Caute. Vopred sa ospravedlnujem ak tu tato tema uz existuje... uz dlhsie zvazujem vymenit svoju mechaniku XX1 za AXS no chcel by som od Vas co ju vlastnite par skusenosti/dokazov ze sa to za tych 800e fakt vyplati... Lebo mat iba o jeden bowden menej za 800e to sa mi fakt nechce... V com je to AXS tak brutalne? Dikes
iron.hide: Keby som povedal o tyzden skor. Bol som v Bratislave a aj s AXS zhodenou z biku kvoli preprave lietadlom, takze vyskusat by nebol najmensi problem.
Vakel zistis najjednoduchsie tak, ze si das prehadzovacku do servisnej polohy, chytis spodnu kladku a hybes s nou kolmo na retaz. Ak ma viac ako 1-2mm volu, tak je niekde vyvaklana. Potom uz len kyvas dalej a chytas sa kazdeho spoju, aby si citil, kde ma volu.
Takto moj postup ktorym som hladal volu na beznej GX prehadzovacke.
Nevies ten salter nahodit na iny bajk co mas doma? Alebo ak ma nejaky kamos podobne prevody. Skus to tam nahodit a hned budes vediet.
Hlavny cap - ma volu? Rozober, vycisti, namaz a poskladaj
Telo prehadzovacky - maju capy volu? Ak ano, sada prvej pomoci od Kristiny
Ramienko s kladkami? Ma ramienko volu medzi telom a kliedkou?
Kladky sa volne tocia? Nemaju zodrane zuby?
Lebo mam kua dlhy bike a aj do XL evoc kufra sa vojde len natesno a v konkretnej pozicii. (takze pre istotu)
Plus baterka musi ist aj tak na palubu a nie do kufra.
Nie, ja mam original kupeny spolu s celou sadou axs. To s tou cinskou bol iny clovek.
Snad na dnesny vyjazd mi to este vystaci (i tak pojdem iba na rovinu do rakuska po stvorce) a objednam si novu
21 000km ani sa nečudujem keby to nešlo vobec takto dopadne vsetci každe 3roky budeme kupovať nové. Moj GX po 4000km ma tak vybite čapy že jak jeden lager ale radi všade dobre okrem jedneho prevodu. A to som s nim zaobchadzal ako v bavlnke
presne preto som si povedal ze elektriku nechcem. jazdim vela a nech je to ako chce robustne, casom to chyti vakel a prestane to dobre radit. uz sa vidim ako kupujem kazde 2-3 roky novy salter. na mechanike si packou potiahnes lanko aby si preradil, no tu nieco take nehrozi. xtr-ko je lacnota oproti tomu a radi to vynikajuco. ale verim ze aj taka mechanicka XX1, X01 radi tiez paradne.
iron.hide teraz som menil (sice v mechanike) kladky a vyrazne lepsie radenie. zuby boli ok ale vnutro na kasu. ty jazdis dost aj vo vode, verim ze dobre na tom nebudu
Ho hooo…
Vybite capy su problem aj mechaniky, tak nechapem, preco to prisudzujes elektrike.
Je tu tema o 1x…. Kde mas komu prispevkov ako im mechanika zle radi …. Lebo asi milion pricin.
Mechanická X01 radí výrazne lepšie ako GX AXS. Žiadne neduhy tu spomínané, ktoré som aj ja zažil ako vykrúcanie B skrutky, nepresné radenie okolo 7. pastorku. Dlho som jazdil mechanickú aj elektrickú GX, ale X01 je úplne inde.
Ale ved velky najazd nie je problem. Skor starostlivost o bajk, ci?
21K km je subjektivny udaj. Kedze chlapci na endure to jazdia par tisic km, XC par desiatok tisic.
Ja mam na XX1 cca 5000km a az na par skrabancekov je ako nova. Teraz som ju umyval po roku 😜
3x6x1200 je 21600 km
ale ako vravim, zatial to nestriela, lebo vzdy som tie retaze striedal svedomito a presne, a ani ked dam dalsie kolecko s dalsou retazou odlozenou polroka, tak to vobec nestriela.
Preto si skor myslim, ze nieco je s tym axs.
pre upresnenie - tento moj prispevok s tymi 21k sa tykal prevodovej sustavy, nie samotneho AXS.
Kazeta garbaruk, 6 retazi (2 sram, 4 shimano), prevodnik SLX. A zatial to stale funguje ok, nestriela nic, ani jeden pastorok.
AXS tolko este nema, mam ho len od aprila 2023, takze ma zatial len okolo 10 000 km.
Cize tieto problemy s AXS sa neprejavili po >20k km, ale uz po 10k
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale 21 000km je uz drzosť
Vakel zistis najjednoduchsie tak, ze si das prehadzovacku do servisnej polohy, chytis spodnu kladku a hybes s nou kolmo na retaz. Ak ma viac ako 1-2mm volu, tak je niekde vyvaklana. Potom uz len kyvas dalej a chytas sa kazdeho spoju, aby si citil, kde ma volu.
Takto moj postup ktorym som hladal volu na beznej GX prehadzovacke.
Hlavny cap - ma volu? Rozober, vycisti, namaz a poskladaj
Telo prehadzovacky - maju capy volu? Ak ano, sada prvej pomoci od Kristiny
Ramienko s kladkami? Ma ramienko volu medzi telom a kliedkou?
Kladky sa volne tocia? Nemaju zodrane zuby?
AXS treba pri preprave lietadlom odmontovať? Prečo?
Plus baterka musi ist aj tak na palubu a nie do kufra.
fakt ma uz z toho yebne
Snad na dnesny vyjazd mi to este vystaci (i tak pojdem iba na rovinu do rakuska po stvorce) a objednam si novu
fakt ma uz z toho yebne
skus este toto
https://www.youtube.com/watch?v=3UmxtN-PUDg
iron.hide teraz som menil (sice v mechanike) kladky a vyrazne lepsie radenie. zuby boli ok ale vnutro na kasu. ty jazdis dost aj vo vode, verim ze dobre na tom nebudu
Vybite capy su problem aj mechaniky, tak nechapem, preco to prisudzujes elektrike.
Je tu tema o 1x…. Kde mas komu prispevkov ako im mechanika zle radi …. Lebo asi milion pricin.
LEAP robi opravnu sadu capov, vymen a jazdi.
Skor bude problem inde.
21K km je subjektivny udaj. Kedze chlapci na endure to jazdia par tisic km, XC par desiatok tisic.
Ja mam na XX1 cca 5000km a az na par skrabancekov je ako nova. Teraz som ju umyval po roku 😜
Ale aj tak… mam doma XT 760 salter co som na nom daval 8K km rocne za kazdeho pocasia a cely rok, tak isto XTR 972 … ziadny vakel
ale ako vravim, zatial to nestriela, lebo vzdy som tie retaze striedal svedomito a presne, a ani ked dam dalsie kolecko s dalsou retazou odlozenou polroka, tak to vobec nestriela.
Preto si skor myslim, ze nieco je s tym axs.
pre upresnenie - tento moj prispevok s tymi 21k sa tykal prevodovej sustavy, nie samotneho AXS.
Kazeta garbaruk, 6 retazi (2 sram, 4 shimano), prevodnik SLX. A zatial to stale funguje ok, nestriela nic, ani jeden pastorok.
AXS tolko este nema, mam ho len od aprila 2023, takze ma zatial len okolo 10 000 km.
Cize tieto problemy s AXS sa neprejavili po >20k km, ale uz po 10k