Letné dresy - komfort na prvom mieste

Nie je nič horšie ako jazda v oblečení, ktoré poriadne nedýcha. Zamerali sme sa preto na dresy, ktoré vedia ponúknuť vysokú funkčnosť a budú vašim verným spoločníkom pri prekonávaní letných horúčav.

Mavic XA Pro Jersey


Dres od značky Mavic poskytuje dostatok voľnosti, či už ste na singletracku, alebo si vychutnávate ostrý zjazd. V prednej časti je vybavený zipsom a po bokoch nájdete vrecká s integrovanou utierkou z mikrovlákna na čistenie okuliarov. Funkčnosť dresu je doplnená aj o široké otvory na chrbte pre zlepšenie vetrania – ideálne ak nosíte počas jazdy batoh. Cena sa pohybuje okolo 80 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Pearl Izumi Launch dres


Dres od značky Pearl Izumi s modelom Launch je vyrobený z tkaniny Transfer, ktorá zabezpečuje odvod vlhkosti od tela, aby sa eliminoval pocit mokrého dresu na tele. Spodná časť je vyrobená zo sieťoviny pre zabezpečenie optimálneho odvetrania aj v prípadoch, ak ste na dlhšej jazde s batohom na chrbte. Strih dresu je voľnejší, čo dáva pocit pohodlnosti a zároveň poskytuje dostatok priedušnosti. Cena sa pohybuje okolo 59 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Rock Machine Trail Camo Freeride


Zaujímavý dizajn tričiek zvolil výrobca Rock Machine. Voľný strih dresu ponúka komfort a kvalitnú ventiláciu pri vysokých teplotách. Už samotný názov naznačuje, pri akom druhu jazdy ho viete ideálne použiť. Na tričku sa nenachádzajú žiadne vrecká ani zipsy, no upúta pozornosť s camo dizajnom, výrazným logom na hrudi a jemným krikľavým pásom na zadnej časti dresu. Cena tohto modelu sa pohybuje okolo 75 €. Viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Santini Bosco MTB dres


Model Bosco od značky Santini vo vínovej farebnej kombinácii bol navrhnutý pre jazdcov MTB. Ľahká tkanina Think Opaco vytvára priedušnosť, pružnosť a potrebnú cirkuláciu vzduchu. Farebný kontrast dresu je vytvorený na prednej aj zadnej strane dresu, ktorý je vtkaný do materiálu. Dizajn je doplnený o strih goliera v tvare V a o bezpečné dvojité zadné vrecká so zipsom. Cena sa pohybuje okolo 75 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Sportful Bodyfit Pro 2.0 Light


Proti extrémnym teplotám pri jazde môžete bojovať aj dresom od značky Sportful. Vďaka ergonomickému strihu s použitím elastického materiálu ideálne prilieha na telo a podporuje aerodynamiku. Vďaka tkaninám so sieťovanou štruktúrou dres výborne odvádza pot a zabezpečuje tým pocit chladu a sucha. Na zadnej strane dresu sú tri vrecká s dostatkom priestoru. Cena sa pohybuje okolo 90 €. Viac nájdete na tomto odkaze.


Polaris Horizon Trail Jersey


"Ride often, Ride far" je typický slogan pre výrobcu Polaris, ktorý ho rovno zakomponoval do dizajnu dresu. Využitie je široké - či ste sa vybrali na hľadanie nových trailov, alebo na víkendový výjazd. Na zadnej strane dresu sa nachádza decentné vrecko na prípadné drobnosti. Základom je materiál, ktorý výborne odvádza prebytočnú vlhkosť a pritom je dostatočne odolný aj na technické jazdenie. Cena sa pohybuje okolo 45 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


RMB Maloja SS Jersey


Maloja vytvorila tímový dizajnový dres, ktorý sa hodí najmä pre milovníkov značky Rocky Mountain. Vetranie na chrbte a v časti pod pazuchami, jemný silikónový lem na rukávoch, kvalitná UV ochrana pred slnkom a tri zadné vrecká tvoria základ dresu. Môžete si ho rovnako vďaka zipsu rozopnúť po celej dĺžke, a zväčšiť tak potrebnú ventiláciu pri jazde. Cena sa pohybuje okolo 126 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Kellys Tyrion Green


Tyrion je enduro dres vytvorený v pohodlnom strihu, dizajnovaný pre všetkých MTB nadšencov. Predĺžená chrbtová časť má za účel zvýšenie komfortu pri jazde. Využitie nie je len čisto endurová záležitosť, ideálny je aj v prípadoch dlhších výjazdov v horách. Súčasťou je aj handrička z mikrovlákna z vnútornej strany dresu, ktorou si môžete vyčistiť okuliare. Cena tohto modelu sa pohybuje okolo 40 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


CRAFT Route


Zaujímavý dres vyrobil aj CRAFT s názvom Route. Prepracovaný model skrýva v sebe dostatok funkcií, ktoré sa určite zídu. Ergonomický strih zaručuje dobré usadenie a chladivý efekt, nechýba kombinácia 4 druhov materiálov rôznej hustoty, či silikónové lemy z vnútornej strany na rukávoch a spodnej časti dresu. Štandardom pri tomto type dresu sú 3 veľké zadné vrecká na odloženie drobností. Cena sa pohybuje okolo 90 € a viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Briko GranFondo Jersey


Značka Briko sa v tejto kategórii prezentuje modelom GranFondo. Výroba sa sústredí v Taliansku, odkiaľ sa odvíjal aj samotný názov. Bočná a zadná časť dresu je opatrená mikroperforáciou, ktorá umožňuje dobrú priedušnosť a termoreguláciu. Konštrukcia goliera bola vytvorená tak, aby eliminovala akékoľvek trenie pokožky na krku. Na chrbte nájdete reflexné logo Briko. Cena sa pohybuje okolo 75 € a viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Bianchi Reparto Jersey


Najnovší dres od výrobcu Bianchi so svojím typickým dizajnom skrýva v sebe niekoľko vlastností. Model Reparto Corse ponúka celozipsové prevedenie, pričom elastický pás udrží dres na správnom mieste. Povrchová úprava Mantodry je vysoko nasiakavá a ide o priedušný materiál, ktorý zabezpečuje odvod vlhkosti. Farbu Celeste, ktorou je známa značka Bianchi, nájdete na rukáve, logu na hrudi a chrbte. Cena sa pohybuje okolo 119 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Dresy do horúcich letných dní PR článok

Dresy do horúcich letných dní

Sezóna sa rozbieha, teploty stúpajú. Vhodný cyklistický dres chráni a hlavne pomáha pri ochladzovaní a odvádzaní vlhkosti. Vyberte si u nás.
Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Test: Craft PRO - dokonalý štrkový set

Test: Craft PRO - dokonalý štrkový set

Nebudem vám klamať, aj mne sa už niekedy zdá testovanie piateho setu gravel oblečenia za rok trochu prehnané. Veď toľko tých rozdielov medzi výrobcami predsa nemôže byť.
keyboard_arrow_up