Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Bezky

Zimná príprava hobby cyklistu - malo to zmysel?

Zimná príprava hobby cyklistu - malo to zmysel?

Určite ste si neraz položili otázku, či má pre vás zmysel absolvovať takzvanú zimnú prípravu pred začiatkom sezóny. Ja som to skúsil a v tomto článku vám opíšem svoje postrehy.
Kolekcia vianočných setov od Eleven – originálny a funkčný darček PR článok

Kolekcia vianočných setov od Eleven – originálny a funkčný darček

Do Vianoc ostáva už len pár dní. Prečo sa však uchýliť k výberu niečoho fádneho na poslednú chvíľu, ak svojich blízkych môžete obdarovať elegantnými a funkčnými kúskami oblečenia?
Video: Skúste v zime aj iné aktivity, napr. bežky

Video: Skúste v zime aj iné aktivity, napr. bežky

Plány na celoročné jazdenie na biku môže tuhá zima a bohatá snehová nádielka raz-dva prekaziť. Netreba však rezignovať, ale využiť tieto možnosti na ďalšie aktivity.
Univerzálna výbava pre rôzne aktivity PR článok

Univerzálna výbava pre rôzne aktivity

Ak radi kombinujete viaceré športy, máme pre vás niekoľko tipov na vhodné doplnky.
Reportáž: Biela stopa 2017 - spestrená zimná príprava

Reportáž: Biela stopa 2017 - spestrená zimná príprava

Tento rok som sa prvý raz zúčastnil bežkárskych pretekov. Boli to preteky Biela Stopa SNP, ktoré sa konajú na Skalke pri Kremnici. Sú aj súčasťou medzinárodnej série pretekov Euroloppet. Je to trojdňové podujatie, skladá sa z viacerých pretekov – v sobotu sa preteká voľnou technikou, v nedeľu klasickou, plus niekoľko súťaží pre juniorov. Na preteky som šiel s cieľom zistiť, ako mi ide lyžovanie, spestriť si zimnú prípravu, takže mi nešlo o príliš vážne pretekanie. Na prvý pokus som zvolil krátku trať voľnou technikou.
Z biku na bežky

Z biku na bežky

Pravá slovenská zima je ročným obdobím, kedy veľa kondičky na biku asi nenaberieme. Dá sa síce dobre zabaviť, ale mnoho krát máme ďaleko od bezpečnej jazdy, či už v meste alebo v teréne. Jedným z mála možností, ako prežiť zimu v zdravom duchu, pri tom si dobre zašportovať, nadýchať na čerstvého vzduchu a objaviť krásy a romantiku zimnej prírody, je vybrať sa na bežky.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up