chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Cus, potrebujem nejaké plaste, zadný som roztrhol, tak povedal som si ze vymením oba. Zhanam nieco do blata a snehu, aby sa s nimi dalo tahat aj do kopca. Čo vravite na toto? http://www.spoke-store.sk/maxxis-medusa/
ale pozor na misaky napr sirka 2,1 je ako u inych 2,25 ka takze ak chces sirsie gumy viac ako 2,1 na bike nedavaj lebo ak pojdes blatom moze sa ti tak nabalit ze nepohnes kolesom, alebo ti bude obrusovat ram a vidlu
No vsak viem co vidim. Su uzsie jednoducho. Ale gripy som mal 2011 a rocky su 2012, takze mozno to napravili. A berem aj to, ze s vacsinmi stuplami mozu byt uzsie ak sa mera rozmer od stupla k stuplu.
ja by som dal canys/canys alebo zadok canys predok lynx.
ibex by som pouzil na pretekoch s pocasim na ktory je urceny.
rada, lepsie povedane nazor od cykloturistu
Canis sa mi zdaju ze maju trosku nizky dezen, tak ako univerzal mi moc nepridu hlavne ked z toho chcem urobit TLR ...tak preto ta otazka do fora. alebo skoncim ako kazdy na Rocket Ronoch?
ale kedze nikto skoro tie Onza plaste nejazdi, vyskusal by som ich aspon ja
Akože, veď ja som ťa nahovoril na tú značku Honza, predal si mi Canis 2,25 a Ibex 2,0 a vieš ako to dopadlo...
Niekde som aj písal ako som bol s nimi (ne)spokojný, v skratke tie plášte sú na hovno (preto H v názve), to už radšej Švajble
Jeeee Matt obnovuje "karieru" na maratonoch. Matus, RoRo TLR nie je najlepsia volba. Za 6 mesiacov som rozrezal na behuni uz 3ks. Su to totalne "slupky" sice lahucke, ale bez odolnosti. Som sice tazsi, nafukane mam na 1,8-2,0 atm a jazdim ich na fulle. Prerezane miesta som podlepil zaplatou vyrobenou zo stareho cestneho plasta a jazdim ich na zaloznych kolesach s dusami. Na novych Mavicoch mam nove RoRo ale verziu SnakeSkin. Sam som zvedavy kolko vydrzia tie.
Neviem ako je na tom Rocket Ron, no na Racing Ralph EVO a Nobby Nic EVO (ročník 2010) som absolvoval vyše 25 maratónov bez jediného prerezania bočnice, behúňa, vytrhnutia štupla etc. Pár defektov samozrejme bolo, no tie pripisujem ich kombinácii s papierovými dušami.
Hmotnosť a jazdné vlastnosti sú podľa mňa výborné, ich jediným negatívom je rýchle opotrebovávanie (hlavne Racing Ralph), čo však ide ruka v ruke s dobrými jazdnými vlastnosťami.
Novšie modely sú na tom možno horšie, no s týmito som nadmieru spokojný.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a este do blata sa davaju uzsie, nie siroke balony bo sa natahas ako kon..
takze ber 2,0
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-onza-ibex-xc-2-00-rc2/3658
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-onza-lynx-2-10-rc2/3569
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-onza-canis-xc-2-00-rc2/3570
post629652.html#p629652
post629660.html#p629660
ibex by som pouzil na pretekoch s pocasim na ktory je urceny.
rada, lepsie povedane nazor od cykloturistu
osobne ani jeden
ale kedze nikto skoro tie Onza plaste nejazdi, vyskusal by som ich aspon ja
Niekde som aj písal ako som bol s nimi (ne)spokojný, v skratke tie plášte sú na hovno (preto H v názve), to už radšej Švajble
Hmotnosť a jazdné vlastnosti sú podľa mňa výborné, ich jediným negatívom je rýchle opotrebovávanie (hlavne Racing Ralph), čo však ide ruka v ruke s dobrými jazdnými vlastnosťami.
Novšie modely sú na tom možno horšie, no s týmito som nadmieru spokojný.