Zdroj: archív redakcie MTBIKER

Sezóna je v plnom prúde, blížia sa prázdniny, teda obdobie dlhých výjazdov. Čo si obliecť na „hltanie“ desiatok kilometrov počas horúceho výjazdu?

Castelli Pezzi - 84,99 €


Aerodynamický, no stále veľmi pohodlný dámsky dres, ktorý stelesňuje dokonalé spojenie výkonu, pohodlia a štýlu. Vďaka svojmu špičkovému dizajnu a pokrokovým materiálom niet divu, že je medzi profesionálnymi cyklistkami vyhľadávanou voľbou na tréning a dlhé jazdy. Dôverujte znalostiam a dlhoročným skúsenostiam Castelli v oblasti profesionálnej cyklistiky. Vybrať si môžete až zo štyroch farebných variantov. Za MOC 84,99 € ho nájdete v MTBIKER shope.

Alé Off Road - Gravel Overland - 122 €


Civilne pôsobiace krátke nohavice, ktorých primárne určenie je cyklistická disciplína gravel, sa stanú vaším spoločníkom, ktorý vás nesklame, nech už zvolíte akýkoľvek typ jazdy v teréne. Ich jedinou nevýhodou je, že ich nebudete chcieť vyzliecť a stíhať prať. Voľný strih je pohodlný, zároveň sa však zbytočne netrepocú vo vzduchu. Reflexné prvky zvýšia vašu viditeľnosť a ich povrchová úprava odolá aj fŕkancom od kolesa alebo slabej prehánke. Ich odporúčaná cena je 119 €. Nájdete ich v MTBIKER shope.

Kellys Rival 2 - 62,99 €


Kúpu cyklistických nohavíc Rival 2 by mali zvážiť všetci začínajúci cyklisti. Ponúkajú kombináciu pohodlia a funkčnosti za veľmi priaznivú cenu. Sú ušité z viacerých priedušných panelov a doplnené sú perforovanými trakmi, aby čo najlepšie odvetrávali. Pružná tkanina umožňuje neobmedzený pohyb, zatiaľ čo antibakteriálna anatomická vložka poskytuje dostatok pohodlia v sedle. Zakončené sú silikónovou potlačou zvnútra. Ich MOC je 62,99 €. Nájdete ich v MTBIKER shope.

Sportful Total Comfort - 153 €


Samotný názov prezrádza, že s týmito nohavicami môžete veselo „hltať“ dlhé kilometre. Jemne kompresný a vysoko priedušný materiál spôsobí, že sa budete cítiť komfortne aj na konci dlhého výjazdu. Perforované traky spojené do jedného panelu na zadnej strane zabezpečia, že nohavice budú držať na svojom mieste, aj keď budete „v stojke“ šliapať do kopca. Zameranie dopĺňa nová trojvrstvová vložka určená na nespevnený povrch. Tieto kraťasy nájdete za MOC 169,90 € v MTBIKER shope.

Silvini Gela - 49,99 €


Letná výbava, hlavne ak sa vyberieme na dlhšiu trasu, by mala určite zahŕňať aj vetru odolnú bundu. Dôvodom je, že počasie v horách sa môže náhle zhoršiť. Taktiež môže prekvapiť aj ranný chlad v údoliach. Svoju funkciu splní aj v prípade, ak sa potrebujete zahriať na štarte pretekov. Vybavená je zbaliteľnou kapucňou, predĺžený zadný diel ochráni pred fŕkancami od zadného kolesa, reflexné prvky zvýšia vašu viditeľnosť. Silvini Gela má odporúčanú MOC 71,99 €. Nájdete ju na MTBIKER shope.

CRAFT Pro Dry Nanoweight - 38,99 €


Obliekať si tielko, keď teploty atakujú 30 °C? Možno si „ťukáte“ na čelo, ale dôvody prečo áno, hrajú v jeho prospech. Iba 51 gramov vážiace tielko využijete pri všetkých letných aktivitách. Výborne odvádza pot z tela, čím spôsobí, že vy budete suchí, dres sa nebude na vás lepiť a zároveň vznikne medzivrstva pre ešte lepšie odvetrávanie. Že to naozaj funguje, vám dokáže aj náš kolega Henry33 v redakčnom teste. K dispozícii máme dva farebné varianty, ich MOC je 42,99 € a nájdete ich v MTBIKER shope.

Assos Mille GTS C2 - 189 €


Assos je na poli cyklistického oblečenia jeden z popredných inovátorov a výrobcov vysokokvalitných produktov. Potvrdzujú to aj naši kolegovia, ktorí testovali nohavice, bundy a dresy tejto značky v rôznych ročných obdobiach na horských či cestných bicykloch. GTS je označenie radu oblečenia, určeného na dlhé výjazdy, čo znamená pohodlnú a odvetranú anatomickú vložku, traky, ktoré takmer na sebe necítite a špičkový materiál Ossidia. Nájdete ich v odporúčanej cene 189 € na MTBIKER shope.

Santini Colore Puro - 80,99 €


Skvelá priedušnosť a zároveň výkonnosť v klasickom štýle s bezšvovými rukávmi pre čo najlepšiu aerodynamiku a zároveň pohodlie hodné profesionálneho pelotónu. To ešte dopĺňajú bočné panely zo sieťoviny, ktoré vám dodajú potrebné chladenie v najteplejších dňoch. Gély alebo tyčinky môžete mať poruke v jednom z troch zadných vreciek. Na výber sú štyri farebné varianty, aby ste sa mohli čo najlepšie zladiť k bicyklu. Dres od talianskeho výrobcu má MOC 89,99 € a nájdete ho v MTBIKER shope.

Ak hľadáte dresy, elastické a voľné kraťasy či ľahké bundy, všetko nájdete v sekcii „oblečenie a batohy“ v našom MTBIKER shope.
Zdroj fotografií: archív výrobcov

[Foto na úvode: archív redakcie MTBIKER]

info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové PR článok

Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové

Dámy, vybavte sa kvalitným, štýlovým oblečením z našej ponuky, alebo posuňte tento článok „vašej polovičke“, ako inšpiráciu k darčeku. Napríklad len tak, z lásky.
Maratónske oblečenie - na plný plyn, no najmä komfortne PR článok

Maratónske oblečenie - na plný plyn, no najmä komfortne

Maratóny, kde si dáte do tela, sú skvelé akcie. S komfortom pri vysokom výkone a pretekovom nasadení pomôže aj vhodne zvolené oblečenie.

Dresy do horúcich letných dní PR článok

Dresy do horúcich letných dní

Sezóna sa rozbieha, teploty stúpajú. Vhodný cyklistický dres chráni a hlavne pomáha pri ochladzovaní a odvádzaní vlhkosti. Vyberte si u nás.
keyboard_arrow_up