chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Jezus: som najaty diskuter od firmy Continental a hejtujem Schwalbe aby sa dostali do tazkej straty a lacno odpredali podnik A za kazdeho bajkera, ktory sa zaprisaha, ze Schwalbe nikdy viac, dostanem proviziu vo forme noveho stuplu na Mavic tretru
Áno, verziu TR s EXO bokmi nie je možné nikde v EÚ zohnať, prípadne posledných pár kusov za 60E. Ani predný DHF ani zadný DHR II. Pritom na jar som ich kupoval po 25E. Keby boli, tak sa po ničom inom ani neobzerám.
volodaj: vzhladom na problem s Contikmi, MK UST, tak rozmyslam, ci sa nezmraka uz definitivne nad 26" kolesami
jezus: neviem preco, ale Mavicy sa mi pacia . Mozno si necham spravit tie stuple u Schwalbe
ja jazdim specialized ground control 2bliss vzadu a spokjnost
mas este na vyber butcher- dopredu alebo purgatory do zadu
cena slusna, vaha tiez, vydrz slusna tesnia v pohode
no ale žeby conti bola výhra oproti svajbe? to už radšej mišelin a dám si pozor na mokrom asfalte cestou domov
ako píše silva, spešl ground control je parádny plášť .. aku na 26 ich už asi nekúpim
kupis v 3 veziach alebo v kaktus, tento rok som kupovala a mali
michelin wild rockr 2,25 dojazdujem vpredu, na mokrom asfalte ta drzka bola ale moja jazdecka chyba nie michelinova
inak s nim nemam problem, skusim ho este vzadu ako variant k ground controlu a dopredu chcem dat teraz na jesen butcher
Maxxis Minion Front 29x2.35" dať dopredu, má niekto skúsenosť? Schwalbe Nobby Nic dozadu? 2,25 alebo 2.35" ? Ide jeseň, mám v merku hlavne malokarpatské cesty a traily...
silva kukal som tie Specialized a kombinácia Butcher GRID + Purgatory GRID by vôbec nemusela byť zlá. Cenovka tiež nie je až taká strašná. No budem do novej sezóny nad nimi uvažovať. Ako si s nimi spokojná, čo sa týka výdrže a trhania štupľov? Keď porovnáš Ground Control a Purgatory, tak ktorý by bol lepší na ťažší terén? Je medzi nimi veľký rozdiel? GC bude asi lepší skôr na upravenejšie traily a Purgatory aj vo voľnom teréne či?
Ahojte, nevie mi niekto poradit kde sa daju kupit plaste Crossmax Quest XL 27.5 x 2.4 a Crossmax Charge XL 27.5 x 2.4? Ako hladam, tak hladam, ale nijaky e/shop na SVK/CZ ich nema v ponuke. Vdaka.
Volodaj: zatial mozem povedat o ground controloch ziadne trhanie stuplov slusna vydrz odhadom 2000 km jazdene na zadnom, purgatory jazdi moj muz tiez bez problemov
, butcher nahodil pred dvoma dnami do predu takze to sa len uvidi
cobru som nejazdil len pyton a toro.. verzia hardskin je odolná , boky su naozaj pevne a tvrde ako plech... žiadny papier..
crosmark v obyč verzii bez EXO, bude mať tenke boky nič extra odolne...
toro je na tažší terén a do horsích podmienok, moje 2,15ky boli dost tenke ani nie 50mm co je 2ka-- odporúčam kupit 2,25ku to bude reálne 2,1ka..
valivý odpor bol celkom , dobrý na to aké maju vysoké štuple
Maxxis Minion Front 29x2.35" dať dopredu, má niekto skúsenosť? Schwalbe Nobby Nic dozadu? 2,25 alebo 2.35" ? Ide jeseň, mám v merku hlavne malokarpatské lesné cesty a traily...
Nejako to zapadlo bez odpovede na konci stránky, tak citujem svoju vlastnú otázku. Má niekto skúsenosť s týmito plášťami?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mal by si zacat hejtovat aj Mavicy, dostanes proviziu od Shimana na poriadne tretry.
jezus: neviem preco, ale Mavicy sa mi pacia
Btw a co Vredesteiny ? Alebo Geaxy ?
mas este na vyber butcher- dopredu alebo purgatory do zadu
cena slusna, vaha tiez, vydrz slusna tesnia v pohode
ako píše silva, spešl ground control je parádny plášť .. aku na 26 ich už asi nekúpim
kupis v 3 veziach alebo v kaktus, tento rok som kupovala a mali
michelin wild rockr 2,25 dojazdujem vpredu, na mokrom asfalte ta drzka bola ale moja jazdecka chyba nie michelinova
inak s nim nemam problem, skusim ho este vzadu ako variant k ground controlu a dopredu chcem dat teraz na jesen butcher
, butcher nahodil pred dvoma dnami do predu takze to sa len uvidi
Popr. poznate nejake alternativy?
savings Maxxis CrossMark 26x2.10" plášť, drôt
22,99 € savings
MOC 34,99 €crosmark v obyč verzii bez EXO, bude mať tenke boky nič extra odolne...
valivý odpor bol celkom , dobrý na to aké maju vysoké štuple
Nejako to zapadlo bez odpovede na konci stránky, tak citujem svoju vlastnú otázku. Má niekto skúsenosť s týmito plášťami?