Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Puchovsky

CMS Púchovský MTB Maratón 2011 - fotoreport

CMS Púchovský MTB Maratón 2011 - fotoreport

Púchov sa v sobotu stal dejiskom CMS Púchovského MTB Maratónu. 45km trať spomedzi dvoch stoviek bikerov najrýchlejšie zvládol Karel Hartl za 2:04:44, medzi hobbíkmi bol najrýchlejší Roman Kašpar s takmer 6 minútovým mankom na Hartla. Ženskú kategóriu s prehľadom vyhrala Lenka Hartlová. Prinášame 156 fotiek a výsledky.
CMS Púchovský MTB Maratón

CMS Púchovský MTB Maratón

Združenie Bikeri z Púchova organizuje 17.9.2011 (sobota) 1. ročník pretekov horských bicyklov pod názvom CMS Púchovský MTB maratón. Začíname v sobotu od 8:00 na Nábreží slobody v Púchove (pod mostom) prezentáciou účastníkov a o 11:30 bude ŠTART. Pripravili sme pre Vás 47 kilometrovú trať v malebnom prostredí Bielych Karpát s rôznorodým podkladom, výživnými i svižnými stúpaniami, rýchlymi i technickými zjazdami a krásnymi upravenými singletrailami.
Majstrovstvá Európy v cyklotriale, Púchov

Majstrovstvá Európy v cyklotriale, Púchov

Slovenský reprezentant Štefan Pčola sa stal v sobotu v Púchove premiérovým majstrom Európy v halovom cyklotriale. Tridsaťdvaročný Popradčan vyhral hlavné preteky kategórie Masters na 26-palcových horských bicykloch. Na jednotlivých sekciách nazbieral 10 trestných bodov. Darilo sa aj druhému slovenskému zástupcovi Jánovi Šidlíkovi z CK Záriečie, ktorý obsadil vo štvorčlennom finále s 13 bodmi 3. priečku.
1.ročník Vector-Matterhorn MTB maratónu + foto

1.ročník Vector-Matterhorn MTB maratónu + foto

Dna 18.9.04 som sa zucastnil uz spominaneho maratonu v meste Puchov. Kedze do puchova nemam daleko, vyuzil som moznost prezentacie pred startom od 7:00 do 9:00 hod na amfiteatri nad nemocnicou. Uz rano sa ukazovalo slniecko, sice bolo chladno okolo 13 stupnov celzia, ale sluboval sa krasny slnecny den. aj tak bolo a v niektorych usekoch trate bolo az prilis horuco...
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up