pieskoviska” po prvotriedny vyasfaltovaný povrch. Škoda ho neprísť vyskúšať. Je vhodný pre skúsených, ale aj menej zdatných bikerov, či deti. Treba len zvoliť správne tempo.

Pri výbere bicykla si na ňom zasa môžu záujemcovia skúsiť, ako sa bicykel ovláda. Nezabúdame ani na tých najmenších cyklistov. Pre nich pripravujeme malé preteky na odrážadlách, pri ktorých sa spoločne zabavíme. Tí väčší už môžu trénovať na pump-tracku.


Sledujte nás aj na YouTube, Facebooku a Instagrame

Jedinečnou formou na sprostredkovanie informácií pre vás, sú videá. Veď ako lepšie vysvetliť princíp, napr. takého nastavenia radenia. Nehovoriac o množstve produktov, s ktorými prichádzame do kontaktu, a ktoré vám chceme predstaviť. Postupom času sa nám otvára stále viac tém na spracovanie, a preto budeme radi, ak sa prihlásite na odber nášho YouTube kanálu MTBIKER centrum.



Detailnejšie fotky k produktom, či fotky z akcií v našom centre nájdete na našom instagramovom profile @mtbiker_centrum. Nie všetko totiž pri takom kvante informácií stíhame zverejňovať na náš web. Ak ale hľadáte trochu inšpirácie na výjazdy, pomôže vám s tým náš ďalší profil na instagrame @mtbiker_sk.

Naše MTBIKER centrum nájdete rovnako aj na Facebooku, veď tam je snáď každý . Ak sa vám niečo páči, budeme radi, ak hodíte “lajk”, pridáte komentár alebo prezdieľate.

Ďakujeme za doteraz prejavenú priazeň a veríme, že sa vám bude nová sekcia páčiť.

S pozdravom MTBIKER tím
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Ani sme sa nenazdali a leto sa nám blíži ku koncu. Kilometre pribúdajú a osobne sa veľmi teším, že takto v polovici augusta môžeme priniesť dávku zaujímavých noviniek.
Rozhovor: Ján Frátrik – keď bicykle viac opravuješ, ako na nich jazdíš

Rozhovor: Ján Frátrik – keď bicykle viac opravuješ, ako na nich jazdíš

Rozbehol svoj vlastný servis a predajňu. Nakoniec sa ale rozhodol ísť inou cestou a skončil v našom tíme, konkrétne v žilinskej predajni.
keyboard_arrow_up