Pozvánka: MTBIKER centrum a škola jazdy v roku 2020 - ovládni svoj bicykel

Podobne, ako v roku 2019, aj tento rok prinášame školu jazdy, na ktorej si budete môcť zlepšiť techniku jazdenia, ako sa aj naučiť správne nastaviť váš bicykel.

Minulý rok nám toho veľa ukázal a aj vďaka týmto skúsenostiam sme rozdelili tréningové dni do týchto častí:

  • Výučba na pumptracku v MTBIKER centre
  • Výučba na MTBIKER traile

Tréning na pumptracku je ideálny pre všetkých jazdcov, ktorí majú chuť a odhodlanosť zlepšiť si pumpovanie, prejazd klopenej zákruty, prejazd vlny manuálom a pre skúsených jazdcov tu taktiež budeme mať malú lekciu skákania. Nezabudneme ani na správne nastavenie bicykla. To je rovnako dôležité ako zručnosti a skúsenosti jazdca.


Výučba na traile je vhodná pre bikerov, ktorí už majú nejaké skúsenosti s jazdou v teréne, a tak nie sú úplní začiatočníci. Trail je prírodného charakteru, nachádza sa tam množstvo technických prvkov a nerovností, ktoré sa budeme učiť jazdiť s istotou, bezpečne a technicky správne. Výber vhodnej stopy je taktiež neoddeliteľnou súčasťou tejto časti výučby.


Kedy prebieha výučba a kde sa môžeme stretnúť?

Lokalizovať miesto je jednoduché. Škola jazdy a techniky s Bike Academy bude prebiehať v MTBIKER centrum Hrádok. Nižšie Vám ponúkame termíny na tento rok:


Všetky uvedené akcie nájdete aj v našom kalendári.


Prihlasovanie

Prihlasovanie prebieha pri jednotlivých akciách v našom kalendári na tomto odkaze. Ak si naším verným zákazníkom s VIP resp. Premium účtom, tak sa budeš môcť prihlásiť prednostne. Potom je prihlasovanie umožnené aj pre ostatných záujemcov. Ako zistím do ktorej kategórie patrím? Stačí kliknúť vo vašom profile na Tvoje objednávky a tam je dostupná táto informácia. V sekcii Vernostné zľavy sa dozviete viac o jednotlivých vernostných kategóriách.

Na prvú Školu jazdy a techniky je registrácia spustená od dnes. Na dopoludňajší a aj popoludňajší program je k dispozícii 8 + 8 miest, celkovo teda 16.. Pre zvyšných záujemcov pripravujeme aj súťaž o ďalšie 4 miesta. Celkový počet účastníkov na dopoludňajšom alebo popoludňajšom programe je z kapacitných a edukačných dôvodov limitovaný číslom 10. Sledujte náš Facebook a Instagram a nič vám neunikne. Ak máš nejaké otázky, tak nám napíš mail na adresu testday@mtbiker.sk.

Čo si mám priniesť na Školu jazdy?

  • Výučba na pumptracku - nevyhnutnosťou na Škole jazdy je prilba, bez ktorej sa jazdiť nesmie a odporúčame aj chrániče kolien a lakťov. Takisto odporúčame hardtail.
  • Výučba na traile - tu je nevyhnutnosťou prilba, ako aj kolenné chrániče. Odporúčame celoodpružený bicykel.

Robíme to vďaka MTBIKER shopu

Škola jazdy je len jednou z mnohých aktivít, ktoré vznikli vďaka vám a tomu, že nakupujete u nás. Spoločne s nami tak už dlhodobo prispievate k rozvoju cyklistiky na Slovensku. Tento rok napríklad podporíme cykloakcie sumou vyššou ako 10 000 €. Medzi ďalšie aktivity patrí napríklad aj podpora značenia cyklotrás, Novodubnického maratónu a mnohých ďalších akcií. A vďaka MTBIKER shopu vám prinášame aj úplne novú výzvu – Gerlaching.


Pumptrack v MTBIKER centre

Náš pumptrack je prístupný počas otváracích hodín predajne a jazdenie na ňom je bezplatné. Ak sa aj nedostanete na Školu jazdy, svoje jazdecké umenie si môžete zdokonaľovať aj u nás v Hrádku. Nemusíte sa teda báť a môžete ho využívať naplno.

Ročník 2019

A ako to vyzeralo na Škole jazdy s Bike Academy minulý rok? Reportáž si môžete nájsť na tomto odkaze. Účastníci Školy jazdy sa mohli naučiť prejazd klopenou zákrutou, pumpovanie, manuál a mnoho ďalšieho.

Manuál


Pumpovanie


Prejazd klopenou zákrutou


Termíny sú už známe, témy si môžete pozrieť vyššie a vám už nič neostáva, len si na spomínané víkendy nájsť čas a prísť si do MTBIKER centra Hrádok zlepšiť svoje jazdecké zručnosti s Bike Academy. Tešíme sa na vás.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Škola jazdy a techniky s Bike Academy IV

calendar_today 26.09.2020
format_list_numbered 4. kolo - Bike Academy
label Nesúťažné podujatie
place MTBIKER centrum, Hrádok 225 (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Chcel by si stretnúť známe tváre z našich videí, zveľadiť Tematín trail a zabaviť sa pri jazde? Príď na našu MTBIKER trailovačku!
Test: Marin Alpine Trail E2 - ako sa menia názory

Test: Marin Alpine Trail E2 - ako sa menia názory

Vždy som si myslel, že e-bike je pre lenivých ľudí alebo pre tých skôr narodených, čo už toľko nevládzu. Tak prečo som si jeden kúpil?
Pozvánka: Trailpark Žehra - nová lokalita s novými zážitkami

Pozvánka: Trailpark Žehra - nová lokalita s novými zážitkami

V srdci Spiša, pod dohľadom Spišského hradu, vyrastá nové trailové centrum. Už 10. júla môžeš prísť na otvorenie tohto výnimočného počinu. Tak neváhaj a krúžkuj desiaty júl v kalendári.
keyboard_arrow_up