Univerzálna výbava pre rôzne aktivity

Ak radi kombinujete viaceré športy, máme pre vás niekoľko tipov na vhodné doplnky.

Amplifi Hex Pack 10


Tento ľahučký batoh so štíhlym dizajnom a objemom 10 litrov nájde využitie ako na bicykli, tak na lyžiach či snowboarde. Nechýba integrovaný chránič chrbta SAS-TEC, 3D tvarované ramenné popruhy a chrbtový systém sa postará o dokonalé usadenie a ventiláciu. Je pripravený na hydrovak a nechýbajú vrecká na bedrovom páse, priehradka na okuliare a pod. Je dostupný v 3 farebných prevedeniach, pričom cena sa pohybuje okolo 125 €. Viac sa dozviete na tomto odkaze.


BBB BBW 267 Pocketvest


Ľahučká a spratná vesta ochráni stred tela pred vetrom a pritom zaberie skutočne minimum miesta. Či už na bicykli, pri behu alebo rýchlej turistike. Je odolná voči vetru, s vodoodpudivou povrchovou úpravou a dostatočnou priedušnosťou. Chrbtová časť je výrazne odvetraná, čo priedušnosť ešte zvyšuje. Má hmotnosť iba 55 g, cena sa pohybuje okolo 59 € a je dostupná vo výraznej fluo farbe. Viac sa dozviete na tomto odkaze.


Force X68


Celorozopínacia bunda Force X68 je vhodným doplnkom najmä pre chladnejšie ročné obdobie, pričom ju využijete ako na bicykli, tak aj pri behu alebo na bežkách. Vyrobená je z materiálu SuperRoubaix (zateplená lycra), ktorý poskytuje vysoký tepelný komfort a priedušnosť. Spodná časť dresu je opatrená silikónovou gumou, ktorá obopína pás a zabraňuje únikom tepla. V zadnej časti bundy nájdete 4 vrecká. Cena sa pohybuje okolo 37 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Castelli Prosecco Wind


Táto prvá vrstva obsahuje navyše aj membránu Gore Windstopper v prednej časti, takže dokáže aj samostatne ochrániť stred tela pred vetrom. To sa hodí napríklad pri intenzívnych aktivitách, kedy nechcete byť naobliekaní a zároveň nechcete aby vás prefúklo. Môžete si ho obliecť pod obľúbený dres a výrazne tak zvýšiť tepelný komfort. Materiál Prosecco má výbornú schopnosť odvodu vlhkosti. Cena sa pohybuje okolo 69 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Karpos Alagna Plus


Pomocou vesty Alagna Plus si viete v chladnejších podmienkach výrazne zvýšiť tepelný komfort a zároveň zachovať vysokú priedušnosť. Je to vďaka materiálu Polartec Alpha v prednej časti, ktorý výborne drží teplo a zároveň dýcha. Zadná časť je z teplejšieho Thermo Fleece materiálu. Vpredu nájdete dvojicu vreciek plus nechýba ani jedno náprsné. Ak ju nie je treba, zaberie minimum miesta. Cena sa pohybuje okolo 170 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


SMS Santini Acquazero Vega


Univerzálne rukavice, ktorých základom je materiál Blizzard Thermofleece, ktorý vďaka svojej povrchovej úprave výborne odoláva vode a nebude prekážať ani pri vyššej intenzite – takže sa výborne hodia na beh, či svižnú turistiku. Navyše sú opatrené protišmykovou dlaňou pre spoľahlivý úchop riaditok alebo palíc. Vložky na palcoch umožnia jednoduché ovládanie dotykovej obrazovky. Cena sa pohybuje okolo 50 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Answer Sleestak


Či už pri jazdení v chladných podmienkach, alebo na turistike nájdu využitie 3-prsté rukavice od Answer. Nechýba im zateplenie Primaloft vďaka čomu dokážu výborne držať teplo a pritom stále odvádzať vlhkosť. Tento dizajn prstov umožní vyšší tepelný komfort (do -7 stupňov) a pritom veľmi jednoduché ovládanie radenia, či bŕzd. Navyše sú dostupné v širokej škále farebných kombinácií. Cena sa pohybuje okolo 39 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Camelbak Podium ICE


Tieto fľaše nájdu využitie v podstate pri každej aktivite – je to najmä vďaka spoľahlivému uzáveru a schopnosti udržať nápoj teplý aj v chladných podmienkach. V lete vám zase pomôže udržať nápoj dlhšie studený. To má na starosti dvojitá stena z nezávadného plastu, ktorú vypĺňa aerogél. Náustok JetValve umožní jednoduché pitie a dá sa uzamknúť, aby sa fľaša nevyliala napr. v batohu. Má objem 600 ml a cena sa pohybuje okolo 25 €. Viac sa dozviete na tomto odkaze.


CRAFT Essential Tight


Pre intenzívne aktivity ako beh alebo bežky boli vytvorené nohavice od CRAFT. Majú komfortný a výborne padnúci strih, v páse sa dajú regulovať pomocou šnúrok. Z vnútornej strany pásu a na zadnej strane je priedušnosť zvýšená pomocou „mesh“ tkaniny. Ploché švy sa postarajú o vysoký komfort, pričom kapsička na zips sa postará napríklad o kľúče. Na spodnej časti nohavíc sú zipsy pre pohodlné obliekanie. Cena sa pohybuje okolo 65 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Eleven kompresné podkolienky


Kompresné podkolienky nájdu využitie počas výkonu alebo regenerácie. Taktiež sú výborným spoločníkom na cestovanie, kedy zmierňujú opuchnutie nôh z dlhého sedenia a teda rovnako vhodné aj do práce. V chladných podmienkach zase vedia zvýšiť tepelný komfort spodnej časti nôh. Model od Eleven je doplnený o antibakteriálnu úpravu, čo obmedzuje vznik nepríjemného zápachu. Cena sa pohybuje okolo 23 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Knog PWR Road 600L


Toto svetlo je skutočný chameleón. Poskytne 600 lúmenov (počas 2 hodín), svetelné hlavice sa dajú medzi sebou zamieňať a hlavne sa dá využiť aj ako powerbanka. Dokáže teda zachrániť situáciu pri dlhších výletoch a viacdenných akciách. Má vodeodolné telo, kvalitnú optiku, eliptický svetelný kužeľ a nechýba indikátor stavu batérie. Vďaka bočnému držiaku sa dá upnúť nad riaditka alebo pod predstavec. Cena sa pohybuje okolo 80 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch prosím navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Dresy do teplého počasia - leto prichádza PR článok

Dresy do teplého počasia - leto prichádza

Nech už vyznávaš obopnuté a aerodynamické alebo voľné a pohodlné kúsky, určite oceníš rýchly odvod potu a spoľahlivú termoreguláciu za každých okolností.
Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí PR článok

Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí

Jar sa veľakrát nesie nielen v znamení otepľovania, no i nepríjemných prehánok a studeného vetra. A do týchto podmienok treba správne oblečenie.
Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
keyboard_arrow_up