Unboxing: Cannondale Trail Neo 3 2020 - šedá myšisko

Šedá myška by to bola, ak by sme pri tejto farbe videli klasický bike bez motora. Teraz tu však máme slušný pohon, takže zdrobneniny nie sú na mieste.

Začať môžeme dizajnom, čo je vec, ktorú každý vnímame po svojom. Cannondale sa toho nebojí a ich modelové rady pre rok 2020 majú moderný look. Dominujú jednoduché farebné kombinácie, minimalistické detaily, retro písmo v logu značky. Podľa tohto prístupu sú zvolené aj farby, ako napríklad aj táto šedá. Podobné farby sa aktuálne používajú napríklad aj pri nových autách, aj vám napadla RSa? Navyše väčšinou platí, že kvalitný jednoduchý dizajn vydrží v obľube dlhšie, ako prekombinované a príliš výrazné kreácie.

Špecifikácia


Unboxing

Krabice značky Cannondale vďaka potlači dobre poznáme. Je super, ak značky využívajú tento priestor a nepríde len obyčajný obal s názvom výrobcu a nápisom krehké.


Po vytiahnutí z krabice je skoro všetko na svojom mieste. Žiadna extrémne zložitá montáž to nebude.


Všetko je pekne zabalené a chránené. Škoda toho plastu, všeobecne sa ho používa stále veľa. Otázka na zamyslenie: "Boli by ste ochotní priplatiť za eko balenie?"


Rám tvorí hliníková zliatina, čo je materiál, ktorý Cannondale ovláda ako jeden z najlepších. Rozbaľujeme ebike s hliníkovým rámom, skúste si tipnúť hmotnosť! Na konci sa ju dozviete…


O výbavu sa stará kombinácia sád Shimano Deore, Alivio, Acera. Zaujme ochrana prevodníka, ktorá pomôže s padaním reťaze a prípadne ochráni zuby prevodníka pri nepodarenom preskakovaní spadnutého stromu.


Brzdíme hydraulikou od Shimana, kotúče 180 mm, takže zastavíme vždy bez problémov. Predná vidlica SR Suntour XCM s 100 mm zdvihom je len pružinová, čo je kompromisným riešením pri takomto biku.


Kolesá sú 29 palcové od značky WTB, špice DT Swiss. Obuté sú do plášťov Schwalbe Smart Sam, 29 x 2.25.


Posledné detaily, nezabudnúť na použitie pasty, aby sa nám hliník “nekusol”, alebo neposúval, dotiahnutie momentovým kľúčom. Nikto si nechce strhnúť skrutku na novom biku.


Pohon tu máme značkový od Bosch. Motor má výkon 250 W, batéria kapacitu 400 Wh a displej v prevedení Purion. Zakomponovanie motora do stredu a interná batéria tvoria uhladený celok, ktorý by mal správanie ebiku ovplyvňovať minimálne.

Výsledná hmotnosť nie je vôbec zlá. Cannondale to s hliníkom vie, a keď si pozriete šedé lakovanie s názvom Stealth Grey naživo, naplno oceníte prevedenie tohto kúsku.


Pripravený vyraziť za každého počasia.


Geometria

Vyrábajú sa 4 veľkosti.


Cena a dostupnosť

Cena daného modelu je 2 679 €. Tento bicykel nájdete aj v našom MTBIKER shope, kde sú aj ďalšie ebiky od Cannondale.

Využi služby MTBIKER centra - Bikefitting a doručenie bicykla

V našom MTBIKER centre máme profesionálne vybavenie pre nastavovanie a optimalizáciu posedu s názvom Bikefitting. Ide o službu, ktorá na základe individuálnych fyziologických daností každého jazdca určí správne nastavenie posedu. V prípade, že sa rozhodneš využiť túto službu, detailné informácie o spôsobe objednania, druhoch merania, cenách a zľavách až do výšky 100% nájdeš v sekcii Bikefitting na tomto odkaze.

Ak si objednáš bicykel na našom eshope alebo osobne v MTBIKER centre, je niekoľko možností, ako ti môže byť doručený. Jednou z nich je osobný odber v MTBIKER centre s poskladaním a garančným servisom zdarma. Pri cene bicykla nad 1 000 € môžeš využiť možnosť nášho bezplatného doručenia k tebe domov. Viac informácií aj o ďalších formách doručenia nájdeš na tomto odkaze.
flash_on
Viac o elektrobicykloch, ich výbere a používaní nájdeš v sekcii Elektrobicykle v skratke.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Unboxing: Giant Trance X E+ 3 – výkonný a zábavný ebike

Unboxing: Giant Trance X E+ 3 – výkonný a zábavný ebike

Zažite rýchlosť v stúpaniach a úsmev na tvári dolu trailom. Pokojne aj niekoľkokrát po sebe. Dostatok výkonu a jazda plná zábavy sú hlavné rysy modelu Trance X E+ 3.
Unboxing: Giant Stance E+ 2 – „elektroparťák“ na traily

Unboxing: Giant Stance E+ 2 – „elektroparťák“ na traily

Výkonný motor, ľahké ovládanie a citlivé odpruženie posunú vaše hranice jazdenia, zábavy a dobrodružstva na úplne novú úroveň. My sa teraz pozrieme na to, ako je bicykel vybavený.
Unboxing: Mondraker Play 20 - bláznovstvo alebo dobrý nápad?

Unboxing: Mondraker Play 20 - bláznovstvo alebo dobrý nápad?

Ak nazvete detské elektrobicykle bláznovstvom, vedzte, že Mondraker miluje bláznivé nápady. Nech už je váš názor akýkoľvek, pozrite sa s nami na ebike Play 20.
keyboard_arrow_up