Caute. Vopred sa ospravedlnujem ak tu tato tema uz existuje... uz dlhsie zvazujem vymenit svoju mechaniku XX1 za AXS no chcel by som od Vas co ju vlastnite par skusenosti/dokazov ze sa to za tych 800e fakt vyplati... Lebo mat iba o jeden bowden menej za 800e to sa mi fakt nechce... V com je to AXS tak brutalne? Dikes
Mám vhs pásku, mal som aj stfu, a nič nepomáha. Je to akoby zvuk ide od prevodníka tam to niekde buchne. Ale ako píšem na mechanickej gx som toto neriešil
Presne. Bucha to o zadnu stavbu. Teraz mam 34 prevodnik a retaz je par milimetrov nad gumovou ochranou, ktora nie je uplne makka.
Mam tam teraz XX1, ktora nema az taku silnu pruzinu ako novy GX transmission, s ktoru to nebucha.
Môžem sa pridať. Na koniec výjazdu si dám stále schody ktoré máme za blokom. Na fulle, kde mám GX AXS to trieska výrazne, HT na mechanickej 11s XT sade pohoda. 😁
Ahojte. Nova sedlovka axs sa mi zatlaca tak milimeter pri jazde, je to citit aj pocut, ked sa postavim.
Skusal som zatlacat aj piest, ale robi to stale.
Nemate nejaku fintu na riesenie? Dik
Keď to prepružuje tak je vnútri vzduch. Ak ho nedostaneš von cez vent valve, tak len veľký servis. Prvykrat to išlo cez vent valve, hneď pri ďalšej jazde sa to zavzdusnilo znova a už to takto nešlo. Z toho dôvodu som sa Reverbu zbavil, lebo som tomu systému prestal dôverovať.
Čaute, k výdrži batérie v prehadzovačke, nová plus mínus 400 km vydržala (v priemere mám 1000 VM na 50 km. Teraz mám na nej 1,5 roka, cca 6500 km a vydrží už len 50-100 km, po upozornenie o vybití batérie. Prehodil som batériu do sedlovky, tam dostáva menej zabrať, ale aj tá zo sedlovky vydrží len cca 200 km (sedlovka má 7 mesiacov). Skúšal som aj analyzovať počet preradení cez appku Sram, ale je to otrava tam stále nahadzovať, aby som zistil zmenu v počte preradení.
Baterky vždy nabíjam po upozornení o vybitej batérii v Garmine.
Kúpil som novú, budem testovať, len som sa tu v rámci nudy dostal k tejto téme.
Treba sa o prehadzovačku nejako špeciálne starať? Všimol som si tu post o hrdzi na pružine. Zvykne sa s nimi niečo stať, nejaký problém s motorčekom alebo niečo iné, čo by mohlo vytvoriť situáciu, kde sa napríklad pri radení spotrebuje viacej energie z baterky?
S AXS ako takým som spokojný, len raz niekedy dvakrát za sezónu musím vymeniť pätku, lebo mi na nej vznikne vôľa (skrutka uchytenia prehadzovačky na pätke je dotiahnutá riadne) a potom to neradí tak pekne.
Každej batérii škodí, resp. znižuje jej kapacitu vybíjanie a dlhší stav nabitia pod určitú úroveň. Je lepšie nabíjať častejšie a udržiavať batériu nabitú aspoň na 80 - 90%. Taktiež dlhodobé skladovanie pod 5°C alebo ani pri teplotách nad 30°C batériám veľmi neprospieva.
Nehovoril niekto, že sa jedná o úpravu softvéru aby bol blip kompatibilný s teleskopkou? Vo videu nie je žiadna úprava blip-u. Iba sa spárujú. Oni proste iba vyrobili "držiak" do ktorého sa blip namontuje.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mam tam teraz XX1, ktora nema az taku silnu pruzinu ako novy GX transmission, s ktoru to nebucha.
(ale musim priznat, ze som si v tomto pripade zdroje neoveroval)
Skusal som zatlacat aj piest, ale robi to stale.
Nemate nejaku fintu na riesenie? Dik
Skusim este raz ten vent valve
Baterky vždy nabíjam po upozornení o vybitej batérii v Garmine.
Kúpil som novú, budem testovať, len som sa tu v rámci nudy dostal k tejto téme.
Treba sa o prehadzovačku nejako špeciálne starať? Všimol som si tu post o hrdzi na pružine. Zvykne sa s nimi niečo stať, nejaký problém s motorčekom alebo niečo iné, čo by mohlo vytvoriť situáciu, kde sa napríklad pri radení spotrebuje viacej energie z baterky?
S AXS ako takým som spokojný, len raz niekedy dvakrát za sezónu musím vymeniť pätku, lebo mi na nej vznikne vôľa (skrutka uchytenia prehadzovačky na pätke je dotiahnutá riadne) a potom to neradí tak pekne.
Vďaka za každý konštruktívny koment/radu.
https://youtu.be/E4kRBvdNzqs?si=2FWFYI3Oc5fsF3Xi