Caute. Vopred sa ospravedlnujem ak tu tato tema uz existuje... uz dlhsie zvazujem vymenit svoju mechaniku XX1 za AXS no chcel by som od Vas co ju vlastnite par skusenosti/dokazov ze sa to za tych 800e fakt vyplati... Lebo mat iba o jeden bowden menej za 800e to sa mi fakt nechce... V com je to AXS tak brutalne? Dikes
nejak mi v poslednej dobe o dost klesla vydrz baterky v salteri (original, kupena spolu so sadou, april 2023)
ale neva, zimu snad este vydrzi, budem ju radsej nabijat po kazdom vyjazde, a na jar si kupim novu
Už som ju namontoval ale mám problém ako to správne nastaviť. Na väčších pastorkoch to nechce dobre radiť, reťaz preskakuje. Keď sa pohram s tým micro adjustment tak to radi hore dobre ale zase potom na menších pastorkoch zle radi. Použil som aj tu mierku čo je v balení .
Ešte skúsim objednať pätku a vymeniť ak je náhodou ohnutá ale na pôvodnej prehadzovacke to radilo dobre
ano ale nemas vsetko od sramu. ma ten pastorok na sunrace kazete tolko zubov co na sram kazete na ktoru je robena ta mierka? myslim ze nema. cize jedine "rucne" odhadom doladit B-skrutku.
ono - mixovat sa da 12 sp. vseliako, to je pravda, aj to funguje. ale malokto ti uz napise ze nie vzdy to za tie prachy funguje podla ocakavani.
Ono aj keď máš všetko od Sram, tak to treba jemne ladiť. Takto proste GX funguje. Takže nastaviť podľa mierky a dolaďovať cez B skrutku podľa toho ako sa to bude chovať pri radení.
No nemá, ma o 1 zub viac. Tu B skrutku som skúšal aj bez mierky , radilo to dobre len už potom pri radení hore narážalo koliesko s ramienka o pastorky.
Keby že kúpim kazetu sram tak musím aj Prevodník meniť a reťaz ?
no hlavny problem byva orech kedze ma 11z pastorok na HG orechu. musel by si na dane koleso zohnat XD orech alebo cely novy naboj a prepletat, pripadne cele nove koleso.
Choď to ešte pojazdiť von pod záťažou a počas jazdy dolaď ten mikro posun. Tá kazeta má koľko najazdené? Pochopil som, že nová je iba prehadzovačka, áno?
Ešte otázka že či to ladis na HTcku alebo na fulle. Lebo na celoodpruzenom biku sa ta b-gap vzdialenosť ma ladiť na biku, ktorý je v sagu (v zaťažení jazdcom ktorý na ňom jazdi).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale neva, zimu snad este vydrzi, budem ju radsej nabijat po kazdom vyjazde, a na jar si kupim novu
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/sady/mtb-sady/sram-gx-eagle-axs-upgrade-kit-s-ovladacom-pod-bez-kluk-p287352.html
Chcem sa opýtať či mi to bude pasovať keď mám na biku momentálne toto
Prehadzovac
SHIMANO DEORE RD-M6100-SGS, SHADOWPLUS, 12-SPEED
Kazeta
SUNRACE CSMZ600, 11-51T
Kluky
ACID E-CRANK, 38T, 170MM
Ďakujem
savings SRAM GX Eagle AXS POD prestavbová sada, bez kľúk
439 € savings
MOC 639 €Ešte skúsim objednať pätku a vymeniť ak je náhodou ohnutá ale na pôvodnej prehadzovacke to radilo dobre
B skrutku som nastavil podľa tej mierky čo je v balení
ono - mixovat sa da 12 sp. vseliako, to je pravda, aj to funguje. ale malokto ti uz napise ze nie vzdy to za tie prachy funguje podla ocakavani.
https://youtube.com/shorts/rNVkmvLohaE?feature=shared
no hlavny problem byva orech kedze ma 11z pastorok na HG orechu. musel by si na dane koleso zohnat XD orech alebo cely novy naboj a prepletat, pripadne cele nove koleso.
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/kazety-a-pastorky/mtb-10-11-12-rychlostne/sram-nx-eagle-pg-1230-kazeta-12-kolo-11-50t-p65884.html
savings SRAM NX Eagle PG-1230 kazeta, 12-kolo, 11-50T
78,99 € savings
MOC 137 €