Doplnky na posilnenie imunity a regeneráciu

Popri pestrej a vyváženej strave sú doplnky možnosťou, ako uspokojiť nároky tela pri zvýšenej záťaži, akou je napr. cyklistika. Nezáleží na tom, či sa pripravujete na preteky alebo športujete pre dobrý pocit a zdravie.

Powerbar L-Carnitine Liquid


L-karnitín poznáte z rôznych odtučňovacích kúr či diét, ktoré ponúkajú dámske magazíny. To však nie je prvoradý dôvod, prečo siahnuť po tejto ampulke. Športovci ocenia vlastnosť L-karnitínu, ktorou je podpora metabolizmu tukov, ktoré premieňa na energiu. A energia je to, čo potrebujeme počas športových výkonov. Okrem toho má detoxikačnú funkciu a pomáha odstraňovať medziprodukty metabolizmu. Cena sa pohybuje okolo 3 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

SiS Performance Collagen


Jedna dávka tohto nápoja obsahuje 20 g hydrolyzovaného kolagénu a 80 mg vitamínu C. Kolagén je proteín z hovädzích zdrojov. Obsahuje aminokyseliny, ktoré v kombinácii s vitamínom C hrajú hlavnú úlohu pri tvorbe kolagénu. Je to špeciálne namiešaný pomer, ktorý podporuje zdravý rast a obnovu kostí a kĺbov. Jedno balenie obsahuje 60 ml a odporúčaná konzumácia je hodinu pred alebo po výkone. Cena sa pohybuje okolo 4 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Kompava Premium Colostrum


Premium Colostrum je zmes biologických látok, ako sú aminokyseliny, imunoglobulíny, rastové faktory, vitamíny a minerály. Je to výživový doplnok obsahujúci množstvo telu prospešných látok. Kolostrum je mledzivo, ktoré konzumujú cicavce počas svojich prvých dní. V tomto prípade pochádza od kráv z vybraných fariem na severe Francúzska. Kvalita je kontrolovaná a chov dodržiava prísne podmienky. Cena sa pohybuje okolo 14 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

OTE srvátkový proteín


Proteín je voľbou športovca, keď začne naplno trénovať a je v jeho záujme podporiť správny rast svalov. Dodáva sa vo forme prášku, do ktorého stačí pridať vodu. Je obohatený vitamínmi, aminokyselinami a vyváženou kombináciou elektrolytov. Má obľúbenú čokoládovú príchuť. Vyrobený bol bez umelých sladidiel, farbív a konzervačných látok. Dodáva sa v 1 kg balení, aby vám chvíľu vydržal. Cena sa pohybuje okolo 48 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Enervit Enervitam BCAA


Doplnok stravy na báze vetvených aminokyselín BCAA. Aminokyseliny organizmus využíva ako zdroj energie. To oceníte v prípade, že vás čaká dlhšie trvajúci výjazd. Telo ich dokáže metabolicky spracovať priamo svalovou hmotou a pomáhajú tvorbe svalovej hmoty. Poteší vás špeciálne namiešaná príchuť, ktorá kombinuje pomaranč a ananás. Dodáva sa v praktickom balení, ktoré jednoducho rozmiešate vo vode. Cena sa pohybuje okolo 2 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Nutrend Vitamin C


Vitamín C je pre naše telo veľmi potrebný. Okrem toho, že podporuje imunitný systém, podporuje vstrebávanie železa a mnoho iných látok. Odporúčané dávkovanie je po výkone, aby ste zabránili únave a vyčerpaniu tela. Jedna tableta obsahuje 500 mg vitamínu a v praktickom balení je 100 tabliet. Nutrend doplnil vitamín C aj výťažkom zo šípok, ktorý podporuje účinky vitamínu. Tablety majú predĺžený účinok. Cena sa pohybuje okolo 8 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Rozhovor: MUDr. Milan Kulkovský – o cyklistike a zdraví v kocke

Rozhovor: MUDr. Milan Kulkovský – o cyklistike a zdraví v kocke

Ako jazdiť s čo najväčším profitom? Je strečing zbytočnosť? Platí, že dokážem chorobu „vybicyklovať“?
Ako schudnúť – naše jednoduché a overené tipy

Ako schudnúť – naše jednoduché a overené tipy

Udržať si hmotnosť na uzde nie je výhoda len v rámci cyklistiky, ale aj v bežnom živote. A niekedy stačí pár jednoduchých zmien, ktoré spolu prinesú veľké výsledky.
Video: Cyklisti a pivo – čo spôsobuje v tele a existuje jeho lepšia náhrada?

Video: Cyklisti a pivo – čo spôsobuje v tele a existuje jeho lepšia náhrada?

Alkohol je pre ľudský organizmus záťažou, to je všeobecne známa vec.
keyboard_arrow_up