Peter Sagan a Specialized: Znovu spolu a opäť s parádičkami

"Je skvelé vrátiť sa ku Specialized, spolu sme vyhrali juniorský titul majstra sveta v horskej cyklistike, tým viac sa teším na novú sezónu" - Peter Sagan. To bolo v roku 2008 v talianskom Val di Sole. Pozrite si Petrove parádičky a prečítajte si aj niečo o jeho príprave a cieľoch na sezónu 2015.



Peter perfektne dopĺňa už tak svelo zložený tím Tinkoff-Saxo, vrátane najúspešnejšieho jazdca Grand Tour Alberta Contadora a taktiež Romana Kreuzigera, či Slovákov Michaela Kolářa a Petrovho brata Juraja Sagana. Do roku 2015 tak vstupujú ako jeden z najsilnejších celkov profesionálneho pelotónu. Spoločne budú bojovať o víťazstvá v jarných klasikách ale aj Grand Tours, pričom Petrovým cieľom bude obhajoba zeleného dresu na Tour de France.

Zábava na biku aj bez neho

Sagan


Sagan


Sagan


Sagan


Tím zahájil prípravu kompletnou procedúrou Body Geometry Fit, aby sa uistil, že jazdci, doplnky ale aj bicykle budú tvoriť jeden harmonický celok. Absolvovali už aj prvé kilometre v sedlách nových bicyklov S-Works Tarmac navrhnutých metódou Rider-First Engineered, vybavených bicyklov Roval obutých do S-Works Turbo, najrýchlejších plášťov na trhu. Na výber budú mať jazdci z modelov S-Works Venge, Roubaix a Shiv TT. S pomocou prilieb Prevail a tretier S-Works Body Geometry máme istotu dokonalého využitia potenciálu našich cyklistov. Mnohé z výrobkov boli navrhnuté spoločne s jazdcami tímu.

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Rozhovor: Klub Žiletky.cc z Bratislavy – keď jazdenie nie je iba o pretekaní

Rozhovor: Klub Žiletky.cc z Bratislavy – keď jazdenie nie je iba o pretekaní

Klub Žiletky.cc, pôsobiaci v Brne a Bratislave, je kolektív milovníkov jazdenia, ktorí majú radosť z pohybu, skupinové jazdenie, ale posledný rok aj súťaženie.
MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
Ženy, ktoré si zaslúžia našu pozornosť

Ženy, ktoré si zaslúžia našu pozornosť

Niet zrejme príhodnejšieho dňa, kedy si môžeme pripomenúť silu a vášeň (nielen pre šport), ktorú v sebe majú ženy.
keyboard_arrow_up