Caute. Vopred sa ospravedlnujem ak tu tato tema uz existuje... uz dlhsie zvazujem vymenit svoju mechaniku XX1 za AXS no chcel by som od Vas co ju vlastnite par skusenosti/dokazov ze sa to za tych 800e fakt vyplati... Lebo mat iba o jeden bowden menej za 800e to sa mi fakt nechce... V com je to AXS tak brutalne? Dikes
Zrejme zistuju, ze sucasny pod/pod ultimate, nie je uplne dobre navrhnuty.
A na fotke Ninovej sa mi zda, ze sa da menit uhol na objimke (MMX bridge) v jej strede.
Tiez je mozne, ze tieto nove Rocker tlacice pojdu dat aj na doterajsie pody. Len sa vymeni predna cast. https://r2-bike.com/SRAM-AXS-Pod-Controller-Rocker-Paddle-right
tento ovládač z r2 sa mi páči ... len namiesto toho asi kúpim nové brzdy na gravel lebo tie axs rival sa mi zdajú dosť zlé oproti hopom, čo dlhodobo jazdím na mtbčku alebo aj shimanám čo som mal na pevnom bajku pred prechodom na gravel
brzdia síce dobre aj dávkovanie aj sila ... ale mám na tom pár tisíc km, žiadne šialené čísla a už sa piestiky zjavne nevracajú celkom ich nastavenie bolo náročnejšie ako som zvyknutý z hopov ... je to len môj dojem alebo aj niekto iný to vidí?
ale ja stranku leapcomponents poznam , aj som od nich objednaval, ale k tej novinke tam ziadne dalsie info nie su ani objednat sa neda. A mat integrovane radenie a "blip" bez blipboxu je to co hladam , len sa to od nich neda objednat a v "coming soon" tiez viac info nie je.
v pohode, tak moc s tym nenarobim .
Remote vidly a tlmica musi byt a ked chcem mat AXS dropper (po 2 fox Factory ktore sa furt posrali uz som nemal na lankove chut) nemam inu moznost, skusal som dat na tuto stranu AXS pod, ale neovladalo sa to dobre a ani to o moc lepsie nevyzeralo
ale ja stranku leapcomponents poznam , aj som od nich objednaval, ale k tej novinke tam ziadne dalsie info nie su ani objednat sa neda. A mat integrovane radenie a "blip" bez blipboxu je to co hladam , len sa to od nich neda objednat a v "coming soon" tiez viac info nie je.
Diky, uz som si nejako zvykol. Kym som sa k tomuto dopracoval, menil som rozlozenie ovladania asi 4x objimka, neobjimka, AXS pod nalavo, napravo , nakoniec toto bolo najpouzitelnejsie. Pockam ja uz kym to zacne leapcomponent predavat a potom sa ovladania droppera nalavo zbavim uplne
Ked ides priamo na support teraz, ta piznamka tam uz nie je, aj na fore rozoberaju ze to nefunguje. Ako mam wireless blips doma, skusit sparovat to mozem, ci to nahodou nezacalo fungovat 😂
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A na fotke Ninovej sa mi zda, ze sa da menit uhol na objimke (MMX bridge) v jej strede.
Tiez je mozne, ze tieto nove Rocker tlacice pojdu dat aj na doterajsie pody. Len sa vymeni predna cast.
https://r2-bike.com/SRAM-AXS-Pod-Controller-Rocker-Paddle-right
brzdia síce dobre aj dávkovanie aj sila ... ale mám na tom pár tisíc km, žiadne šialené čísla a už sa piestiky zjavne nevracajú celkom ich nastavenie bolo náročnejšie ako som zvyknutý z hopov ... je to len môj dojem alebo aj niekto iný to vidí?
chcem sa zbavit tejto zvratenosti
Remote vidly a tlmica musi byt a ked chcem mat AXS dropper (po 2 fox Factory ktore sa furt posrali uz som nemal na lankove chut) nemam inu moznost, skusal som dat na tuto stranu AXS pod, ale neovladalo sa to dobre a ani to o moc lepsie nevyzeralo
chcem sa zbavit tejto zvratenosti
To ide mať tie blip tlačidla bez blipboxu ?
Ja som otocil objimku controleru na dropper a tym padom sa mi podarilo schovat za lockout packu.
na casovkarskom je k tomu urceny blipbox, na cestnom su blipi sparovane s cestnymi pakami a teraz na tom mtb je sparovane s axs rocker radenim?
len namiesto presmykaca ovlada teleskopku?
parovanie od cca 1:30
https://www.google.com/search?client=firefox-b-e&q=sram+blip#fpstate=ive&vld=cid:5b22a460,vid:krvSJoxiyjg,st:0
a tu je este o kompatibilite s novsim softverom, kde nakoniec to asi zastavili, pre slabu vydrz baterie. ale na preteky mozno dostatocne.
https://www.mtbr.com/threads/anyone-using-or-found-a-clean-way-to-mount-etap-axs-wireless-blips-on-their-mtb-bars.1202489/