chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Aha. Ja ze dva tak to uz musia byt riadne zjazdove pneu
To veru sú zatačky v nich klopím ma to pevné drží, cez obrubník idú dobre aj po šikmej hrane. Síce ťahšie ale dobre sa odvaľujú majú taký tvar krásný tichý zvuk na asfalte.
k tej istote , resp k jej vyznamnej redukcii - to iste u mna po vymene nobby nic za racing ray +racing ralph . Tie plaste su lahke rychle, ale dokazu ustrelit celkom nepredvidatelne aj pri miernom naklopeni a to clovek nemusi ist hranu vobec. Teraz jazdim kludnejsie takze s tym nemam problem , ale tie plaste sa povazuju za pretekarsky plast, na tom sa moc hrana ist neda podla mna. resp clovek ju najde velmi rychlo. Hlavne ked vidim ako dnes vyzeraju xc trate.
Caute chcel by som odporucit nejaky ten predny plast na endurko . Rozmyslal som nad assegaiom aj nejake to wtb vigilante alebo aj magic marry . Co vy na to ?
"Zapletená kola s karbonovými ráfky FSA KFX mají vnitřní šíři 25 mm, vnější 30 mm a výška ráfku je 30 mm. Kola jsou obuta plášti Pirelli Scorpion XC RC. Zajímavé je, že Ondra volí různé šířky obutí. Na shorttrack užší 2,2" - v Novém Městě dokonce vezl gravel pláště Pirelli Cinturato 1,8" - a na crosscountry pak širší 2,4". Tlaky jsou v rozmezí 1,3 - 1,4 bar."
Tí, čo jazdíte Wolfpack, stretli ste sa s tým, že zmes na plášti bola úplne iná s porovnaním s tým istým modelom zakúpeným skôr? Menil som plášť Race z 2,4 na 2,25 lebo mi viac vyhovuje a pričom pôvodný prišiel iba tak hodený v krabici previazaný gumičkou, tak teraz prišiel v originál krabičke s popismi, pričom plášť sa doslova lepí, keď sa ho dotknem prstami. Hlavne medzi štuplami, kým dovtedy to bol skôr tvrdší šmykľavý pocit.
A čo ny ste mi odporučili na moje jazdení ktoré popisujem vyššie? Do zadu rozmýšľam na Recon Race v 2.25. Dopredu neviem. Už som to tu prelustroval a netusim. Aspen? Cross king?
Povedal by som ze jazdim podobne trasy ako ty 60/40 asfalt a "teren" taktiez vyjazdene lesne cesty nejaka ta cerovka, trail svaty vrch atd. Mal som kombo WTB trail boss a Maxxis Minion DHF ktore 2,3 ktore ma extremne brzdili na asfalte. Presiel som po citani reviews na kombo od Schwalbe, Racing Ray a Racing Ralph. Mozem povedat ze za posledny mesiac co ich skusam drzi anaozaj super na spominanych trasach a na asfalte sa odvaluju paradne.
Povedal by som ze jazdim podobne trasy ako ty 60/40 asfalt a "teren" taktiez vyjazdene lesne cesty nejaka ta cerovka, trail svaty vrch atd. Mal som kombo WTB trail boss a Maxxis Minion DHF ktore 2,3 ktore ma extremne brzdili na asfalte. Presiel som po citani reviews na kombo od Schwalbe, Racing Ray a Racing Ralph. Mozem povedat ze za posledny mesiac co ich skusam drzi anaozaj super na spominanych trasach a na asfalte sa odvaluju paradne.
Ahoj, Dakujem za radu. Ja už som to tiež poriešil dávnejšie, vzal som Specialized FAST trak Control a spokojnosť zatiaľ
Caute chcel by som odporucit nejaky ten predny plast na endurko . Rozmyslal som nad assegaiom aj nejake to wtb vigilante alebo aj magic marry . Co vy na to ?
Mne sa zdalo, že Assegai je super na tvrdší alebo prašný povrch. Marry sa zase menej obaľuje blatom a lepšie drží vo vlhkejšej hline. Záleží kde jazdíš, oba sa mi páčili, ale správajú sa trochu inak. Keď som ich mal vedľa seba, tak Maxxterra má oproti Adix Soft (obe sú druhé najmäkšie zmesi) mäkšie bočné štuple.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No ale po takom Ikone a aj ardent race je to jak lepidlo
To veru sú
https://mtbs.cz/clanek/bikecheck-kross-earth-ondreje-cinka/kategorie/testy-recenze#.Yot3eqhBwuU
"Zapletená kola s karbonovými ráfky FSA KFX mají vnitřní šíři 25 mm, vnější 30 mm a výška ráfku je 30 mm. Kola jsou obuta plášti Pirelli Scorpion XC RC. Zajímavé je, že Ondra volí různé šířky obutí. Na shorttrack užší 2,2" - v Novém Městě dokonce vezl gravel pláště Pirelli Cinturato 1,8" - a na crosscountry pak širší 2,4". Tlaky jsou v rozmezí 1,3 - 1,4 bar."
Ahoj, Dakujem za radu. Ja už som to tiež poriešil dávnejšie, vzal som Specialized FAST trak Control a spokojnosť zatiaľ
chcem sa spýtať, ak by som jazdil 85% asfalt, 15% nespevnené cesty, poľné cesty, bola by dobrá voľba tieto plášte? https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/cesta-a-trekking/cestne-plaste/pirelli-cinturato-velo-tlr-35-622-cestny-plast-kevlar.html
sú kompaktibilné s ráfikom ?
-11% Pirelli Cinturato™ Velo 700x35C plášť, TLR, kevlar
57,99 € -11%
MOC 80,99 €-7% Kellys SOOT 70 28 bicykel, sivá
1 399 € -7%
MOC 1 699 €Mne sa zdalo, že Assegai je super na tvrdší alebo prašný povrch. Marry sa zase menej obaľuje blatom a lepšie drží vo vlhkejšej hline. Záleží kde jazdíš, oba sa mi páčili, ale správajú sa trochu inak. Keď som ich mal vedľa seba, tak Maxxterra má oproti Adix Soft (obe sú druhé najmäkšie zmesi) mäkšie bočné štuple.
Ani srnka netusi
"Pravopis slova "kompaktibilné" v Slovníku pravidiel slovenského pravopisu
nájdených 0 výsledkov (1 strana)"
zabava > radit