EUROBIKE 2018 - Pastva pre oči všetkých cyklonadšencov

Pocity skutočného cyklistického nadšenca na EUROBIK-u sú porovnateľné s tými, ktoré zažíva dieťa v hračkárstve. Poďte sa pozrieť na ďalšiu várku hračiek, ktoré číhali na návštevníkov najväčšej cyklistickej výstavy.

Poctivo z jedného kusu

Brzdy Hope dlhé roky nesú punc výnimočnosti. Prečo je tomu tak si môžete pozrieť aj na jednotlivých fázach CNC frézovania brzdového strmeňa - od kusu hliníka až po eloxované telo.


50 odtieňov oranžovej

Do rozbehnutého vlaku vysokozdvihových dvadsaťdeviatok sa rakúske KTM snaží naskočiť s karbónovým modelom Prowler, ktorý vyšperkovalo novým XTR-kom.


GPS-ka od nemeckých pracantov

Snahu o spočítanie kusov najnovšieho cyklopočítača SIGMA ROX.12 v stánku SIGMA som musel vzdať. Bolo ich tam neúrekom, všetky boli funkčné a s každým ste sa mohli pohrať. Tak či onak, nový ROX.12 dýcha konkurencii na krk celkom slušne.


Neviete natrafiť na správne sedlo?

Ergonómovia z SQ LAB sľubujú, že ich sedlá sú maximálne podriadené komfortu jazdy a predchádzaniu problémov s odkrvovaním vašich citlivých partií.


Zákulisie výroby cyklogatí

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, ako to vyzerá pred tým, než sa vaše cyklogate objavia na vešiaku predajne? Nečakajte žiadnu plne automatizovanú výrobnú linku, ale poctivú prácu šikovných rúk.


Majstri miminalizmu

12-rýchlostná celooceľová kazeta s rozsahom 11-32z môže vážiť napríklad aj 210 gramov. Akurát musí byť vyfrézovaná z jedného kusu a vyjsť z dielne značky Recon.


Custom bike Sabine Spitz

K videniu bol aj vytunovaný “pevňák”, na ktorom jazdí bývala olympijská víťazka Sabine Spitz. Pronárodnostnú príslušnosť možno badať aj na chuťovkách, ako sú brzdy Trickstuff PICCOLA alebo riadítka Schmolke carbon.


Nekonečný rozsah a 18 prevodov

Prevodovky PINION je v posledných rokoch badať čím ďalej, tým viac. Minulý rok sme sa o nich zmienili okrajovo pri biku GHOST H AMR, no najnovšej 18-rýchlostnej prevodovke sme venovali trochu viac pozornosti. S rozsahom 636% a životnosťou nad 60 tis. km, hravo schová všetky pohonné sady na trhu.


Črievice pre vaše polovičky

Shimano okrem iného inovovalo aj ponuku svojich tretier. MTB tretry rady S-Phyre sa dočkali úpravy perforácie pre lepšie odvetrávanie a ženské cestné tretry dostali veľmi svieži vzhľad.


Obsah s podobnou tematikou:
report_problem Našiel si v texte chybu?
bimjeam 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Eurobike 2023 - čo nového v cyklosvete (3. časť)

Eurobike 2023 - čo nového v cyklosvete (3. časť)

Finálna časť série o Eurobiku sa povenuje najmä dvojkolesovým tátošom – či už na vlastný alebo elektrický pohon.
Eurobike 2023 - čo nového v cyklosvete (2. časť)

Eurobike 2023 - čo nového v cyklosvete (2. časť)

Najväčšia cyklistická exhibícia na svete priniesla množstvo noviniek – medzi iným aj na poli rôznych komponentov a doplnkov.
Gravel, bikepacking a elektro - hlavné témy Eurobiku 2023

Gravel, bikepacking a elektro - hlavné témy Eurobiku 2023

Ak by som mal tromi slovami opísať tohtoročný Eurobike, tak samotný nadpis článku všetko pekne vystihol.
keyboard_arrow_up