Caute. Vopred sa ospravedlnujem ak tu tato tema uz existuje... uz dlhsie zvazujem vymenit svoju mechaniku XX1 za AXS no chcel by som od Vas co ju vlastnite par skusenosti/dokazov ze sa to za tych 800e fakt vyplati... Lebo mat iba o jeden bowden menej za 800e to sa mi fakt nechce... V com je to AXS tak brutalne? Dikes
Uz je to doma, kvoli blipu je problem pouzit 2hu dierku na axs controlleri na posunutie radenia viac dolava (naraza potom na objimku) . Bolo to na moj vkus prilis doprava, posunul som trochu brzdy, uvidime. Finkcne je to tip top, ale realne to vyskusam az v piatok.
Tak a uz je na ceste nove tlacitko, vraj zistili testovanim v prvej varke problem s kvalitou pri vyssich teplotach, uz sami posielaju nove.
Asi to poslem na inspiraciu Storcku 😂
bolo treba b-skrutkou dostat kladky dalej od kazety o 3 otacky,dnes len kratky vyjazd,ale vsetky prevody isli jak cuker,dakujem vsetkym za ochotu poradit,opat som stastny biker
Čo sa týka radenia, použil som biely prípravok na nastavenie b skrutky, so sagom, radilo to zle, ako písal kolega vyššie. Začal som sa hrať s nastavením b skrutky, horná kladka ide vyššie a radí to oveľa lepšie, ešte to nie je cuker, ale blížim sa k tomu 👍
Vymenil som uz 2x XX1 na zaruku kvoli elektronike za 2 roky. Mal som na dalsom bajku GX AXS a teraz skusam XO1. XX1 kazda co mi prisla radila vzdy zle na jeden pastorok, aj ked som tomu venoval vela casu - nastaveniu vzdy to bolo o kompromise. GX radila lepsie a XO1 ako jedina z nich chodi na tom istom bajku a tej iste kazete hladko a presne. A to nehovorim o tom ze som skusil vsetko aj vymenu a dorovnananie patky i ked bajk nebol nikdy ani len suchnuty a prehadzka nikdy trafena...
Celkom haluz je radit, ked nevieme co je problem.
V dobe, ked lahko davame videa online a mozeme pouzitav foto v velkym priblizenim a rozlisenim iba strielame od pasa…
Tecka - netusim co s tym mam, neviem ani co by som ukazal na tom videu. Na otazku od matko001 som reagoval len preto, lebo som bol zvedavy co mi odpovie. Za odpoved mu dakujem, ale nehrozi ze by som to kupil a urobil, ved by som ten salter uz v zivote nedal dohromady.
Moze to byt aj znicenymi prevodmi, na tej kazete uz tocim 3. kolo 6 retazi vzdy po 1200 km. Zatial to nestriela, no mozno je to uz na hrane.
Alebo si kupim novy salter, mozno skusim aj vyssiu radu.
3x6x1200 je 21600 km
ale ako vravim, zatial to nestriela, lebo vzdy som tie retaze striedal svedomito a presne, a ani ked dam dalsie kolecko s dalsou retazou odlozenou polroka, tak to vobec nestriela.
Preto si skor myslim, ze nieco je s tym axs.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak a uz je na ceste nove tlacitko, vraj zistili testovanim v prvej varke problem s kvalitou pri vyssich teplotach, uz sami posielaju nove.
Asi to poslem na inspiraciu Storcku 😂
Ak to maš vytlačene v tom čape tak sa da kupiť cela sada ale treba zistiť či tam mas volu.
Asi si budem musiet kupit novy salter.
Myslis ten plast, ktory akoze precnieva? Tak to je iba nalepena krytka a ma to tak byt.
a co sa s tym da urobit?
https://leapcomponents.com/product/sram-axs-derailleur-bushing-repair-kit/
V dobe, ked lahko davame videa online a mozeme pouzitav foto v velkym priblizenim a rozlisenim iba strielame od pasa…
Moze to byt aj znicenymi prevodmi, na tej kazete uz tocim 3. kolo 6 retazi vzdy po 1200 km. Zatial to nestriela, no mozno je to uz na hrane.
Alebo si kupim novy salter, mozno skusim aj vyssiu radu.
ale ako vravim, zatial to nestriela, lebo vzdy som tie retaze striedal svedomito a presne, a ani ked dam dalsie kolecko s dalsou retazou odlozenou polroka, tak to vobec nestriela.
Preto si skor myslim, ze nieco je s tym axs.