chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Bandaliro nie koľko ale co jazdis je dôležité.... smartsam je super rýchly pokial jazdis asfalt, pekne lesné chodníky, zvaznice.... Taipan nevyzerá podľa mna nejak rýchlo s dobrým valivým odporom..... potom skôr maxxis ikon alebo conti X-king
Dík Tesak..to je to že jazdim kadečo napr kým prídem na kráľovú /resp. pod, dalej kvázi šotolina/tak prejdem cca 30km po asfalte a potom samozrejme späť, je to tak 50 na 50..mám maxxis pace ale na "zhoršenom" teréne ma už dobre šmyklo..obetoval by som kus energie na asfalt keby ma nemalo vytrieskať na nejakej šotolíne..
Caute, jazdite niekto High Rollery II od Maxxis? Uvazujem o nich v rozmere 29x2.30, chcem to nahodit ako bezduse. Tak ci do toho ist alebo su aj lepsie alternativy? Asfalt nejazdim, ale pri presunoch sa mu nevyhnem, vacsinou les, konare, sotolina, trava a pod. Diky
jazdime
niekto vpredu, niekto vzadu (napr ja - maval som DHR, ale to bola kotva pri asfaltovych presunoch) Marinada ma s nimi viac skusenosti - ved spominal minuly tyzden ...
ktosi tiez minuly tyzden pisal, ze ich mal vpredu a vzadu, ale prechadza na miniony (pozri starsie prispevky)
Ja som bol velmi spokojný s Minion DHF 3C na predku a to som musel pokažde absolvovať najmenj 13km do lesa a späť. Po asalte dobre odvaloval a nebol hlučný. V lese super.
Ja som mal DHF v 2 zmesi a tak isto aj DHR 2 ako bezdušáky a nemal som s nimi, žiadny problém, oba za 50 € a za tú cenu super plášte, mäkšia zmes vpredu mi nechýbala, to využijú asi viac jazdci čo jazdia už dosť extrémne terény, na hrane a za každého počasia ale tak radšej istota, no mne stačili aj tie spomínané
Keď som zháňal tie Maxxisy ja, tak tie HR 2 boli vypredanéa mali len tie top verzie a to som kúpil 2 za cenu 1 top modelu a neľutoval som. V porovnaní so Schvalbe HD performance, ktoré som mal predtým a stáli tak isto, to bol neskutočný rozdiel . Od vtedy čo som skúsil Maxxisy, tak Schvalbe už nechcem ani vidieť.
Ked som DHR II vymenil vzadu za HR II tak to bolo okamzite citit v tockach. HRko je predvidatelne. Ked uz aj ustreli tak sa ma tendenciu opat zahryznut. Mam s nim vacsiu odvahu v zakrutach. Brzdi trosku menej ale nieje to nejak limitujuce.
Čaute aké plášte čisto len na cestu sa vám osvedčili?Myslím najmä naše roz--bané cesty 2-3 triedy.Také niečo komfortné,ale nie zase nejaké široké traktory.Taký zlatý stred.MTB mám 29 palcov.Ďakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Opačne znamená obuté rovnako ako vpredu?
Nie. Predný plášť je obutý štandardne, je tam aj šipka označujúca rotáciu. Zadný som nasadil naopak.
niekto vpredu, niekto vzadu (napr ja - maval som DHR, ale to bola kotva pri asfaltovych presunoch)
Marinada ma s nimi viac skusenosti - ved spominal minuly tyzden ...
ktosi tiez minuly tyzden pisal, ze ich mal vpredu a vzadu, ale prechadza na miniony (pozri starsie prispevky)