Detské dresy Eleven - niečo pre vašich malých cyklistov

Deti sa vždy chcú podobať na svojich rodičov. Veď koľkokrát sme počuli, že ak vyrastú, tak sa chcú podobať na mamku či ocka.

Pri vašich rodinných cyklovýletoch ste už možno pocítili kritiku z ich strany. Ako je to možné, že nemajú taký dres, ako máte vy? Dnes si predstavíme zopár kúskov od firmy Eleven, ktoré sú primárne určené pre malých jazdcov. Táto česká spoločnosť je na trhu už 11 rokov. V súčasnosti patrí k popredným výrobcom zákazkového oblečenia a doplnkov pre cyklistiku, triatlon, atletiku či voľný čas. Už piaty rok má svoje zastúpenie aj na Slovensku. V širokej ponuke produktov nájdeme aj dresy či bundy pre najmenších cyklistov. Tu sú niektoré z nich.

Eleven HOR

Detský dres Eleven Hor vychádza z modelu, ktorý je určený pre dospelých jazdcov a v ničom nezaostáva. Je vyrobený z funkčného materiálu MICRO, ktorý mu dodáva ľahkosť a prispieva k dobrým ventilačným schopnostiam. Pre deti je to skutočne potrebné, aby sme sa tak vyhli prehriatiu detského organizmu.

Vpredu je vybavený dlhým zipsom, ktorý uľahčí obliekanie a vzadu sú k dispozícii aj vrecká. Dizajnom sa podobá štandardnému dresu pre dospelých a strihom samozrejme rešpektuje potreby detského cyklistu. Je k dispozícii vo farbách, ktoré sa páčia ako dievčatám, tak aj chlapcom. V ponuke je ružový a modrý variant. Druhý menovaný je v kombinácii so zelenou a oranžovou farbou.


Eleven VERTICAL

S moderným a príťažlivým dizajnom je v ponuke aj dres s označením Vertical. Je vyrobený opäť z materiálu MICRO, ktorý v sebe ukrýva ventilačné schopnosti a nízku hmotnosť. Vpredu je celorozopínací zips a vzadu 2 alebo 3 vrecká. Počet súvisí so zvolenou veľkosťou. Chlapci sa potešia zelenej farbe a pre dievčatá je tu ružový dres s nenápadnou kvetinovou potlačou.


Detská COMBI bunda LIGHT HORIZONTAL

Kombinácia dvojakého typu materiálov ponúka v jednej bunde viaceré vlastnosti. Nepremokavá membrána na prednej strane chráni pred vetrom či dažďom a zozadu chráni vaše dieťa zaplatený no priedušný materiál Cube Thermo.

Táto bunda je vhodná na chladnejšie výjazdy počas skorej jari či neskorej jesene. Využiť ju však môžu aj v lete pri zhoršenom počasí, kedy potrebuje detský organizmus väčšiu ochranu. Samozrejmosťou je celorozopínací zips, silikónová guma na zadnej strane a reflexné prvky. Tri vrecká vzadu poslúžia na odloženie nejakej sladkosti, ktorú si môže váš drobec dať počas „náročného“ dňa v sedle bicykla. Aktuálne bundy ponúka dodávateľ len v zákazkovej výrobe.


Eleven HORIZONTAL

Z modelového radu Horizontal majú najmenší k dispozícii aj letný cyklistický dres s krátkym zipsom. Aj do tretice sa tu stretnete s materiálom MICRO. Vzadu sú k dispozícii 2 alebo tri vrecká a ich počet závisí od veľkosti. K dispozícii je žltá fluo farba vhodná pre obe pohlavia alebo je tu ešte modrý a ružový variant.


Všetky kúsky v ponuke sa vyrábajú pre deti s výškou od 104 do 158 centimetrov. Tu správnu veľkosť si vyberiete podľa veľkostnej tabuľky na stránke výrobcu.

Kompletnú ponuku detského cyklistického oblečenia od firmy Eleven nájdete na tomto odkaze.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Čo na seba, keď je teplo, zima, sucho aj mokro? Dlhý dres Isadore Signature v kombinácii so spodnou vrstvou a vestou.
Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Test: Craft PRO - dokonalý štrkový set

Test: Craft PRO - dokonalý štrkový set

Nebudem vám klamať, aj mne sa už niekedy zdá testovanie piateho setu gravel oblečenia za rok trochu prehnané. Veď toľko tých rozdielov medzi výrobcami predsa nemôže byť.
keyboard_arrow_up