Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Ani sme sa nenazdali a leto sa nám blíži ku koncu. Kilometre pribúdajú a osobne sa veľmi teším, že takto v polovici augusta môžeme priniesť dávku zaujímavých noviniek.

Ak vám napadne spojenie leto, prázdniny a „veget", tie u nás v MTBIKERi rozhodne nemáme a zaslúžená dovolenka príde na rad až troška neskôr. Posledné mesiace sme totiž usilovne makali a dnes môžeme s hrdosťou oznámiť, že na mape pribudlo ďalšie miesto, kde sa s vami radi uvidíme.

Áno, reč je o MTBIKER Žilina, našej novej predajni a výdajnom mieste. Od pondelka aj do Žiliny prinášame doručenie v rovnaký deň, servis, čoskoro aj bikefitting, skrátka všetko, na čo ste u nás v Bratislave či Hrádku zvyknutí. Samozrejmosťou je skvelá dopravná dostupnosť a dostatok parkovacích miest, viac detailov nájdete v nedávnom článku. K dokonalosti ešte chýbajú nejaké tie drobnosti, oficiálne chystáme event pre širokú verejnosť na 26. 8. 2023, viac info už čoskoro.

A to nie je všetko! Prvý mesiac sme si pre vás pripravili uvítaciu zľavu vo výške 10 %. Netreba pre to urobiť vôbec nič, iba si zvoliť za miesto odberu tovaru Žilinu. Tak sa teda vidíme na Solinkách, hneď vedľa Metra.

Rozširovanie značiek

Stále pracujeme aj na poli diplomacie, a tak sme veľmi radi, že môžeme ohlásiť ďalšie značky, ktoré rozširujú našu ponuku. Sem-tam počúvame, že pre enduro či zjazd nemáme u nás dostatočne širokú ponuku. Počúvame pozorne a síce si ešte nejaký ten mesiac počkáte, tento týždeň vyráža na more kontajner značky Leatt, jedného z lídrov v oblasti DH/enduro/moto chráničov a prilieb.

vittoria mazza test, MTBIKER Žilina
Samozrejme, k tomu nesmie chýbať „nadupaná" kolekcia oblečenia. Nemecké Vaude asi netreba veľmi predstavovať, široké portfólio produktov od špičkových batohov cez oblečenie a obuv na bike aj hike až po stany. To všetko s maximálnym dôrazom na udržateľnosť a recyklované materiály. Začíname zimnou kolekciou, ktorá by sa mala objaviť v ponuke začiatkom septembra.

Ak sme pri téme udržateľnosti, veľmi nás teší, že nás na spoluprácu oslovili aj z ikonickej Patagonie. Do vlaku naskakujeme za jazdy, a tak už nejaké drobnosti máme v ponuke, niečo je na ceste a naplno to rozbalíme v letnej sezóne. Značku bežeckých a lifestylových topánok On Running vidno na nohách veru často, a tak si svoje obľúbené modely môžete objednať už aj u nás. V outdoore máme pripravenú ešte jednu nosnú značku, o tej ale asi až nabudúce.

topánky on runningon running na MTBIKER shop

Ach tie ceny…

Je zaujímavé sledovať, čím si cyklistický priemysel prešiel za 3 roky. Od „boomu" cez nedostatok a skokový rast cien po prebytok a pád. Celý čas sme sa snažili na viacerých miestach vysvetľovať, čo sa deje a prečo ceny idú hore, následne aj prečo ceny idú dole.

Aktuálne sme, dá sa povedať, na cenovom dne a nielen náš web je plný skvelých ponúk, často aj pod cenovými úrovňami spred COVIDu. Super pre zákazníkov, kým sa cyklistický priemysel „nenarovná”, môžete sa tešiť na akciové ponuky. Tie, dovolím si povedať, budú pokračovať ešte nejaký ten mesiac.

Na sklonku sezóny ideme teda do sezónneho výpredaja. Nie tak plošného, ako minulý rok, ale aj v tomto roku nájdete u nás do polovice septembra zaujímavé ponuky či už na nákup bicyklov, oblečenia alebo vybraných komponentov. Šup-šup, ako vždy do vypredania zásob. Okrem výpredaja začíname aj s naskladňovaním zimných kolekcií, už teraz môžem napríklad fanúšikov „trenažérovania" navnadiť na septembrovú akciu TACX.

sliezsky kráľ

Pestrosť podujatí

Za sebou už máme mnoho eventov, nielen Imrov BIKE Transalp ale aj kompletnú sériu ŠKODA BIKE OPEN TOUR, lokálne akcie ako Sliezsky kráľ, Okolo Domaše, Častovský cyklookruh či komunitné jazdy v Bratislave… Skrátka, pojazdilo sa veľa. A veľa sa ešte pojazdí! Vidíme sa určite už tento víkend na Dubničáku, L´Etape Slovakia by Tour de France, neskôr aj na MTBIKER Šprintpolome, Hornonitrianskom Endure či nejakom tom maratóniku.


Na koniec už len veľmi krátka prosba – noste pri každej jazde PRILBU! V krátkom čase sme sa v našom blízkom okolí stretli s dvoma veľmi silnými dôkazmi, že nosiť prilbu veru naozaj zmysel má. Preto krútime hlavami nad mnohými, ktorých stretávame na ceste alebo v lese bez nej. Biku zdar!
Zdroj fotografií: archív redakcie
report_problem Našiel si v texte chybu?
Boo_boo 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
Rozhovor: Ján Frátrik – keď bicykle viac opravuješ, ako na nich jazdíš

Rozhovor: Ján Frátrik – keď bicykle viac opravuješ, ako na nich jazdíš

Rozbehol svoj vlastný servis a predajňu. Nakoniec sa ale rozhodol ísť inou cestou a skončil v našom tíme, konkrétne v žilinskej predajni.
Novoročný MTBIKER spravodaj

Novoročný MTBIKER spravodaj

Stáva sa už pomaly pravidlom, že sa takto prihováram pri rôznych príležitostiach s novinkami z našej „kuchyne", ktoré by vás mohli zaujímať.
keyboard_arrow_up