chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
add zihadlo5 nechapem ako mozes uniformne tvrdit ze schwalbe su nahovno plaste, pri kazdej prilezitosti a to nie len v tejto teme. keby boli tak na***** ako vsade prezentujes ich predsa tolko ludi nejazdi.
vydrz zalezi od zmesi, odolnost ide logicky ruke v ruke s hmotnostou. vyber dezenu je individi vec, tak neviem vo co go.
marketing je silna vec.. ludi pekne namota
tlaci sa vsade ako okna od MS
papier ktory prepichne aj sucha trava, patri do kopirky a nie na bike, kazdy sa nahana za gramami a potom vyplakava ze stale lepia alebo ze to ma po 1000km bez stuplikov
ja som minuleho roku pred zimou kupil kevlarove Schwalbe Nobby Nic 26 x 2,25 a som s nimi uplne spokojny, ci v terene, snehu, ceste......su vyborne! ked si raz kupim plast a niesom s nim spokojny, uz nikdy si takyto nekupim aj keby ma neviem ako dlho niekto presviedcal marketingovymi recami. myslim, ze to robi kazdy rozumny clovek... a uz vobec nie je pravda, ze "papierove" plaste prepichne aj sucha trava, kto ich jazdi vie o com hovorim. kazdy plast ma svoju hranicu prepichnutelnosti, ale skladacie plaste ju maju v nedohladne voci obycajnym.
Mozem jednu moju skusenost akurat sa mi minuly tyzden 2dni pred Medzihorim roztrhol uplne super bomba plast Schwalbe Rocket Ron Evo 2,25. Bezne jazdenie najazdil som na nich od novoty 950km. Po celom obvode mi uz trcia vlakna a na jednom mieste sa bohuzial pretrhol a aby nebolo malo este cez stupel (vzor plasta) trn (ochrana pred prepichnutim EVO) prerazil dusu tak som to zvliekol a tam kde maju spevnit steni plastov je to tenasie ako sacky do skoly co nosim desiatu a za tolko penazi nech sa im dari moj nazor a aj keby sa mi to nestalo podotykam zbytocne setrene gramy sa musia niekde odzrkadlit
mal som predoslu generaciu a ta mizla pred ocami a to sa smnazit jazdit minimu asfalt. Uz dlhsie jazdim FA od Schwalbe a ten ani zdaleka nemizne tak ako ten Grip'R a cenovo to mam rovnako.
Ale nie, nekaz si radosť a neriskuj na starých plášťoch
Poslal som ti na mail testy plášťov, celkom aktuálne, máš tam testovanú odolnosť, rýchlosť a ako držia... Tiež tam je hmotnosť a šírka samozrejme
tak ak niekto plánuje kúpu plášťov za 35+ €, tak by ho 2€ (či koľko to je) za nejaký aktuálny test nezabili, pokiaľ by sa teda nedal vygoogliť do pár minút
vsak kupim si plaste ktore pre moj sposob jazdy (alebo pre ine moje poziadavky) su absolutne nevhodne, dostanem defekt, alebo ho rovno roztrhnem, pripadne tu zmes zoderiem za 1000km a potom budem nadavat ake su to nanic plaste, ze nikdy viac
edit: stale hladam ten spravny plast, nizky valivy odpor, aby drzal na mokrych skalach aj v blate a pri tom sa samozrejme nezanasal......vaha tak 450g, budem ho pouzivat bez duse
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
add zihadlo5 nechapem ako mozes uniformne tvrdit ze schwalbe su nahovno plaste, pri kazdej prilezitosti a to nie len v tejto teme. keby boli tak na***** ako vsade prezentujes ich predsa tolko ludi nejazdi.
vydrz zalezi od zmesi, odolnost ide logicky ruke v ruke s hmotnostou. vyber dezenu je individi vec, tak neviem vo co go.
marketing je silna vec..
tlaci sa vsade ako okna od MS
zbytocne? ked si to zakaznici ziadaju, tak im to vyrobca ponukne
ak by o papieraky zaujem nebol, asi by rychlo na vahe (a mozno aj odolnosti) pridali
Jednoducho si dačo vyber a vyskúšaj. Každý máme to svoje obľúbené/vyskúšané čo druhému vôbec nemusí vyhovovať.
Ale nie, nekaz si radosť a neriskuj na starých plášťoch
Poslal som ti na mail testy plášťov, celkom aktuálne, máš tam testovanú odolnosť, rýchlosť a ako držia... Tiež tam je hmotnosť a šírka samozrejme
post562995.html#p562995
toto je komplet http://www.1000grad-epaper.de/epaper_pro2/page86.html#/84
a myslím že to pdf je také isté ako v tomto odkaze
post563014.html#p563014
plus neviem či ešte nie sú nejaké vhodné, veď môže aj niekto iný pogoogliť alebo kúpiť
edit: stale hladam ten spravny plast, nizky valivy odpor, aby drzal na mokrych skalach aj v blate a pri tom sa samozrejme nezanasal......vaha tak 450g, budem ho pouzivat bez duse